PROBLEM DO GUSE!

• Začetnik teme Začetnik teme Ninca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cekaj druze. Imas 20 godina a tako se ponasas (bez uvrede). Mislim na odgovore ljudima koji se bave polulegalnim poslovima, koji ne prezaju ni od cega. Kako smes u oci da ih pogledas, a kamoli da im pricas kako nemaju dokaz da si uzeo pare? Samo ih provociras time, premlatice te ko stoku, i to u najboljoj varijanti. Ajde ti nama odgovori zasto ne poslusas nekoliko saveta koje si dobio ovde, a koji kazu da pozajmis novac (od prijatelja, banke, zelenasa)? Posle radi da to otplatis. Ovako ne znam kako mislis da resis stvar, jer oni nece odustati, a tebi je u interesu da sto pre ovo prodje, i da normalizujes zivot, a to mozes samo ako skines njih s vrata.

Cekaj druze. Imas 20 godina a tako se ponasas (bez uvrede). Mislim na odgovore ljudima koji se bave polulegalnim poslovima, koji ne prezaju ni od cega. Kako smes u oci da ih pogledas, a kamoli da im pricas kako nemaju dokaz da si uzeo pare? Samo ih provociras time, premlatice te ko stoku, i to u najboljoj varijanti. Ajde ti nama odgovori zasto ne poslusas nekoliko saveta koje si dobio ovde, a koji kazu da pozajmis novac (od prijatelja, banke, zelenasa)? Posle radi da to otplatis. Ovako ne znam kako mislis da resis stvar, jer oni nece odustati, a tebi je u interesu da sto pre ovo prodje, i da normalizujes zivot, a to mozes samo ako skines njih s vrata.

Kako smem u oci da pogledam ljude koji se bave polulegalnim poslovima?!? Treba li da kleknem. Gotovo je s tim od onog dana.

Dobro, znam da postoje ljudi koju su hrabri, i s neke strane svaka ti cast na tome, ali onda, koliko vidim, ovde neces naci neki savet. Jer, ovde su uglavnom ljudi koji se ne bi kacili sa takvima. Zato ti i daju savete da uzmes kredite. Ne znam sta drugo da ti kazem. Jedino da se pojavi neko i da te savetuje koje oruzje da upotrebis.

Treba da vas pohapsi policija, i tebe i njih, pa svi u bajbokanu; krivicni postupak, osuda, pa u cumez da okopavate krompir. Mislim to je idealno resenje, ali posto je ovo jadna drzava Srbija, nema nista od toga. A za sve ostale situacije treba da boli briga sve forumase.

Poslednja izmena:
Treba da vas pohapsi policija, i tebe i njih, pa svi u bajbokanu; krivicni postupak, osuda, pa u cumez da okopavate krompir. Mislim to je idealno resenje, ali posto je ovo jadna drzava Srbija, nema nista od toga. A za sve ostale situacije treba da boli briga sve forumase.

Posto te boli briga ne znam sta se javljas. Idi kupi novine, popij kafu,rucaj,veceraj, odspavaj malo pa sutra ispocetka. Posto se vidi da si uzoran gradjanin..

Zakljucavam temu. Resio sam sta cu da radim, ali zbog velikih predrasuda na ovom forumu, ne bih dalje da otkrivam... Hvala svima na svesrdnoj pomoci.

Tema i treba da bude zakljucana, jer ti ovde trazis podrsku ne samo za resavanje situacije, vec i za krivicna dela. Jbga, neki ljudi su puni predrasuda i tesko da ce opravdati krivicno delo. Da lepo kao i svaki pristojni momak priznajes dug, pa i da pisemo, ali ovako...Klasican LOCK.

Prstalo je na sve strane ovih dana, dolazili su mi dvaput(primetio sam da nece da ulaze u dvoriste, nego stoje na ogradi). Ponovio sam im da nemam para, a da se zajmim od zelenasa necu. Rekli su mi da dolaze zadnji put sad u ponedeljak i da je to kraj, ma sta im to znacilo. Onda sam ljudi prso. Poceo sam da ih provociram ,"Udjite,ajde sibajte me", "Dajte mi neki papir, potpis da sam proneverio pare", "Necete da odradim, onda cukam malo". Odvalio sam im ceo repertoar, ali bez bez onih bas uvredljivih reci". Boleo me ***** i za komsiluk koji se sjatio na terase, i za sve. Nekako mi svejedno bilo i da me ukokaju tu. Ma sta bude bice, pogresio sam znam, ali zakonski nisam obavezan da im vratim, a ovo drugo boricu se do kraja. Nece da me slome.
Ти си и к'''чевит а то није добро...боље да их не провоцираш,и да будеш фин...знам једног који је узајмио 3000 евра са каматом...узели су му кућу када је дуг нарастао на 8000...па онда су га упрегли да краде за њих...сада лежи у апсу...и кад изађе нема где...
Паметни су,нису глупи...стоје на огради смешкају се,и бележе како лајеш док те комшилук посматра како се дерњаш...неће они да те бију пред публиком јер могу да на'ебу...чекају да се смириш и да нема никога да то види...а онда ће да те одеру као муса јарца и има да им постанеш најбољи другар...а ти ћеш да одеш и да их пријавиш како су те били...а то неће нико да види тако да можеш да окачиш мачку о реп полицију и заштиту...па ће онда поново да те умесе што си ишао у мурију ...а знаш што...зато што си ку'''чевит и безобразан а забрљао си до гуше...најгоре што још мислиш да си у праву,а то није добро....мењај став и понашање...да ниси крив,имао би свако морално право да тако говориш

Back