PROANA??????

kao ako mnogo to analiyiras... bas ima "ne mozes da se opustis kad ti mama donese s ljubavlju spremljen obrok, a da ne mislis sta je sve stavila unutra" : )))
: ))
ma jos je gore kad ti se svi nakace pa ti objasnjvaju sta je dobro kao tis i potpuno lud...
:I
a sta ces..ejdino da zubi ne ispadnu jooooj imash samo jedne :(

ma ja to ni ne mogu bre. u 8. razredu sam mozda bila na pragu ali nisam izdrzala dugo. ma meni je u familiji genetski da smo debeli, puno ih ima debelih
ma to je bre sve razmazena omladina, da se radi u polju, niko ne bi mislio na anorexiju. el bilo toga medju seljanima i hajducima a

ehheh da se takmicimo ko ce manje d apojede

shta bre patrijarh jede neshto malo pa eto zivi covek 9X godina. eheheh

a i ne rade fizicki...idi kopaj malo pa da vidish kako ces da se brinesh za smisao zivota :I
to ja onako nisam odavno radila po kuci nishta : ))
ma i sport ume da isprazni mozak
e da, to kad imas neko imanje onda nemas vremena tako da mislis posto ti ono diktira kad ces sta da radis. morash da oberes jabuke sad il ce da propadnu i tako. :I dobro neko to ne voli pa ode u grad da bude student.
e draga bljak : ))

e da moj brat se bash ugojio kad je otishao na NZ...njih je tamo malo imaju puno prostora

salim se otkud znam zivot je nekom majka nekom maceha :(
a nekom macuhica. eto to za one shto vole hrvatski akcenat, iako su nas proterali sa vekovnih ognjishta

ja sam ribala pod pre neki dan
dobila sam upalu misica :(

moja drugarica je zagazila tim putem... bila je frka, doktori, prica
bla, bla
secam se da je tada prestala i da se druzi sa mnom... jedno 6 meseci
nasla neku glupacu kojoj je mogla da podvaljuje price, mene je izbegavala sistematski

xmm... da, porodicni problemi, bila je buca, nije imala decka
a ja sam imala

u stvari, kasno je, a a pijem sok sa vitaminima, a nije sok bez secera, mislim.... ugojicu se
kaze da ne treba jesti 3h pre spavanja
ovaj sok se racuna u hranu breeeeee
nisam ni ja trebala da citam one savete
kuku meni
do srede cu odlepiti u anoreksiji... ostavljena sam sama, muz mi na putu

je l to nije ona shto se navukla na chat
eto sv takve imash
da to je gadno kad imas drugaircu koja je lepsa od tebe i meni je to bio motiv. zato sad se trudim da nemam drugarice, narocito ne lepse. ..
ma dobro uvek mozesh kod psihijatra da odesh..ili sebi da odrzis seansu..
nemam pojma. ma pazi ako i zavrsis tako imas bar koga da te podrzi.
e mozda te vara na putu s tom debelom drugaricom sad je nashla da ti se osveti za patnje

divlja u srcu:
A ko pravi te sajtove i koji je to interes?????

mRaketing...i nedostatak razuma
jel ovo neki novi vid rata protivu tela :?

Dosad su tela ginula pre vremena zbog nekih odluka vođa da se uđe u ratove ili prirodnih katastrofa ili bolesti ili sl. epidemija
a sada se telo gasi ZBOG NJEGA SAMOG
naopako sasvim :?
da bi ga održale željenim, u ssanju su da rade protiv tela i da ga puste da ugine
a ona fora srećna žena jednako mršavica postaje mrtva nesrećna mršavica

nema logike, devijacija
nedostatak ljubavi, nezadovoljstvo, pitaj Božu...

nego, divlja, i ja sam ga juče čitala u Cosmou, ali se nisam prepala :lol:
Tu piše da one MA KAKO DA SU MRŠAVE i lepe, sebe UVEK vide kao - debele i ružne :shock:
Kako to?!!
I

?:
pa shta koj krac pises onda!? idi kod popa pa mu se jadaj..psihijatra

to bih i sebi mogla da kazem. pa i kazem al sta vredi sad je kormilo preuzela druga lichnost

:lol: ajde pusti da pobedi bolja strana, ona sajber popadija čestita :P
pusti gigu, kod njih se melanholija prenosi u nasleđe :D

nego, drugo nešto: NIJE VALJDA BRE DA TE GRIZE SAVEST?!

Mrdaj dupe cvetno, i ne seRi o zabranjenoj hrani. Jbt, znači dobih na mejl jednom sliku nekog bebca koji se zavukao u pseću činiju i klopa :P Šta bi on mislio o "zabranjenom mleku", si luda? :lol:

"hedonizam jača organizam", jevanđelje po Pjafu :)

pa ipak ti treba i snaga volje da uvek pobedish svoje telo ....! da ne jedes...to je bash snaga volje
i shta sad ona jedino to ima u zivotu jedino je tu uspela...eto ima motiv
to bas i pise na sajtu
znaci to su osobe sa snazhnom voljom. mogu da ih koriste za neshto de se to trazi. e idem sad na posao i novac da razvijem neki biznis.

ma dobar je osecaj kad ne jedes

mozda pokusavaju da ociste organizam...mislim postoje metode gladovanja...ali to nije anorexija

ali to moras da znash kako se radi...!! mozda one to instiktivno traze...i ne mogu da nadju i usput zalutaju
:(

amin.

:I
hehe sad vi nastavite

amin valjda znachi tako samo tako i nikako drugacije, ako neko ima neke vishe info nek javi. i kod muslimana se javlja amin nekako. ako neko zna neke okultne teorije nek kazhe: ))

to sa gladovanjem i ciscenjem... to je opasno i nepreporucljivo za zdrave ljude

ma kakva snaga volje
to je self-destruction!
to je kao da ja hocu da dokazem da imam jaku volju, pa cu da prestanem da disem!
znam da cu se ugusiti
i one znaju da ce umreti od gladovanja

Betty:
ali ZAŠTO biraju da ne jedu umesto da vedžbaju & jedu ? :shock:
pa svi znaju da ne mozes smrsati ako jedes
mozes da vezbas pola dana, ali bez restriktivne dijete ne mozes izgubiti masu

osim toga, normalno gubljenje mase zahteva mnogo vise discipline i traje dugo
one hoce preko noci

instant (ne)kultura
tretiraju sebe kao predmete

Back