"Priznajte Kosovo ako hoćete da vam bebe i bolesnici prežive !"

s obzirom kakva se sva njasra cuju, to ko grlica je komplimenat. i kao sto rekoh, i dalje su vam uvek samo drugi krivi...

Kakvi bre drugi, jel si ti blesav?
Govorimo o medicinskoj pomoci, a ti si zapeo za nekakvu birokratiju i nekakve papire - a sto skoro 100% nije tacno, vec je to jedan od fazona kvazidrzave Kosovo da se ona sto pre prizna, a sve u svetlu skorasnjeg nastupa Srbija pred UN.

Kakvi bre drugi, jel si ti blesav?
Govorimo o medicinskoj pomoci, a ti si zapeo za nekakvu birokratiju i nekakve papire - a sto skoro 100% nije tacno, vec je to jedan od fazona kvazidrzave Kosovo da se ona sto pre prizna, a sve u svetlu skorasnjeg nastupa Srbija pred UN.

secal li se bre ti koliko je tema do sada bilo oko tih lekova koji stoje na granici????
znaci nije prvi put, i uvek je problem isti, nepotpuna dokumentacija koja se zahteva na granici. i ja apsolutno ne verujem da imamo tolike bolide koji traze dlaku u jajetu samo da ne bi propusytili te lekove.
znas li koliko robe iz srbije se nalazi na kosovu??? puno, cak se i reklamira na TV. evo ti samo jedan primer.
ide reklama i kazu najbolji je [na albanskom,onda dodaje] "zacin C".
ja sam se zaista nasmejao kada sam cuo tu reklamu. hocu reci da je roba iz srbije normalna pojava na kosovu.
ali ocigledno ne shvatas, ovi nasi se inate da i medicinska roba mora imati potrbnu dokumentaciju, a ovi vasi misle da ne treba jer je kosovo srbija, i mislim da mi ipak ispadamo pametniji, [po onoj paemtniji popusta] jer je nakon par dana propustimo, a vi i sledeci put ista prica.
i samo da zakljucim po ko zna koji put, onima koji salju lekove i sl. nije do bolesnika, vec do dokazivanja da albanci ne daju srbima ni da se lece.
da nije tako ti lekovi bi imali potrebnu dokumentaciju.

secal li se bre ti koliko je tema do sada bilo oko tih lekova koji stoje na granici????
znaci nije prvi put, i uvek je problem isti, nepotpuna dokumentacija koja se zahteva na granici. i ja apsolutno ne verujem da imamo tolike bolide koji traze dlaku u jajetu samo da ne bi propusytili te lekove.
znas li koliko robe iz srbije se nalazi na kosovu??? puno, cak se i reklamira na TV. evo ti samo jedan primer.
ide reklama i kazu najbolji je [na albanskom,onda dodaje] "zacin C".
ja sam se zaista nasmejao kada sam cuo tu reklamu. hocu reci da je roba iz srbije normalna pojava na kosovu.
ali ocigledno ne shvatas, ovi nasi se inate da i medicinska roba mora imati potrbnu dokumentaciju, a ovi vasi misle da ne treba jer je kosovo srbija, i mislim da mi ipak ispadamo pametniji, [po onoj paemtniji popusta] jer je nakon par dana propustimo, a vi i sledeci put ista prica.
i samo da zakljucim po ko zna koji put, onima koji salju lekove i sl. nije do bolesnika, vec do dokazivanja da albanci ne daju srbima ni da se lece.
da nije tako ti lekovi bi imali potrebnu dokumentaciju.

Upravo si potrvdio ono sto sam rekao.
Kad neko ne pusti preko granice Zacin C, to nece da izazove nikakvu reakciju, a kada neko ne pusti kiseonik, to hoce, pogotovo ako se tu umesa tzv "kosovosko ministarstvo neznam nijacega...."

Upravo si potrvdio ono sto sam rekao.
Kad neko ne pusti preko granice Zacin C, to nece da izazove nikakvu reakciju, a kada neko ne pusti kiseonik, to hoce, pogotovo ako se tu umesa tzv "kosovosko ministarstvo neznam nijacega...."

u pravu si sto posto
ps.mislim da je to ministarstvo koznacega "ministarstvo zdravlja"
procitaj post vintage-a

upravo to ti pokusavam reci celo vece

Па слабо те служи памет ако ти треба цело вече за такву баналност. Деца у Србији то науче чим проговоре. После иду бисери о течи који зна карате, тати који са Норисом служио војску...

Kakva je razlika izmedju beba i bolsne dece, kojima treba kiseonik?

Iz Plive je poslat kiseonik, na vreme!
Otpremnica, kao dokaz da je kiseonik poslat, bila je objavljena u shtampi. Sushtina je, da je sindrom "Markale" bio primenjivan na svim stranama!
Najvaznije je da je Karadzic bezbedno stizao u Metropol i Mazestik na zakazane partije, gubljenja tudjeg novca!

Ma kakva opremnica,kakva Pliva jel razumiješ ti osnovne stvari. To iz Vijesnika jeli pa sve sa opremnicom, pa 1991 jedva pismo da je moglo da ode u Hrvatsku a da ne govorim o 1992.Tada je 1992 godina,rat sa Hrvatskom,alo ženo s koje si ti planete spala.Kiseonik je trebao da stigne iz Srbije ali nije mogao jer su Hrvati držali Modriču, Derventu,Šamac.
Blage veze ti nemaš.
Evo da ti pojasnim 1992-rat-Srbi protiv Hrvata i Muslimana,Banja Luka i Krajina odsječeni od istoka RS i Srbije.Pliva fabrika u Hrvatskoj. Hrvati = Neprijatelj. Hrvati okupirali Modriču,Derventu,Brod,Šamac i Odžak( konsultovati atlas za IV razred osnovne škole i mapu BIH, ). Karadžić-Pale,Pale istok RS a ne Krajina ( opet konsultovati atlas ).
Karadžić i njegovo kockanje imaju veze sa pljačkom ali ne sa stradalih 12 beba ( konsultovato logiku ako je imaš ).

Back