Problem sa svastikom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stela, je l to iz filma? :lol:
ko ljubomoran? ima i moj dragi svaju
sutra da je zavlači i ova se primi
oboje su idioti
možda sam malo ishitreno donela odluku o tome ko je tu veći idiot..
(sestra, muž, trebalo bi d'imaš poverenja i u jedno i u drugo..)
al' znam da jesu i ona i on
veliki idioti
u tom slučaju
ovi moji nisu
:mrgreen:

Ne, to je odavde:

Devojka i ja smo se zabavljali vise od godinu dana kada smo odlucili da se uzmemo. Moji roditelji su nam pomagali u svakom smislu, prijatelji su nas ohrabrivali, a moja devojka je bila devojka iz snova.

Ali jedna stvar-osoba me je mucila: mladja sestra moje devojke. Imala je dvadeset godina, nosila je mini suknje, uske topove...Kada god bi bila blizu mene, saginjala se , a ja sam jasno video njen donji ves.

Bilo je ocigledno da to radi namerno-nikada to ne bi radila kada je neko bio u blizini.

Jednog dana me je pozvala i pitala da dodje kako bi proverili pozivnice za vencanje. Dosla je sama.

Saputala mi je da cu se uskoro vencati, a da ona gaji izvesna osecanja prema meni-da to ne moze i ne zeli da preboli. Zelela je da vodimo ljubav samo jednom pre nego sto se obavezem na zivot sa njenom sestrom. Bio sam u soku, zanemeo sam. Krenula je uz stepenice: "Gore sam, ako zelis, dodji".

Nepomican sam stajao i gledao je kako se penje. Kada se popela na vrh stepenica skinula je pantalone i pustila ih da skliznu na pod.

Stajao sam tako par sekundi, okrenuo sa ka ulaznim vratima i krenuo ka kolima.

Moj buduci tast, tasta i supruga su stajali napolju. Sa suzama u ocima, tast me je zagrlio i rekao:" Tako smo sretni sto si prosao nas mali test. Ne mogu da zamislim boljeg coveka za svoju cerku. Dobrodosao u nasu porodicu". Buduca tasta i supruga su se gusile u radosnicama.

Naravoucenije: UVEK DRZITE KONDOME U KOLIMA

ko ljubomoran? ima i moj dragi svaju
sutra da je zavlači i ova se primi
oboje su idioti
možda sam malo ishitreno donela odluku o tome ko je tu veći idiot..
(sestra, muž, trebalo bi d'imaš poverenja i u jedno i u drugo..)
al' znam da jesu i ona i on
veliki idioti
u tom slučaju
ovi moji nisu
:mrgreen:

...šta, bre, to napisa čoveče...:lol:

Ne, to je odavde:

Devojka i ja smo se zabavljali vise od godinu dana kada smo odlucili da se uzmemo. Moji roditelji su nam pomagali u svakom smislu, prijatelji su nas ohrabrivali, a moja devojka je bila devojka iz snova.

Ali jedna stvar-osoba me je mucila: mladja sestra moje devojke. Imala je dvadeset godina, nosila je mini suknje, uske topove...Kada god bi bila blizu mene, saginjala se , a ja sam jasno video njen donji ves.

Bilo je ocigledno da to radi namerno-nikada to ne bi radila kada je neko bio u blizini.

Jednog dana me je pozvala i pitala da dodje kako bi proverili pozivnice za vencanje. Dosla je sama.

Saputala mi je da cu se uskoro vencati, a da ona gaji izvesna osecanja prema meni-da to ne moze i ne zeli da preboli. Zelela je da vodimo ljubav samo jednom pre nego sto se obavezem na zivot sa njenom sestrom. Bio sam u soku, zanemeo sam. Krenula je uz stepenice: "Gore sam, ako zelis, dodji".

Nepomican sam stajao i gledao je kako se penje. Kada se popela na vrh stepenica skinula je pantalone i pustila ih da skliznu na pod.

Stajao sam tako par sekundi, okrenuo sa ka ulaznim vratima i krenuo ka kolima.

Moj buduci tast, tasta i supruga su stajali napolju. Sa suzama u ocima, tast me je zagrlio i rekao:" Tako smo sretni sto si prosao nas mali test. Ne mogu da zamislim boljeg coveka za svoju cerku. Dobrodosao u nasu porodicu". Buduca tasta i supruga su se gusile u radosnicama.

Naravoucenije: UVEK DRZITE KONDOME U KOLIMA
u asu naivni al zato sa strane ide redom

da sam na njegovom mestu otreso bi svaju ki kantu dvatriput pa bi onda reko zeni da me smara
pa kad bi se pokacile
onda bi ih otreso obe simultano

- - - - - - - - - -

tasta da pristavi kafu za to vreme i nek se zapere za svaki slucaj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back