Problem sa Mazdom 3

Napada on sve zivo ako nije Hyundai i20 iz 2009 kod drži pod ceradom ..Sve ostalo je spansko selo za njega .Tako da opusteno ,Mazde bezinci su odlicne a napadat samo mogu oni koji nemaju pojma ..
Što bih držao auto pod ceradom ako imam garažu? Jel vidiš kako ništa ne znaš i stalno daješ pogrešne savete na forumu? Kako su odlični truli automobili i da je najbokji auto sa milion km jer se stalno popravlja?

Ti i još par preprodavaca dajete takve genijalne savete.

Ja kada napišem da auto posle pravih 200.000 km unutra izgleda kao potpuno nov auto iz salona vi preprodavci doživite fras.
To isto tako zavisi od vlasnika i nacina koriscenja ..Ne može auto koji je prešao 200k u gradu da bude isti kao auto koji je prešao 200k na autoputu.. ljudi su različite neko odrzava a neko ne menja ni rashaldnu tečnost po 15g ..Svakakvih indijanaca ima bitno je preskociti te stipse i uzeti vozilo od nekog ko ga je održavao.

Poslednja izmena:
Pričamo opotpuno spaljenim automobilima, iscepanim krpljenim sedištima, volanima u fronclama, potpuno oguljenim oznakama na radiju.

To ne može ni na milion km.
Таквих аутомобила има доста у Србији. Безброј пута сам видео ауто коме је оглодана ручица мењача, где се не разазнају контроле на клими, радију, грејању,... Све излизано од коришћења.

Таквих аутомобила има доста у Србији. Безброј пута сам видео ауто коме је оглодана ручица мењача, где се не разазнају контроле на клими, радију, грејању,... Све излизано од коришћења.
To znaci da je auto prosao pola miliona km pa na gore.

Ja to nigde u svetu nisam video srbija kao da je neki veliki otpad u kome završavaju samo automobili koje neće ni reciklažni otpadi. To se uredno šminka i prodaje po placevima 🤗
Zato sad svaka kuća ima po 3-4 auta, kad za 700-800e možeš da kupiš nekog krša i služi te godinu dana
Barem sam to primetila u mom mestu, manje mesto je u pitanju 20000 stanovnika, a više nemaš ni gde da se parkiraš jer su automobili na sve strane

Zato sad svaka kuća ima po 3-4 auta, kad za 700-800e možeš da kupiš nekog krša i služi te godinu dana
Barem sam to primetila u mom mestu, manje mesto je u pitanju 20000 stanovnika, a više nemaš ni gde da se parkiraš jer su automobili na sve strane
Не постоји јавни превоз.

У Србији и Југославији је некада постојала забрана увоза половних аутомобила са запада. Када је то укинуто, креће carmagedon.

Nece se rešiti nista zabranom.. Već da naterate kontrolore da rade svoj posao ..auto može biti star 100g ali ispravniji od nekog od 5g.. Policija može isto tako da isključi tehnicki neispravan auto iz saobracaja ..ljidi ne rade svoj posao a kad rade onda kukate kako pljackaju

Ja kada napišem da auto posle pravih 200.000 km unutra izgleda kao potpuno nov auto iz salona vi preprodavci doživite fras.
Ti kada to napises samo dokazujes da pojma o kolima nemas a kako bi i imao kad si imao svega par automobila za poslednjih 25 godina a presao s njima manje od 100k km.
Mlada kola vozena na autoputu mogu tako da izgledaju ali sta sa onima starim 15-20 godina koja su vozena ba kratkim relacijama po gradu gde se ulazi i izlazi?
I na kraj krajeva spominjes vec 10 godina kola iz uvoza i 500k km a kad ce ta kola da predju tu kilometrazu? Tu su zakucala i ne mrdaju a proslo vec 10 godina . Kad ce imati milion? 😄
Evo meni stize jedan Suzuki SX4 1,6d 2008 pa evo imas tablice i dokazi da ima pola miliona. 😄
Screenshot_20240421_144313.jpg

Ti imaš lepe automobile ali ih prodaješ skuplje nego što novi koštaju u salonu :lol: probereš jedan u milion koji nema milion km već neku drugu havariju koju saniraš.

Sad skoro sam bio u jednom salonu automobila sve gradirani automobili komplet farbani. Jedino takvi mogu da se nađu sa pristojnom km. Samo gradirani ili slupani.

Inače iz italije nebi uzeo auto ni na poklon. Na severu održavani i truli sa milion km a na jugu spaljeni neodržavani. Retkoko ikada zameni ulje čak se i garancije na novo vozilo odreknu.

Back