pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.764
Dajte više ljudi prestanite da pričate proizvoljno a niste ni pročitali uvodni post. Uradio je sve analize.Ако немаш никакве друге инфициране органе, вероватно кандида.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajte više ljudi prestanite da pričate proizvoljno a niste ni pročitali uvodni post. Uradio je sve analize.Ако немаш никакве друге инфициране органе, вероватно кандида.
A pio sam i neke antibiotike zbog bakterije u grlu, imao sam i kandidu na analizu stolice posle toga, dok mi je zadnja analiza stolice izasla negativna.Najbolje da potrazis misljenje jos nekih doktora, i mozda neki probiotik da ti preporuce. Da li si pod stresom? Stres je najcesci okidac za iritabilna creva, bar ja mislim, tako da mozda moze i na tome da se poradi. Svakako ne zvuci na prvi pogled kao hronicna zapaljenska bolest creva.
To je počelo da se javlja naglo pre 6 meseci? Jel ti se nešto značajno promenilo u životu u tom periodu kad su nastali simptomi, tj. pred njihov nastanak?
Ништа не причам произвољно. Није ништа рекао о кандиди, нити то мора обавезно да види из површних анализа. Нити је ишта рекао о сексуално преносивим болестима и да ли има неких других тегоба. Итд.Dajte više ljudi prestanite da pričate proizvoljno a niste ni pročitali uvodni post. Uradio je sve analize.
Radio je koprokulturu- pregled bakterije na bakterije , parazite a i kandidu .Ништа не причам произвољно. Није ништа рекао о кандиди, нити то мора обавезно да види из површних анализа. Нити је ишта рекао о сексуално преносивим болестима и да ли има неких других тегоба. Итд.
Odradi ti te dodatne preglede,jbg ne znam koliko konzilijum ludaka sa krste moze pomociA pio sam i neke antibiotike zbog bakterije u grlu, imao sam i kandidu na analizu stolice posle toga, dok mi je zadnja analiza stolice izasla negativna.
I neki problemi bilo nervoze i sad ovo bude jos vise kad ne mozes da se hranis.
Doktor mi je rekao, da sumnja na intoleranciju hrane ili sindrom iritabilnog kolona a pored toga je rekao ima i 3 bolest za koju mi nije rekao kako se zove a ni informaciju o tome, samo je rekao da se od nje javljaju moji simptomi i zbog toga da uradim magnetnu tankog creva, jer i to ako bude u redu onda ostaje ova 2 primjera.To i uradi, to je zlatni standard za ispitivanje tankog creva- magnet.
Ovo ti traje 6 meseci, tako si napisao. Odradi sve što se traži , ne uzimaj ništa na svoju ruku i slobodno se javi na kontrolu i ranije.A pio sam i neke antibiotike zbog bakterije u grlu, imao sam i kandidu na analizu stolice posle toga, dok mi je zadnja analiza stolice izasla negativna.
Generalno i sami antibiotici mogu da uznemire i loše utiču na creva, tako da su oni mogli da potpomognu te simptome.A pio sam i neke antibiotike zbog bakterije u grlu, imao sam i kandidu na analizu stolice posle toga, dok mi je zadnja analiza stolice izasla negativna.
Ја се не слажем са тобом, али ти ради како ти тако мислиш...Radio je koprokulturu- pregled bakterije na bakterije , parazite a i kandidu .
Kandida svakako ne izaziva ovakve probleme , a ni sex prenosive bolesti.
Jesi li ti lekar ?Ја се не слажем са тобом, али ти ради како ти тако мислиш...
Odradi ti te dodatne preglede,jbg ne znam koliko konzilijum ludaka sa krste moze pomocia
Da 6 meseci mislim sve je bilo u redu korak po korak se pogorsalo stanje, prvo sam osjetio da mi smeta voce to jest secer i onda polako krenulo mlijecnj proizvodi hleb i sad samo eto neki dio namirnica ali posle njih imam zatvor dok nemam tegobe kao sto je proliv ili bol.Ovo ti traje 6 meseci, tako si napisao. Odradi sve što se traži , ne uzimaj ništa na svoju ruku i slobodno se javi na kontrolu i ranije.
Јесмо ли то кренули да се гађамо сертификатима...Jesi li ti lekar ?
Pa da jesi znao bi da je kandida normalan stanovnik creva , buja kada se poremeti ravnoteža i imunokompromitovani imaju problem sa njom koji bi se manifestovao na ovakav način.Јесмо ли то кренули да се гађамо сертификатима...
Дам ти пријатељски савет а ти одмах у главу![]()
Kakva Rakija, mislis rakDa nije rakija?
Na magnetu će se videti o čemu je reč. Popiješ kontrast i vidi se tačno i pasaža creva i izgled .A
Da 6 meseci mislim sve je bilo u redu korak po korak se pogorsalo stanje, prvo sam osjetio da mi smeta voce to jest secer i onda polako krenulo mlijecnj proizvodi hleb i sad samo eto neki dio namirnica ali posle njih imam zatvor dok nemam tegobe kao sto je proliv ili bol.
Posle zatvora naglo praznenje koje dovodi do bola i krcenje creva.
Tako da
Vjerovatno cu ponoviti jer sam bio na kandidu pozitivan do zadnjeg nalaza, da se opet provjeri.Pa da jesi znao bi da je kandida normalan stanovnik creva , buja kada se poremeti ravnoteža i imunokompromitovani imaju problem sa njom koji bi se manifestovao na ovakav način.
To što se masovno rade stolice na kandidu više ima veze sa tolerancijom na hranu i ishranom uopše i kada se to reguliše sve tegobe se povuku. Govorimo o pacijentima koji nisu imunokompromitovani.
Svakako je čovek dobio da uradi sve te analize i negativan je.
Alkohol i ja smo dva sveta tako da nije, ne konzumiram.Alkoholicari imaju takve probleme, pa sam te pitao da nije zbog alkohola, jer si sve spominjiao osim toga.
jos to je ostalo i analiza antigena neki alergeni itd.. analizeNa magnetu će se videti o čemu je reč. Popiješ kontrast i vidi se tačno i pasaža creva i izgled
Svakako, od svih nas ovde i laika i onih koji to nisu - lekara , lekar koji te leči i čija je uska specijalnost tvoj problem najbolje zna šta treba da uradiš. On te je pregledao.Alkohol i ja smo dva sveta tako da nije, ne konzumiram.
Bio sam i kod drugi ali ovaj je potrazio sporedne neke nalaze dok su drugi dali dijagnostiku kandideSvakako, od svih nas ovde i laika i onih koji to nisu - lekara , lekar koji te leči i čija je uska specijalnost tvoj problem najbolje zna šta treba da uradiš. On te je pregledao.
Možeš uvek i potražiti drugo stručno mišljenje.
Ovaj mi izgleda kao iskusniji koji istrazuje i trazi sve analize da bi mogao nesto reci dok drugi samo iz glave svoje prepisuju lekove.Bio sam i kod drugi ali ovaj je potrazio sporedne neke nalaze dok su drugi dali dijagnostiku kandide![]()
Jesam sve u reduNagli gubitak kilaze moze biti zbog kancera. Jesi li radio tumor markere?