Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Моја добра пријатељица је у својој осамнаестој почела да држи дијету. Ослабила је неколико килограма, и добро јој је стајало. Онда је наставила са дијетом, и своју исхрану свела на једну јабуку или пар листова зелене салате дневно.
Више није слабила, али је остала на истој врсти исхране.
Изгубила је менструацију, али, у то време нико није причао о анорексији, само о дијети. Околина јој се буквално дивила како је у стању да не једе ништа.
Удала се и пожелела децу. Почела је помало да једе сир, пије млеко... Била сам присутна кад је пробала парче меса и добила црвене печате по телу.
Но, после неколико година исхрана јој се ..нормализовала'', вратила јој се менструација, али децу није могла да има.
Онда је опет почела да једе све мање, и опет стигла до јабуке дневно.
Но, више није изгледала добро, била је премршава, страшно је било гледати је.
Од фебруара није више међу живима...
Више није слабила, али је остала на истој врсти исхране.
Изгубила је менструацију, али, у то време нико није причао о анорексији, само о дијети. Околина јој се буквално дивила како је у стању да не једе ништа.
Удала се и пожелела децу. Почела је помало да једе сир, пије млеко... Била сам присутна кад је пробала парче меса и добила црвене печате по телу.
Но, после неколико година исхрана јој се ..нормализовала'', вратила јој се менструација, али децу није могла да има.
Онда је опет почела да једе све мање, и опет стигла до јабуке дневно.
Но, више није изгледала добро, била је премршава, страшно је било гледати је.
Од фебруара није више међу живима...

....

) promisli pre nego sto posalje tekst neadekvatnog sadrzaja. Secam se samo koliko su me komentari takvog tipa dovodili do toga da se danima osecam lose, da se osecam krivim.