insanity_13
Iskusan
- Poruka
- 5.746
Pre padanja u greh nije,ako mislis na nesto drugo reci?
Meni nije poznato?
Zivotinje nisu umirale pre Pada?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre padanja u greh nije,ako mislis na nesto drugo reci?
Meni nije poznato?
Odakle andjelima slobodna volja?
Ili, još bolje, besmrtnu....Ма, питај Бога...
Za ovakvu tvrdnju verovatno postoji ozbiljan naučni dokaz?Zivotinje nisu jele jedna drugu u edemskom vrtu hrana im je bila trava , sve je bilo stvoreno da traje,tek posle greha se menja celokupna tvorevina i smrt uzima maha.
T-rex je bio biljojed?Zivotinje nisu jele jedna drugu u edemskom vrtu hrana im je bila trava , sve je bilo stvoreno da traje,tek posle greha se menja celokupna tvorevina i smrt uzima maha.
T-rex je bio biljojed?![]()
Nije zasigurno, ali Bog je coveka stvorio kao poslednjeg u tvorevini a tada je verovatno morao da preuredi okolinu za coveka pa takve zivuljke su izumrle.
Jer ti cinovi Bozijega stvaranja mogli su trajati i mnogo miliona godina.
Samo ako je tacno ovo sto predpostavljam?Kako god,to znaci da je smrt postojala pre coveka.
Pre čoveka i pre greha.Kako god,to znaci da je smrt postojala pre coveka.
Jos nesto bih hteo da dodam.
Postoji i nesto drugo ,mozda se mislilo da je samo covek stvoren za vecni zivot, pa se smrt uvukla kroz greh u coveka.
I naravno kada se neko odvoji od Boga grehom to je isto kao kada ventilator iskljucis iz struje ,okrece se jos samo dok ima svoje snage.
Tako je coveku izmakao taj vecnoi zivot,koji se ponovo obecava kroz veru u Isusa Hrista.
Ali tek posle smrti,tako da smrt nama cini korist ,jer je ona kapija za prelazak u zivot vecni.
Dakle Bog je opet okrenuo nesto lose na nasu korist.
daj neki dokaz za to sto govoris, hvala
Pa i nećeš da plaćaš ono što nisi učinio, već ono što jesi.ja necu da placam grehe adama i eve, ja ih nisam pocinio i nemam sta da placam,onaj ko hoce da ih placa nek ih placa,ja nista necu da placam sto nisam ucinio
Takav dokaz postoji u Bibliji.
ja nisam nista gresno uradio a Bog me je poslao na ovaj svet,
Dobro je sto si poslat, zar nije lepo postojati u nekoj tacki vremena.
Simpatično poređenje sa ventilatorom.Jos nesto bih hteo da dodam.
Postoji i nesto drugo ,mozda se mislilo da je samo covek stvoren za vecni zivot, pa se smrt uvukla kroz greh u coveka.
I naravno kada se neko odvoji od Boga grehom to je isto kao kada ventilator iskljucis iz struje ,okrece se jos samo dok ima svoje snage.
Tako je coveku izmakao taj vecnoi zivot,koji se ponovo obecava kroz veru u Isusa Hrista.
Ali tek posle smrti,tako da smrt nama cini korist ,jer je ona kapija za prelazak u zivot vecni.
Dakle Bog je opet okrenuo nesto lose na nasu korist.
Nemoj sutra, ukoliko već nemaš, da praviš dete....jer možda nasledi tvoj karakter, pa će da te maltretira što si ga napravio.nisam pitan dali hocu da postojim na ovom svetu,
nisam pitan dali hocu da postojim na ovom svetu,
Simpatično poređenje sa ventilatorom.
Može se i tako reći, Bog ne može da živi sa onima koji Ga neće, sa onima koji su izabrali drugog vođu. I Bog se povlači, jer kako kaže "ne možete imati dva gospodara." U odsustvu Boga, Izvora Života, normalno je očekivati velike promene. Postali smo smrtni, odvojeni od ostatka Univerzuma, ograničeni mnogo čim, pa i vidom kojim ne možemo videti anđele,..životinje više nisu one iste, sada se međusobno prožderavaju....itd. Sve zahvaljujući ljudskom padu.