ovo ću sad verovatno da sanjamTe mazde su potpuno trule može krov da ti padne na glavu kada prelaziš preko neravnine poklopi te ko mišolovka![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo ću sad verovatno da sanjamTe mazde su potpuno trule može krov da ti padne na glavu kada prelaziš preko neravnine poklopi te ko mišolovka![]()
ovo ću sad verovatno da sanjam![]()
znam ja da moja mazdaja nije krš!Njega ignoriši, sve mu je krš ako nije hjundaiji.
znam ja da moja mazdaja nije krš!
Mazda do jaja-mazdaja.znam ja da moja mazdaja nije krš!
Mazda mx-5 kao dream car!Mazda do jaja-mazdaja.
Loži te on vozi polovnu škodu bez klime sa 3 cilindra i mrzi ceo svet!znam ja da moja mazdaja nije krš!
Loži te on vozi polovnu škodu na 3 cilindra i mrzi ceo svet!
Ma idi, nemaš ni klimu ni podizače ni centralnu. Do podne mrziš sebe, popodne ceo svet.Moja Skoda je u boljem stanju od tvog reciklaznog otpada.
Na stranu što ne serendam o stvarima koje ne znam kao ti.
Ma idi, nemaš ni klimu ni podizače ni centralnu. Do podne mrziš sebe, popodne ceo svet.
Tesko je to ..Moras naći dobrog lakirera koji će da sanira koroziju inače to lakiranje bi moglo da se radi svake godine ..Probaću, nadam se da će koliko toliko sprečiti
Oteraj to kod autolimara i on će ti reći šta je najbolje da uradiš, kako da zaštitiš limariju od rđe.Malo ću da prošvrljam po netu, možda i ima da se nađe, kad rešim kod limara
Hvala ti, nisam znala za to
Ne radi limar te stvari ..kod njega se ide kad je ta korozija dubinska pa se menja deo vari i sl ..Kod nje je verujem povrsinska .. Lakirer skine boju opjeskari i baci zastitu evt neki anti rust bi bio idealan pre primera i boje .. Nece oni to da rade vecinom to saniraju i prespricaju i ta korizija se vrati za nekih 6meseci do godinu ,zavisno koliko je vlage ..Kod mene 4-5meseci max ..
Nema potrebe da sece auto ako nije prosla korozija ..Svako secenje može da stvara problem sve zavisi kako je odradeno ..Po nekom standardu koji se ovde radi kit ne sme biti deblji od 1mm a I to usecanje limova je upitno kako covek radi ..lako je isgitovati da se ne vidi to nije problem .. Mnogo fuseraja je tu to ti mogu reci jer pedantno odreden posao zahteva mnogo vise vremena nego kad vare lim na lim pa ga posle zamazu .. Da ne idem u to da tu ima dosta priucenih majstora koji pojma nemaju .. i na Zaapdu je tako ..Ja vozio Fabiu kod limara da pogleda, bilo posla i za njega pa je tamo sekao i vario novi komad lima. Odličan majstor pa se i ne primećuje da je bilo nešto.
Moras očistiti koroziju ispod ispeskariti i zaštititi pre toga pa možeš preko da mazes sta hoces ..inače ces mazati non stop i na kraju ces morati menjati obrve na braniocima plus farbanje ..Sto je mnogo veći trosak od ovog sadmozda najbolje da ja to pređem lakom za nokte
Nema potrebe da sece auto ako nije prosla korozija ..Svako secenje može da stvara problem sve zavisi kako je odradeno ..Po nekom standardu koji se ovde radi kit ne sme biti deblji od 1mm a I to usecanje limova je upitno kako covek radi ..lako je isgitovati da se ne vidi to nije problem .. Mnogo fuseraja je tu to ti mogu reci jer pedantno odreden posao zahteva mnogo vise vremena nego kad vare lim na lim pa ga posle zamazu .. Da ne idem u to da tu ima dosta priucenih majstora koji pojma nemaju .. i na Zaapdu je tako ..
ja ne znam evo ti si prvi koji mi je rekao da je Mazda kršŠto kupujete trule krševe u 21 veku gde su vam oči?!??
to je jedan problem za koji sam i sama znala, može se ispraviti, a auto kao auto je daleko od kršaPotpuno nove mazde su trule evo kako se ljudi snalaze