insanity_13
Iskusan
- Poruka
- 5.746
Onda je cinjenica da ta zapovest nije Bozija.
To tek kad dokazes da je Biblija Bozija rec.A ne mozes da dokazes.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda je cinjenica da ta zapovest nije Bozija.
To tek kad dokazes da je Biblija Bozija rec.A ne mozes da dokazes.
Nema ni jednog proročanstva da je ispunjeno.
"Proročanstva" objavljena u Novom zavetu nisu proročanstva jer su nastala nakon događaja.
Kao što mene ne mogu smatrati prrokom jer znam kada je umro Čerčil.![]()
A gde piše da će se to desiti Isusu?Opkoliše me psi mnogi; četa zlikovaca ide oko mene, probodoše ruke moje i noge moje. (Ps. 22:16)
kako je psalmopevas mogao da zna sta ce se Isusu desiti?
У Тебе се уздаше оци наши, уздаше се, и Ти си их избављао.
А ја сам црв, а не човек; подсмех људима и руг народу.
A gde piše da će se to desiti Isusu?
Psalmopevac peva o sebi. A on svakako nije Isus, jer u istom psalmu kaže:
(daklem, nije Isus, nego neki zemaljac, a koliki zemaljac vidi se iz : )
![]()
Pitaću te kad ga doživiš.
E zazi samo ti zavaravaj sebe.
Jel psalmospevac bio razapet ,jel su mu bile probodene ruke i noge?
Dakle prorocanstvo je i to koje se obistinilo.
Mnogim ljudima su u ono vreme probadane ruke i noge. Nema nikakvog dokaza da se priča odnosila na Isusa.
Daklem, ako oćeš da se pozoveš na proročanstva iz Bibilije, moraš dati proročanstva koja imaju veze sa određenom ličnošću, a ne sa nekim od desetina hiljada ljudi koji su završili razapeti.
To je inače primer proročanstva koje se garantovano ostvaruje.
Daklem, ako kažem "i razbiće glavu i krv će teći i sedište će plivati u krvi"
I ti onda možeš izvući zaključak da će neki samodržac napustiti ovaj svet tako što će ga ubiti na prestolu, nakon čega će početi građanski rat u presolnici, ali proročanstvo se može primeniti na mnoge žrtve saobraćajnih nesreća.![]()
Tako da se zavaravaš ti.![]()
Ta prorocanstva su o Isusu i to preko 600.
Ako nadjes nekog takvoga iz biblije na koga su se ta prorocanstava ostvarila ili nekoga van nje onda ces imati pravo sto si ovo napisao ako ne onda cuti i veruj.![]()
Opet te pitam - ko kaže da su proročanstva o Isusu?
Zatim, ko kaže da su uopšte proročanstva?
A onda, ako baš insistiraš, moglo se odnositi i na onog lopova desno od Isusa koji je takođe bio razapet.![]()
Daklem, brzo si odustao od pokušaja da dokažeš svoju netačnu tvrdnju i umesto da lepo kao čovek priznaš, pokušavaš da me ućutkaš trabunjanjima.![]()
Na lopove hahahahah
Dele haljine moje među sobom, i za dolamu moju bacaju žrijeb. (Ps. 22:18) Razderana haljina I kad Ga razapeše, razdijeliše haljine Njegove bacajući kocke za njih ko će šta uzeti. (Mk. 15:24)
Naravno da moze da se dokaze.
Jedan od dokaza da je Biblija Bozija rec su ispunjena prorocanstav iz nje.
Imas i u drugim religijama prorocanstva.Kao i cuda.
Dalje,otkud znas da to nije djavo a ne Bog?
Tako se polaže ispit u Podgoricu.Taj odgovor imas u bibliji.
1.moj 18.22
Taj odgovor imas u bibliji.
1.moj 18.22
Božji slugo ja Boga ni za šta ne krivim.Nemoj slučajno okriviti čoveka.....nego je Bog kriv za ljudsku sebičnost.
Kada ti ide dobro, kada ti sve cveta, nikada se ne setiš da kažeš Bože hvala ti, već kad čovek nešto uprska, kada čovek počne da seje zlo...e onda ćemo se obratiti Bogu, i da Ga kritikujemo i hulimo. Ovo samo pokazuje koliko si opsednut demonima, jer zdravim razumom ovo nikada ne bi rekao.
Božji slugo ja Boga ni za šta ne krivim.
Ne mogu da krivim onoga koji po mojem mišljenju ne postoji.
Mene u stvari intereuje, kako to vi, koji u njega vjerujete, mirite uporednu egzistenciju omnipotentnog apsoluta i sveprisutnog zla.
Ne, pošto te nije stalo da saznaš.Nema ni jednog proročanstva da je ispunjeno.
Pogrešan zaključak. Bog, kao dobar roditelj....mora da vaspita svoju decu, tako što će ih podstaknuti da razmišljaju.....mi vidimo danas, da je jedini način da se ljudi prizovu pameti neka prirodna katastrofa. Na taj način će se neki prizvati pameti, a nekima ni to neće pomoći....tu Bog ne može ništa, već da ih pusti da hule.Nemo se ljutis al cinjenica da ti boga dozivljavas ko uciteljicu koja ce da te isiba po guzi ako nisi bio dobar je urnebesna![]()