Софија
Legenda
- Poruka
- 54.594
Da nisi i ti gladna necega od cega se napuni tiba pa poraste velikaaa...![]()
Е мој Миркец, ја сам ти ко она ДорЧолка из вица!

@Kar
Бејах била.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nisi i ti gladna necega od cega se napuni tiba pa poraste velikaaa...![]()
meni je odvratna i ta fora da je žena sama kriva ako neko poželi da je hebe
'nači ja sad izgledam nikad bolje i nikako ne smem d'obučem suknju ili nešto usko jer će mi posle biti kriv đavo kad me bude saletao neko ovako udatu?
ma nemoj
i meni je tu podjednaka krivica
sestra je sestra, ali i muž je muž, nisam se udala za prvog ko mi je rek'o da sam lepa![]()
pazite da ne budete i tate i teče
Nazalost nemam svastiku u prvom kolenu al imam dve u drugom, jedna 28, jedna 35, obe bi ih ebo bez pardona, i to tugederondflor![]()
... moja greska jer sam preterao u zezanju... svaja se "primila"!!!! I sta sad?!![]()
Da li zaista misliš ovo što si napisao??? Ili pišeš zato što ti je dosadno?
I ne samo ti, nego svi muškarci koji su ovde izjavili da bi kresnuli svastiku, da li to zaista i misle, ili samo zezaju? Baš me zanima.
ako zaista volis svoju suprugu teraj je u p.m..zamisli samo da se tvoja zene kresne tvojim bratom,il bratancem...drugarski savet,ima riba pun k...ne moras sebi da upropastis zivot dok jos imas fore... moja greska jer sam preterao u zezanju... svaja se "primila"!!!! I sta sad?!![]()
A tek ako objavi na fejsu.E dobro je da si objavio na Forumu. Sad se zapravo računa.
bas lijepo.postoje razni nacini da covjek pokaze inteligenciju.ovo je jedan od njih.nije vazno da li si to uradio ili nisi,dovoljan pokazatelj tvoje inteligencije je to sto o tom razmisljas.Ja j.ebba.o svastiku