Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.048
Kako se resiti prosjaka i brisaca sofersajbni ?
Oni su ruglo naseg grada
Oni su ruglo naseg grada

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li zakon protiv prosjacenja i brisanja sofersajbni ?
Не постоји закон против просјачења и брисанија шофершајбни.
Просјака и брисача шофершајбни се нећемо решити никада. Чак и у цивилизованим земљама као што је Америка постоји просјачење, само што је овде израженије. Тога ће увек бити, док је света и века.
Уосталом, погрешно је рећи ''решити'', јер нису то бубашвабе, па их попрскаш с неким спрејем и оне се реше, нису то ни задаци из математике па да се реше. То су људи, као и сви ми, само за запали ту где јесу. Шта да смо ми на њиховом месту?
E kod Gadafija nije bilo ni prosjaka ni brisaca soferki.......Просјака и брисача шофершајбни се нећемо решити никада. Чак и у цивилизованим земљама као што је Америка постоји просјачење, само што је овде израженије. Тога ће увек бити, док је света и века.
Осим тога, то је мафија. Користе децу и инвалиде а то је кривично дело.
Tesko je dokazati
Пријатељу, била сам много пута у животу без кинте па сам продавала из куће, нисам просила.
E kod Gadafija nije bilo ni prosjaka ni brisaca soferki.......
Чак и у цивилизованим земљама као што је Америка
amerika je civilizovana zemlja....nemoj, molim te![]()
amerika je civilizovana zemlja....nemoj, molim te![]()
ajde pricaj mi malo o tome.То су људи, као и сви ми, само за запали ту где јесу. Шта да смо ми на њиховом месту?
Uvek ima neko ko ne zna za ovo sto pricas i oni uzimaju a imaju i vise nego tie da...jednom je stajao ispred pekare i kupila sam duplo - za mene i tog nesretnika...neće da uzme! dadoh dečaku, ali mali nije smeo da uzme kifle sa sirom. strašno.
od tad sam tvrdog srca i prolazim pored njih kao pored turskog groblja.
a jednom je,kod madere,neka ciganka sa devojcicom kukala kako je dete gladno...a devojcica,3-4 godine...cupava,prljava,crnih ociju kao kupine,prkrasnih,kakvi samo cigani mogu imati....a meni se srce lomi ako neko kaze da je gladan (jer sam sama sa detetom to osetila citavu deceniju)...i uvedem ja njih u pekaru...sta god je dete svojim pufnastim prsticom pokazalo-kupila sam joj...izadjemo,ja ispred,i okrenem se u jednom trenutku,a ciganka trpa sve to u torbu...rekoh `zasto joj ne das da jede?`...kaze diplomatski `pa,da sednemo na klupu,da jedemo ko ljudi`...p.s. e da...jednom je stajao ispred pekare i kupila sam duplo - za mene i tog nesretnika...neće da uzme! dadoh dečaku, ali mali nije smeo da uzme kifle sa sirom. strašno.
od tad sam tvrdog srca i prolazim pored njih kao pored turskog groblja.
ti si neki jaci moodroser.Dok je takvih kao sto ste Vi prosjaka ce biti.
Kad im niko ne bi davao oni nebi ni prosili.
Prosto kao pasulj