BOKYSTAMY
Veoma poznat
- Poruka
- 10.976
I ljudi okrenuvši se pođoše put Sodoma; ali Avram još stajaše pred Gospodom.
Gde je ovde odgovor?
Greska.
5.moj 18.22
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ljudi okrenuvši se pođoše put Sodoma; ali Avram još stajaše pred Gospodom.
Gde je ovde odgovor?
Zašto onda postavljaš slike, gde deca pate sbog ljudske sebičnosti?Božji slugo ja Boga ni za šta ne krivim.
Ne mogu da krivim onoga koji po mojem mišljenju ne postoji.
Mene u stvari intereuje, kako to vi, koji u njega vjerujete, mirite uporednu egzistenciju omnipotentnog apsoluta i sveprisutnog zla.
Greska.
5.moj 18.22
Koliko vidim na karti, mesto gde je nekada bio Vavilon prilično je gusto naseljeno.Ne, pošto te nije stalo da saznaš.
Šta ćemo sa Vavilonom i Tirom? Bog je rekao da se tamo niko nikada neće naseliti. Dovoljno je da se okupe ateisti i da tamo izgrade par kuća, da naprave "mali" Vavilon....i pobili su celu Bibliju! Pogledaj kako je prošao Aleksandar "veliki"....Hoćeš da se suprostaviš Bogu...izvoli...Vavilon je pravo rešenje za to, pa da vidimo kako ćeš da prođeš.
Pa i njihova prorocanstva su se ispunila.I to mnogo pre hriscanstva.A i taj biblijski stih se odnosi na proroke kojeje Bog slao Jevrejima,a ne na ostale narode.
Sta cemo sa cudima?
I u ostalim narodima Bog nije ostao neposvedocen.
Samo kroz Bibliju nam se potpunije javlja,i kaze sta zeli od nas i sta nas ceka.
I u ostalim narodima Bog nije ostao neposvedocen.
Samo kroz Bibliju nam se potpunije javlja,i kaze sta zeli od nas i sta nas ceka.
Znaci,Kinezi su znali za Jahvea?
[/B]
Aha,koje izdanje Biblije,staro ili novo?Ili to zavisi od situacije,pa kako kom odgovara?
Ne, pošto te nije stalo da saznaš.
Šta ćemo sa Vavilonom i Tirom? Bog je rekao da se tamo niko nikada neće naseliti. Dovoljno je da se okupe ateisti i da tamo izgrade par kuća, da naprave "mali" Vavilon....i pobili su celu Bibliju! Pogledaj kako je prošao Aleksandar "veliki"....Hoćeš da se suprostaviš Bogu...izvoli...Vavilon je pravo rešenje za to, pa da vidimo kako ćeš da prođeš.
Imaju svest da Boga ima,samo ga drugacije zovu
Zašto onda postavljaš slike, gde deca pate sbog ljudske sebičnosti?
Potrebno je prvo da se upoznaš sa osnovnim stvarima...kako je sve poteklo...da bi ti bilo šta drugo bilo jasno.
Ali ni jedna bez slobode biranja,recimo potop se desio ali su ljudi bili upozoreni,dato im je vreme od 120 godina da se poprave i nisu.
Drugo sodoma i gomora nije imala ni jednog pravednika osim lota,zato su unisteni jer su ogrezli u zlo,
O cemu ti dizvines trucas?
Tyre is an ancient Phoenician city and the legendary birthplace of Europa and Elissa (Dido). Today it is the fourth largest city in Lebanon and houses one of the nation's major ports. Tourism is a major industry. The city has a number of ancient sites, including its Roman Hippodrome which was added to UNESCO's list of World Heritage Sites in 1979
http://en.wikipedia.org/wiki/Tyre,_Lebanon
O ovome nema nista u Bibliji...mozda ima u pravoslavnim tradicijama, ali s'time nisam upoznat.
Da--to je moje poenta. Unisteni su iako njihovi grehovi nisu bili ozbiljni kao, recimo, Hitlerovi. Prema tome, biblijski Bog ocigledno nemari sa slobodnu volju.
Posto ostale primere nisi adresirao, pretpostavicu da se slazes sa mnom.
Znam da bi ti voleo da je to taj Tir, ali nije...Davno sam imao sačuvan sajt o pravom Tiru koji je Bog uništio, ali ne mogu da ga nađem. Ali imaš ovde lep opis: Proročanstvo o gradu Tiru.O cemu ti dizvines trucas?
Tyre is an ancient Phoenician city and the legendary birthplace of Europa and Elissa (Dido). Today it is the fourth largest city in Lebanon and houses one of the nation's major ports. Tourism is a major industry. The city has a number of ancient sites, including its Roman Hippodrome which was added to UNESCO's list of World Heritage Sites in 1979
http://en.wikipedia.org/wiki/Tyre,_Lebanon
Nego zašto pati? Oboleo tek tako? Iz čista mira.Ono dete koje boluje od raka ili leukemije ne pati od ljudske sebicnosti.
Zašto onda postavljaš slike, gde deca pate sbog ljudske sebičnosti?
Potrebno je prvo da se upoznaš sa osnovnim stvarima...kako je sve poteklo...da bi ti bilo šta drugo bilo jasno.
U avramskim religijama Bog je svemoguc, savrseno dobar i sveznajuc.
Kako ako je to tacno objasniti postojanje zla?
Znam da bi ti voleo da je to taj Tir, ali nije...Davno sam imao sačuvan sajt o pravom Tiru koji je Bog uništio, ali ne mogu da ga nađem. Ali imaš ovde lep opis: Proročanstvo o gradu Tiru.
Sve kokoši imaju dve noge.
Jacob ima dve noge
Jacob je ....kokoš!!!.![]()
To je itekako taj Tir.
The present-day city of Tyre covers a large part of the original island and has expanded onto and covers most of the causeway
Vidis Tir je bio na ostrvu, Aleksandar je izgradio nasip da bi ga osvojio, a danasnji Tir je i dalje na tom istom ostrvu, tako da je to taj Tir, ergo Biblija je pobijena![]()