DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Mislim da je parka bila ironicna...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prema onome što sam do sada videla i zaključila, svako ko je "tanan" ili boluje od anoreksije (pa i bulimije) ili je sklon tome..... stvarno.nije obavezno da svi koji su tanani boluju od anoreksije
i povracaju
Prema bolesti imam razumevanje i doživljavam je kao vrstu mentalnog oboljenja. Ne zavisnosti, ne opsesije, ništa manje od mentalnog oboljenja. Ipak;zar nije poenta da se nesto nauci, razume, udje u sustinu problema; mozda se nekada neko od nas susretne sa ovom bolescu...a sa druge strane pokaze neka ljudskost i briga za drugo ljudsko bice...jer, na ovom forumu i temi su pisali ljudi koji su bolovali od anoreksije...a neko ko je bolestan mozda i cita ovo. a ovde se od jedne ozbiljne teme pravi jeftin cirkus i zabava.

Ja na znam da li je ovo ironija ili zayebancija ili si ozbiljna, mrzi me da čitam sve, kreči se ovde i nije mi neka pozicija monitora i tako..... pa bih te molila da se izjasniš, ako želiš.pa zar ces da dignes ruku na anoreksicnu zenu

Ja na znam da li je ovo ironija ili zayebancija ili si ozbiljna, mrzi me da čitam sve, kreči se ovde i nije mi neka pozicija monitora i tako..... pa bih te molila da se izjasniš, ako želiš.