Pro Evolution Soccer 2008

zasto se zalite na golmane???
kad igram obican quick play,cech odbrani i neke najace udarce da sama ne znam kako!!!igrala sam master ligu i imala onu BUDALETINU od Ivarova na golu...!Kakav idiot...kupih Kamenog i bio je sjajan!
inace to je bilo u proslom dijelu...nego,igrate li vi master ligu sa PES-ovim igracima.Znaci,Ivarov,Ximelez,Castolo,Ordaz,Minanda etc?Meni je mnogo zabavnije nego da igram master ligu sa celzijem.
igrah malo pes 2008 razocarao me meni,ali to nema veze.Cini mi se da su igraci malo vise nerazgapni nego u proslom dijelu.

zasto se zalite na golmane???
kad igram obican quick play,cech odbrani i neke najace udarce da sama ne znam kako!!!igrala sam master ligu i imala onu BUDALETINU od Ivarova na golu...!Kakav idiot...kupih Kamenog i bio je sjajan!
inace to je bilo u proslom dijelu...nego,igrate li vi master ligu sa PES-ovim igracima.Znaci,Ivarov,Ximelez,Castolo,Ordaz,Minand a etc?Meni je mnogo zabavnije nego da igram master ligu sa celzijem.
igrah malo pes 2008 razocarao me meni,ali to nema veze.Cini mi se da su igraci malo vise nerazgapni nego u proslom dijelu.

То 2008-ца? У 6-ци су голмани идиотски и то нико не може да порекне, а прдњаче Леман и Ван де Сар. Овај други је можда и гори, једном је сам себи дао гол :| Кроз ноге :|

pa po tome sto je to malo doterana fifa iz prethodnih godina ONO NIJE PES!UZAS KONAMI UZEO PARE OD EA I NAMERNO NAPRAVIO KRS IGRU JEDINA DOBRA STRANA JE ZVEZDA

uezo sam PES pre neki dan i poprilicno sam razocaran..... ono je bre FIFA od pre par godina, uzas

Mislim da postoje 2 verzije novog pes-a ( ja na zalost imam ovu koja lici na FIFU ) . U FIFINOJ verziji uopste nema navijaca , a video sam na nekoj od predhodnih strana na ovoj temi da neko hvali kako su uradjeni navijaci . Da li je neko skinuo "pravi" PES sa neta ? Moze li neko da mi ostavi link ?

Mislim da nema dve verzije, nego je stvar u detaljima koje ste stavili u podešavanjima. Kod ruga sam instalirao PES, a pošto ima slab komp stavio sam mu na low details i nema publike. Kod mene isti taj PES na medium details ima publiku

Back