S_K_V_O
Iskusan
- Poruka
- 6.181
i narkomani traze sebi slicne i udruzuju se...evo meni gore narkomana, samo ga sa narkomanima i vidjam, to je njegov svet...samo sto ih vrlo lako nadju...btw, ovo je mnogo dublja bolest u kojoj covek nije svestan problema, potpuno gubi dodir sa realnoscu i upadne u svoj mali i zatvoreni svet koji kontrolise, sto sa recimo alhoholizmom, pa ni narkomanijom, uopste, nije slucaj...Ја нисам обавештена ( не зовем се Воја) да ли постоји удружење које пропагира дебљину као прави начин живота, али би то било исто као и ово.
Мислим, ако су људи у сличној ситуацији, која није здрава, онда могу да подржим удружење у којем ће једни другима помагати да изађу из те ситуације.
Ништа ново не рекох, једноставно, не могу да замислим удружења алкоса и наркоса, која пропагирају свој начин живота као једино исправан.
Обично ти људи добијају помоћ у ,,својим'' удружењима. !
a za ovo prvo postoje feedersi...gledala ja na tv-u...
to su muskarci koji nadju zrtvu kojom manipulisu da se ugoji...jer tako je lepsa, takve ih vole (cim smrsa distanciraju se, hlade, dobija kritike)...tove ih i tove...mislim da je kunst u osecanju moci i kontrole koju osecaju - neko potpuno zavisi od njih, jer cilj je da ni iz kreveta ne mogu da ustanu bez njih...oni takodje imaju sajtove na kojima razmenjuju slike svojih debelih devojaka, razmenjuju recepte kako da ih sto brze ugoje...mislim da ih nalivaju cistim uljem...odvratno...
Poslednja izmena:

Тачно!