E da, sad sam video i onog muskarca sa anoreksijom. Ono je definitivno zena zarobljena u telu muskarca, ali definitivno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

И баш ме интересује, да ли је некоме то стварно ЛЕПО?
Ако није, зашто онда тај тренд? Ко га форсира и зашто?
a kao nije biti lep = biti mršav
biti uspešna = biti mršava ...
mršave žene su voljene, cenjene i atraktivne, ne, debeljuce... svi se u suštini slažete sa tim, jel? pa imati salo je jedno od najvećih prokletstava u savremenom društvu.
mene dakle uopšte ne čudi što kilnke -želeći za sebe samo ono najbolje a u tim godinama to je pre svega biti prihvaćen,voljen... rade sve da to i budu.
način dolaska do toga im pogrešan ali to je način koji pokazuje rezultate. one jesu mršave,doduše po cenu svog zdravlja pa i života...
ali u tim godinama niko ne misli na posledice...ajde setite se kako je imati 13, 15 godina ... i to nije nikakava dečija izmišljotina mi živimo u društvu gde su mršave žene glorifikovane.
da se razumemo, ja to ne odobravam ali ih razumem...

Ovo je za plakati...

Sekta!Мени није жао тих девојака, оне су за психијатријско посматрање. Мени то личи на наркоманију, само што се наркомани фиксају да би им било лепо, а ове глупаче се изгладњују да би "биле лепе".:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Uzas...Meni je jako zao tih devojaka.
![]()
CUdno je da ti nije zao osoba koje su toliko bolesne da mnoge i umru od anoreksije.Мени није жао тих девојака, оне су за психијатријско посматрање. Мени то личи на наркоманију, само што се наркомани фиксају да би им било лепо, а ове глупаче се изгладњују да би "биле лепе".
Мислим и да само добар психијатар може покушати да их излечи, јер оне, као и наркомани, очигледно занемарују породицу и она нема никакав утицај на њих.
А за све је крива Твиги. Све је и почело од ње и она је и данас појам мршавости ("баш је твиги"). Мислим да добар део форумаша зна о коме је реч. Топ манекенка, мршава као штапић, неколико година симбол женствености.
Пре неку годину, схватајући ваљда озбиљност ситуације, удружење модних креатора прописало је минималну тежину за манекенку (мада је и то још увек премало), јер су управо оне узор овим девојчицама.
И то је неки почетак.
znači tebi generalno nije žao ljudi koji su psihički oboleli?Мени није жао тих девојака, оне су за психијатријско посматрање.
Ја никада не генерализујем ствари, па нисам ни сада. Мислим да тема нису психичка обољења (депресија, схизофренија и сл.). О тим људима се нисам изјашњавала и не знам зашто их сада помињеш и изврћеш моје речи?znači tebi generalno nije žao ljudi koji su psihički oboleli?
verovatno su sami krivi, neka pocrkaju, takoe bre
Људи умиру и од алкохола и дроге. Они су потенцијалне самоубице, лабилне особе које заиста не могу да жалим. Можете рећи да сам сурова, али тако је.CUdno je da ti nije zao osoba koje su toliko bolesne da mnoge i umru od anoreksije.
Proana je jos slozeniji prolem od anoreksije. I sama anoreksija je dovoljno slozena, ali se ovde ta deca dovode u jos dublju zavisnot time sto im se pruza iluzija da vise vrede i da su prihvacene i voljene zbog te svoje samodestrukcije. Nije vise rec samo o tome sto neko zeli da bude mrsav da bio lep.
U vise navrata smo na ovoj temi imali nesporazume tipa: bolje mrsav nego debeo, pa nek pocne da jede itd. Ovde je rec o ozbiljnoj psihickoj bolesti koja je prisutna (najcesce) medju mladim devojkama i kojom se dodatno manipulise. I zaista ne znam zasto. Ne znam ko ima koristi od ove bolestine koju propagiraju.
ali zato sada jesiЈа никада не генерализујем ствари, па нисам ни сада.
Хајде још једном пажљиво прочитај шта сам написала и да ли игде помињем остале психичке болеснике. Говорим само о овој болести (ако је уопште болест) и наркоманији. Ја заиста нисам спремна за свађу, нити расправу, поготово са онима који намећу нешто што ја нисам написала.ali zato sada jesi
Па зар родитељи нису могли да оду код те кореографкиње и да је питају да ли је 20 кг са креветом довољно мршаво? Или то нису урадили ни пошто им је дете завршило у болници?Ove devojke se i lece na psihijatriji. Tamo ih svakodnevno mere, ali one ne smeju znati svoju tezinu. Jeste na psihickoj osnovi, jer one sebe ne vide realno, vec mnogo debljima nego sto stvarno jesu. Pocetkom srednje skole, drugarica je imala, srecom, blazi oblik. Ona je trenirala dzez-balet i koreografkinja im je stalno kvocala u glavu kako nisu dovoljno mrsave, kako su grozne, velicala i hvalila najmrsavije- budila im komplekse. Obicno se i dobija u pubertetu koji je najosetljivije doba po pitanju samoprihvatanja.
Gdje si završila psihijatriju pa si stručna da ovo navedeš?Ја никада не генерализујем ствари, па нисам ни сада. Мислим да тема нису психичка обољења (депресија, схизофренија и сл.). О тим људима се нисам изјашњавала и не знам зашто их сада помињеш и изврћеш моје речи?
Ово нису прави психички болесници, али им је свакако потребна помоћ.
Јес', мајку му! Отело ми се. Али трудим се.kićo, hajde TI pažljivo pročitaj šta sam JA napisala
ja sam samo napisala da je izjava "ja nikad ne generalizujem" i sama generalizacija
tako upadaš u logički paradoks
ko zna čime to može da završi... implozijom svemira, možda... ko zna =(

Gdje si završila psihijatriju pa si stručna da ovo navedeš?
Ili možda samo neki seminar, neka obuka za terapeuta, pa si vas možda tamo uputili u ozbiljnu materiju?
Па зар родитељи нису могли да оду код те кореографкиње и да је питају да ли је 20 кг са креветом довољно мршаво? Или то нису урадили ни пошто им је дете завршило у болници?
Права је опасност то што се они сада повезују преко интернета где добијају пуну подршку за гадости које себи раде. То би требало кажњавати, покретаче таквих сајтова, какви год да су им мотиви.