Ne mogu više, valjda će uskoro doći kraj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu više, valjda će uskoro doći kraj
priznajem da me čitanje jedne knjige odvelo u mračno i sumorno raspoloženje i sve što dalje čitam u sve sam usporenijem stanju uma koji više ne vidi svrhu u lepoti življenja.
ni da zalepšra na tren, taj moj um.
a svakog dana gutam slova ovih teških priča gladna još malo tog mraka koji sam zaboravila usled svih onih pozitivnih mantri u jutarnjim satima dok perem zube i prazno gledam krmeljivim očima u priliku u ogledalu.
priznajem da me čitanje jedne knjige odvelo u mračno i sumorno raspoloženje i sve što dalje čitam u sve sam usporenijem stanju uma koji više ne vidi svrhu u lepoti življenja.
a svakog dana gutam slova ovih teških priča gladna još malo tog mraka koji sam zaboravila usled svih onih pozitivnih mantri u jutarnjim satima dok perem zube i prazno gledam krmeljivim očima u priliku u ogledalu.
...priznajem da sam dosla da vidim sta priznajm jer se ne secam sta sam napisala
Priznajem, nikad nisam verovala da ce ovo medju nama uspeti..u pocetku sam samo htela da probam nesto novo, da okusim neku novu pricu....a posle si me dotukao kao zenu i gospodina.
priznajem da ne razumem ovu osobu..
kao i sve ostale manje-više![]()
Ne razumes petunija, kada sam ja htela da raskinem on je odjednom postao bolji, kao sto je bio na pocetku veze, sav cakum pakum i nije nikako hteo da odem. A onda je tri nedelje kasnije ON raskinuo sa mnom jer se detence jadno ne oseca dobro i osecanja su mu kako je rekao ispraznjena, pa hoce da bude sam... a sutradan je imao novu devojku. Debil.
Nikad vise dosta mladjeg od sebe, samo starijeg i to ohaha...gospodina.
Bi li ciku<3