Problem sa stomakom pomoc!!!!!

Najbolje da potrazis misljenje jos nekih doktora, i mozda neki probiotik da ti preporuce. Da li si pod stresom? Stres je najcesci okidac za iritabilna creva, bar ja mislim, tako da mozda moze i na tome da se poradi. Svakako ne zvuci na prvi pogled kao hronicna zapaljenska bolest creva.

To je počelo da se javlja naglo pre 6 meseci? Jel ti se nešto značajno promenilo u životu u tom periodu kad su nastali simptomi, tj. pred njihov nastanak?
A pio sam i neke antibiotike zbog bakterije u grlu, imao sam i kandidu na analizu stolice posle toga, dok mi je zadnja analiza stolice izasla negativna.
I neki problemi bilo nervoze i sad ovo bude jos vise kad ne mozes da se hranis.

Dajte više ljudi prestanite da pričate proizvoljno a niste ni pročitali uvodni post. Uradio je sve analize.
Ништа не причам произвољно. Није ништа рекао о кандиди, нити то мора обавезно да види из површних анализа. Нити је ишта рекао о сексуално преносивим болестима и да ли има неких других тегоба. Итд.

Ништа не причам произвољно. Није ништа рекао о кандиди, нити то мора обавезно да види из површних анализа. Нити је ишта рекао о сексуално преносивим болестима и да ли има неких других тегоба. Итд.
Radio je koprokulturu- pregled bakterije na bakterije , parazite a i kandidu .
Kandida svakako ne izaziva ovakve probleme , a ni sex prenosive bolesti.

To i uradi, to je zlatni standard za ispitivanje tankog creva- magnet.
Doktor mi je rekao, da sumnja na intoleranciju hrane ili sindrom iritabilnog kolona a pored toga je rekao ima i 3 bolest za koju mi nije rekao kako se zove a ni informaciju o tome, samo je rekao da se od nje javljaju moji simptomi i zbog toga da uradim magnetnu tankog creva, jer i to ako bude u redu onda ostaje ova 2 primjera.

A pio sam i neke antibiotike zbog bakterije u grlu, imao sam i kandidu na analizu stolice posle toga, dok mi je zadnja analiza stolice izasla negativna.
Ovo ti traje 6 meseci, tako si napisao. Odradi sve što se traži , ne uzimaj ništa na svoju ruku i slobodno se javi na kontrolu i ranije.

Generalno i sami antibiotici mogu da uznemire i loše utiču na creva, tako da su oni mogli da potpomognu te simptome.

Konsultacije sa doktorom, i možda mišljenje još nekog doktora, ne može da škodi.

A
Odradi ti te dodatne preglede,jbg ne znam koliko konzilijum ludaka sa krste moze pomocia

Ovo ti traje 6 meseci, tako si napisao. Odradi sve što se traži , ne uzimaj ništa na svoju ruku i slobodno se javi na kontrolu i ranije.
Da 6 meseci mislim sve je bilo u redu korak po korak se pogorsalo stanje, prvo sam osjetio da mi smeta voce to jest secer i onda polako krenulo mlijecnj proizvodi hleb i sad samo eto neki dio namirnica ali posle njih imam zatvor dok nemam tegobe kao sto je proliv ili bol.
Posle zatvora naglo praznenje koje dovodi do bola i krcenje creva.
Tako da

Јесмо ли то кренули да се гађамо сертификатима...
Дам ти пријатељски савет а ти одмах у главу 🗞️
Pa da jesi znao bi da je kandida normalan stanovnik creva , buja kada se poremeti ravnoteža i imunokompromitovani imaju problem sa njom koji bi se manifestovao na ovakav način.
To što se masovno rade stolice na kandidu više ima veze sa tolerancijom na hranu i ishranom uopše i kada se to reguliše sve tegobe se povuku. Govorimo o pacijentima koji nisu imunokompromitovani.
Svakako je čovek dobio da uradi sve te analize i negativan je.

A

Da 6 meseci mislim sve je bilo u redu korak po korak se pogorsalo stanje, prvo sam osjetio da mi smeta voce to jest secer i onda polako krenulo mlijecnj proizvodi hleb i sad samo eto neki dio namirnica ali posle njih imam zatvor dok nemam tegobe kao sto je proliv ili bol.
Posle zatvora naglo praznenje koje dovodi do bola i krcenje creva.
Tako da
Na magnetu će se videti o čemu je reč. Popiješ kontrast i vidi se tačno i pasaža creva i izgled .

Pa da jesi znao bi da je kandida normalan stanovnik creva , buja kada se poremeti ravnoteža i imunokompromitovani imaju problem sa njom koji bi se manifestovao na ovakav način.
To što se masovno rade stolice na kandidu više ima veze sa tolerancijom na hranu i ishranom uopše i kada se to reguliše sve tegobe se povuku. Govorimo o pacijentima koji nisu imunokompromitovani.
Svakako je čovek dobio da uradi sve te analize i negativan je.
Vjerovatno cu ponoviti jer sam bio na kandidu pozitivan do zadnjeg nalaza, da se opet provjeri.
U sustini svega najveci problem je ishrana, ako ne jedem nemam tegobe ali ne mozes da zivis bez hrane🙃 pa i izgubis i snagu i sve korak po korak tako da zbog toga osjecam iscrpljenost organizma slabost.

Back