PROBLEM SA CELAVOSTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Zucin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zucin:
Imam jedan problem koji neznam kako da resim. Imam 32 god. i u zadnje vreme sve mi vise opada kosa. Na temenu najvise. Vec sam procelavio malo. Imate li neki savet kako da sprecim dalje opadanje kose ?
Molim Vas pomozite!!!!!!!!!!!!!

****** BATO, CELAVOST JE NASLEDNA, A ZA TO JE NAJVISE KRIV TESTOSTERON. JEDINO MOZE DA TI POMOGNE PRESADJIVANJE KOSE MADA SAM CUO I O NEKIM HORMONSKIM INEKCIJAMA KOJE SE UBRIZGAVAJU U KOZU GLAVE. STO SE TIH INEKCIJA TICE NE ZNAM DA LI SU DOSTUPNE JAVNOSTI JER SADRZE ZENSKE HORMONE KOJI MOGU DA IZAZOVU NIZ NEZELJENIH EFEKATA PA JE MOGUCE DA JOS TRAJU ISTRAZIVANJA. :(

HVALA BOGU DA U MOJOJ PORODICI NIKO OD MUSKARACA NIJE IMA TAJ PROBLEM PA VEROVATNO NECU NI JA! :lol:

Zucin:
Imam jedan problem koji neznam kako da resim. Imam 32 god. i u zadnje vreme sve mi vise opada kosa. Na temenu najvise. Vec sam procelavio malo. Imate li neki savet kako da sprecim dalje opadanje kose ?
Iskren savet... ne opterećuj se time već se ponosi. Testosteron utiče na opadanje kose... što može da se protumači da ti, za razliku od većine muškaraca imaš više testosterona, odnosno bolji i izdržljiviji u krevetu.

Milow:
Zucin:
Iskren savet... ne opterećuj se time već se ponosi. Testosteron utiče na opadanje kose... što može da se protumači da ti, za razliku od većine muškaraca imaš više testosterona, odnosno bolji i izdržljiviji u krevetu.
A i sta smo ono utvrdili da zene vise vole celave muskarce!!! :wink:

dadap:
Milow:
Zucin:
A i sta smo ono utvrdili da zene vise vole celave muskarce!!! :wink:
Jesmo :roll: :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back