DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 58.389
Onda je mozda softverski problem u pitanju ...reset ali bez brisanja podataka ,probaj to .Ok, ali zašto onda nakon reboota hoće normalno da puni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda je mozda softverski problem u pitanju ...reset ali bez brisanja podataka ,probaj to .Ok, ali zašto onda nakon reboota hoće normalno da puni?
Ima sa sirim konektorom,ali ne moze da se koristi na starijim modelima.Ako sam dobro razumeo ima nov ulaz.
Mislim da proizvođači baterija ugrađuju dosta veći kapacitet od deklarisanog. Godinu i po dana sam punio tel ne znajući za ovaj detalj oko punjenja i isto mi držala oko 2 dana a tek od aprila pazim na nivo. I pored toga, prema aplikaciji, kapacitet je opao samo oko 2%.Nije problem koliko ce ciklusa odraditi baterija , ja moj cesto punim svaki drugi dan a ove li-po baterije imaju cesto i preko 1000 ciklusa punjenja.
Fabricki su na 4.45v a cesto se pune i na manje od toga kako bi ispostovali cikluse.
Da, to sam primetio kod Sony ćelija 18650 , često napišu 2Ah a zapravo je 2.2Ah kada se testira.Mislim da proizvođači baterija ugrađuju dosta veći kapacitet od deklarisanog. Godinu i po dana sam punio tel ne znajući za ovaj detalj oko punjenja i isto mi držala oko 2 dana a tek od aprila pazim na nivo. I pored toga, prema aplikaciji, kapacitet je opao samo oko 2%.
Ti si to već krpio?Ima na Novom Beogradu ovlasceni servis za Oukitel, do sada su bili korektni.
ovaj neTi si to već krpio?
Možda nisi imao sreće.Ako puni bez problema u sejf modu ostaju dve mogućnosti, ili neka podešavanja u sistemu ili neka od aplikacija. Sad čačkaj, najlakše pobrišeš sve aplikacije prvo pa ako radi vraćaš jednu po jednu.Možda je i baterija, primećujem od juče da se brže prazni.
Sad sam probao safe mode i puni! Je l to znači da treba da brišem sve aplikacije? I koliko dugo može da mi bude u safe mode?
Kako nisam imao sreće, skoro 2.5 godine nikakav problem nisam imao s telefonom.Eto ni ti baš nisi imao sreće ali si zadovoljan. Nesrećno zadovoljan.
Ma pusti njega, on se zali na svoj telefon a vrv je kupio preko nekog provajdera,lose dekodiran, los telefon a ocekuje da mu radi kao S20.Kako nisam imao sreće, skoro 2.5 godine nikakav problem nisam imao s telefonom.
Care ako ti je podešen Google Backup ne vidim problem.uf, mrzi me da brisem aplikacije jer ih imam puno![]()
IC roknuo servisi to naši ne rade za jeftine telefone.preferiram servis
Uzmi najjeftinijeg samsunga, to nikada ne crkava. Svi su nam otišli osim samsunga, to jedino može da zastari...preferiram servis
Imam utisak da nisi uradio fabrički reset, što su ti savetovali, nego brisao iz fioke jednu po jednu aplikaciju. To nije isto. Najbolje odnesi u servis.uf, mrzi me da brisem aplikacije jer ih imam puno![]()