zgodan&nezgodan
Aktivan član
- Poruka
- 1.223
Copy_Cat:da ne trenirash mozhda odbojku?:smile:
plivanje.Jel cete biti oko 9 ovde???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Copy_Cat:da ne trenirash mozhda odbojku?:smile:

Gazdarica:Zasto ne bi mogla kad gotovo svi tvrde da velicina nije bitna...![]()
![]()

Aleksej_BASO:Ati samnata jesi probala fisting
Zamisli dodje neki lovaran matorac pun kesha, san snova, i kaze mozes da budes sa njim, ali mora... Znas vec...![]()
Samantha Jouns:Nisam to probala,..definitovno vidim da je to IN,.....ja cu da kombinujem ruke i noge 8)

:shock:katja04:Pre jedno mesec dana decko mi je predlozio da probamo fisting t.j da on stavi celu saku u moju pisu.Nisam bas bila odusevljena ali sam pristala,prvo me je dobro namazao nekim lubrikantom a onda je poceo.Mogu vam reci da je jedno pola sata trajalo dok nije uspeo da gurne sasvim i to je toliko bolelo da sam sve zvezde videla.Kada je napokon usao skroz smirio je ruku i ja sam pocela da se opustam tako da je posle nekih 15-nestak minuta bol poceo da jenjava a onda je on poceo da me sa svih pet prstiju mazi svuda po vagini i meni je pocelo da biva strasno prijatno cak mi ni bol vise nije toliko smetao.Mazio me je tako jedno pola sata i ja sam dozivela takav orgazam da mi je srce sislo u pete!!!Od tada smo to radili jedno pet-sest puta i svaki put me je sve manje bolelo a sve vise prijalo
tako da sam otkrila strasno lepu stvar,mada se nikada ne bih odlucila na tako nesto da moj decko nije tako nezan i imala sam puno poverenja u njega.Sta vi devojke mislite o tome,jel ste probale fisting i kako vam se dopalo?napisite svoja iskustva.

Aleksej_BASO:Ajde nemojte da folirate o tome masta svaka zena.

Enfroz2891.:
Definishi:"zena"
Pipi Langstrumpf:Jel? Stvarno? A ti to kao svaka prava zena znas?
Zefirra:...uzimajuci u obzir da sam cula kako se mnogim zenama rascepi vagina prilikom porodjaja...a da nju boli i ta saka...onda mozd u periodu 8-meseca i nije losha fora...al nezno i ciste ruke...
Mda... i bez zanoktica!Zefirra:...uzimajuci u obzir da sam cula kako se mnogim zenama rascepi vagina prilikom porodjaja...a da nju boli i ta saka...onda mozd u periodu 8-meseca i nije losha fora...al nezno i ciste ruke...