Priznajem...

Ma pocelo bezveze kao svaka svadja, znas vec. Nisam bila raspooizena za neznost a on navalio sa pitanjima tipa... Ne mozes ili neces? Da se ljubis bez emocija ili ne mozes da se tucas bez da se ne ljubis? Ili neces da se ljubis no samo volis da pricas? Ili odvajas sex od price, a sve od ljubavi zbog svojih proslih gresaka? E tad sam popizdela...a on maco ne ljuti se, mnogo te volim. Idi bre voli neku drugu...

- - - - - - - - - -

Ponela sam se kao gospodin prema malcu. ***** ti decurliju.

Hahaha znaš kako kaže Leonardo u filmu
off the record

:lol:

Poslednja izmena:
:)

Mene svi ljudi koji me upoznaju ocenjuju kao cutljivu. Ranije je sa mnom bilo bas tesko pricati, ali poslednjih godina se menjam na bolje, s tim sto nikad necu imati nastup kao neka ekstrovertna i drustvena osoba. Uvek cu biti mirna i povucena. Zato se i ponekad zaborave.

marice, da bi dobila zasluzeno mesto u pregledu dana/nedelje na forumu, pokazi tu promenu na bolje i otvori se za neki detalj. recimo, koliko je mladji? da li si mu dala (povoda) da raskine, itd. :malav:

pocela sam uredno da pratim postove , cak ih citam cele

Ja priznajem da to ne radim vec dugo.zato sam stalno tu a u toku nisam ni najmanje.ima desetak ljudi koje citam,koji pisu sta im se stvarno desava i to volim,a ostali koji filozofiraju samo da bi culi svoj glas,njih preskacem
Nego priznajem da sam danas bila piiizda,stvarno nisam imala volje da ga vidim,pa mi je naprasno"pozlilo"

:)

Mene svi ljudi koji me upoznaju ocenjuju kao cutljivu. Ranije je sa mnom bilo bas tesko pricati, ali poslednjih godina se menjam na bolje, s tim sto nikad necu imati nastup kao neka ekstrovertna i drustvena osoba. Uvek cu biti mirna i povucena. Zato se i ponekad zaborave.

dobro to, kakve su ti sise???

- - - - - - - - - -

priznajem da nisam sposobna za prevaru i laži

pa to je najbitnije, ko ne zna to osudjen je na propast :))

Back