pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.764
Super ti radi dijagnostiku , eto to mogu reći za sada.Ovaj mi izgleda kao iskusniji koji istrazuje i trazi sve analize da bih mogao nesto reci dok drugi samo iz glave svoje prepisuju lekove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super ti radi dijagnostiku , eto to mogu reći za sada.Ovaj mi izgleda kao iskusniji koji istrazuje i trazi sve analize da bih mogao nesto reci dok drugi samo iz glave svoje prepisuju lekove.
Super ga dere za lovu.Super ti radi dijagnostiku , eto to mogu reći za sada.
Sve se to može uraditi u državnoj zdravstvenoj ustanovi . Ne znam gde radi analize.Super ga dere za lovu.
U drzavnim ustanovama moze, ali pred smrt. Nase drzavne ustanove rade po tom principu. Nema sanse da ga salju redom na besplatne kontrole dok ne dodje do ozbiljnog problema. Mada nagli gubitak kilaze je siguran znak ozbiljnog problema.Sve se to može uraditi u državnoj zdravstvenoj ustanovi . Ne znam gde radi analize.
Verujem u negativna iskustva i znam da postoje, ali nije baš sve tako.U drzavnim ustanovama moze, ali pred smrt. Nase drzavne ustanove rade po tom principu. Nema sanse da ga salju redom na besplatne kontrole dok ne dodje do ozbiljnog problema. Mada nagli gubitak kilaze je siguran znak ozbiljnog problema.
ne dere, nisam ni ja lud da bacam lovuSuper ga dere za lovu.
pa ove jednostavnije analize sve radim na drzavno, dok sam samo kolonoskopiju i gastroskopiju privatno jer dugo traje zakazivanje drzavno.Sve se to može uraditi u državnoj zdravstvenoj ustanovi . Ne znam gde radi analize.
Isto i magnet mislim drzavno jer su odobrili ali samo cu potraziti da sto pre zakazu jer ne mogu cekati 2 3 mjeseca kao sto i rade.Verujem u negativna iskustva i znam da postoje, ali nije baš sve tako.
https://www.healthline.com/nutrition/9-signs-and-symptoms-of-ibsEvo vec 6 mjeseci imam problema sa stomakom gasove, promjena stolice zatvor i proliv organizam mi ne prihvata nikakvu hranu a najvise mi smeta secer, belo brasno, sve vrsta voca, povrca slatka kao npr sargarepa cvekla itd... pored toga i mlijecni proizvodi i jos neke namirnice.
Imam bolove posle konzumiranja isti i wc mi posle toga ne gine vise puta tokom dana dok je prolivasta i meksa.
Radio sam kolonoskopiju i gastroskopiju rezultati su uredni nema nikakvi patoloski promjena, isto i sa drugim nalazima dosadasnjim ultrazvuk, krvna slika itd..
Da li je neko imao slicne tegobe smrsao sam 20kg ne znam sta da cinim vise, jer ne mogu da jedem kao normalni ljudi, moze se reci da i gladujem.
Neki par namirnica mogu da koristim u ishrani kao npr paprika,tikvica, krompir, heljda, integralni pirinac, riba i manja kolicina mesa crvenog i belog "nemasno"
Dok od ulja koristim maslinovo a druga u umjerenim kolicinama ne smetaju.
Hvala ko pomogne ili bude od neke pomoci.
Za vise informacija o tegobama mozete me upitati pokusao sam ukratko da objasnim.
Ne pijem nikako lekove protiv bolova nikakvih vrsta ali vitamine sam koristio i koristim jer ne mogu na uravnotezenu ishranu da unesem dovoljno kolicine vitamina to jest hrane ipak mi smeta a ranije sam bio u treningu i jeo dosta obroka dok je sad svedeno na 2, 3 sa malo kalorije.Jel cesto gutas brufene, aspirine, vitaminske tablete, kapsule ili bilo kakve lekove?
Pa u vecini slucaja i ja sumnjam na to ali to se tesko leci i dugorocno tako da ne znam sto da radim, ako bude na kraju ipak dijagnostika takva.
Sta si pio u treningu?Ne pijem nikako lekove protiv bolova nikakvih vrsta ali vitamine sam koristio i koristim jer ne mogu na uravnotezenu ishranu da unesem dovoljno kolicine vitamina to jest hrane ipak mi smeta a ranije sam bio u treningu i jeo dosta obroka dok je sad svedeno na 2, 3 sa malo kalorije.
Tad nisam koristio nikakve suplemente ni ti bilo sta, sve sam unosio na normalnu ishranu i poceo se gojiti dok je naisao ovaj preiod zbog kojeg sam smrsao 20kgSta si pio u treningu?
Nisam koristio nikakve lekove ni ti preparate osim antibiotikaZnam drugog lika koji je cesto gutao seksualne pilule i napravio haos u stomaku. I on je posle imao slicne probleme kao ti.
Antiobiotici mogu napraviti problem poput tvog, ako si ih gutao cesto i dugo.Nisam koristio nikakve lekove ni ti preparate osim antibiotika
NemaJel neko u tvojoj familiji ima slican problem? Malopre sam citao da to moze biti i genetski poremecaj, i u opisima su naveli slicno sto i ti ovde.
I ja sam pomislio na kandidu.Ништа не причам произвољно. Није ништа рекао о кандиди, нити то мора обавезно да види из површних анализа. Нити је ишта рекао о сексуално преносивим болестима и да ли има неких других тегоба. Итд.