Priznajem...

Da sam dete pitala jel hoces mozda da ti umesto rodjendanske torte kupim kvatro sladoled:rumenko:
Sreca pa hoce:lol:

- - - - - - - - - -

Ima toping,kupicu jos jagoda i one kekse rolere,kako se to zove? Kao stapici? I svecice ima da duva na sladoledu :p

priznajem da me čitanje jedne knjige odvelo u mračno i sumorno raspoloženje i sve što dalje čitam u sve sam usporenijem stanju uma koji više ne vidi svrhu u lepoti življenja.
ni da zalepšra na tren, taj moj um.
a svakog dana gutam slova ovih teških priča gladna još malo tog mraka koji sam zaboravila usled svih onih pozitivnih mantri u jutarnjim satima dok perem zube i prazno gledam krmeljivim očima u priliku u ogledalu.

priznajem da me čitanje jedne knjige odvelo u mračno i sumorno raspoloženje i sve što dalje čitam u sve sam usporenijem stanju uma koji više ne vidi svrhu u lepoti življenja.
a svakog dana gutam slova ovih teških priča gladna još malo tog mraka koji sam zaboravila usled svih onih pozitivnih mantri u jutarnjim satima dok perem zube i prazno gledam krmeljivim očima u priliku u ogledalu.

Treba ti nesto sto povecava dopamin.

Pa nemoj je citati.

... Da bih jos jedan krug. Bez trunke grize savesti :rumenka:

- - - - - - - - - -

Kada sam citala "Dete zvano To" sve me je bolelo, bukvalno. Ruke, noge, stomak, koren kose...

da smatram da su ovi što viču da je ovih 40 stepeni super škrtice i neradnici jer i da ih ima 70 posto normalno bi bilo da pomisle i na druge ljude životinje i biljke koji se pate a oni da su akrivni naravno da im ne bi bilo super

- - - - - - - - - -

akrivni:roll:

:confused:
priznajem da ne razumem ovu osobu..
kao i sve ostale manje-više :neutral:

Ne razumes petunija, kada sam ja htela da raskinem on je odjednom postao bolji, kao sto je bio na pocetku veze, sav cakum pakum i nije nikako hteo da odem. A onda je tri nedelje kasnije ON raskinuo sa mnom jer se detence jadno ne oseca dobro i osecanja su mu kako je rekao ispraznjena, pa hoce da bude sam... a sutradan je imao novu devojku. Debil.
Nikad vise dosta mladjeg od sebe, samo starijeg i to ohaha...gospodina.

Ne razumes petunija, kada sam ja htela da raskinem on je odjednom postao bolji, kao sto je bio na pocetku veze, sav cakum pakum i nije nikako hteo da odem. A onda je tri nedelje kasnije ON raskinuo sa mnom jer se detence jadno ne oseca dobro i osecanja su mu kako je rekao ispraznjena, pa hoce da bude sam... a sutradan je imao novu devojku. Debil.
Nikad vise dosta mladjeg od sebe, samo starijeg i to ohaha...gospodina.

Bi li ciku<3

Back