PRIZIVANJE DUHOVA

• Začetnik teme Začetnik teme TIJANA T
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto mnogi vole toliko da se bakću oko stvari koje nas se ne tiču
direktno? .. Barem ja se uvek naježim kada se setim lica uplašene i histerične žene koja je dospela u takvo psih.stanje zbog prizivanja duhova u mladosti da i dan danas ima problem zbog toga. Toliko verujemo da počinjemo zaista da opažamo stvari koje nisu tu. Blah.. btw, ta žena je svaki dan nosala neke prazne boce flaša na groblje a uz to je jednom od tih puta slupala kola u drvo.

Daklem, čudo šta sve mozak nije u stanju da umisli, just imagine..
Verujemo i svojom verom pokrećemo misli kojima kasnije utičemo na čitav tok događaja, svesno ili ne .. Definitivno ova igrica nije za mentalno i emotivno labilne osobe..

Jedina ruzna stvar koja se meni desila prizivajuci duhove u drustvu je ta sto mi se tu noc nije ' posrecilo ', iako su ribe bile mnoooogoo uplasene...
Kako sam postajao ' namazaniji ' u prizivanju, tako sam uspesnije ' smirivao ' i ' tesio ' ribe iz seanse...
..moje lude 20-te...

Salu na stranu, zezanje pred sebe...
Zar mislite da ce se duhovi bas spustiti u neku Srbiju u neke alkoholom i travom nadojene organizme koje drhte tamo od straha? Ma, dajte..Imaju oni milion takvih poziva dnevno...
Nego, evo dobre zezancije.Iducu seansu, dogovorite se ti i ortak koga da dozovete, npr. J.B.Tita.
Ortak nije tu, nego negde vani s phone-om. Kad se pravo zakuva, nazove najprestraseniju i ledenim glasom saopsti " Ovdje Josip Broz, zasto me uznemiravas, ( ime najprestrasenije )?? "
Gledajte da se poziv odradi bez identifikacije....Ovo je meni super palilo nekada davno..Vristanje do ludila, he he he..
Za posledice ne odgovaram...

Lutjena Tinuvjela:
Zašto mnogi vole toliko da se bakću oko stvari koje nas se ne tiču
direktno? .. Barem ja se uvek naježim kada se setim lica uplašene i histerične žene koja je dospela u takvo psih.stanje zbog prizivanja duhova u mladosti da i dan danas ima problem zbog toga. Toliko verujemo da počinjemo zaista da opažamo stvari koje nisu tu. Blah.. btw, ta žena je svaki dan nosala neke prazne boce flaša na groblje a uz to je jednom od tih puta slupala kola u drvo.

Daklem, čudo šta sve mozak nije u stanju da umisli, just imagine..
Verujemo i svojom verom pokrećemo misli kojima kasnije utičemo na čitav tok događaja, svesno ili ne .. Definitivno ova igrica nije za mentalno i emotivno labilne osobe..
POTPISUJEM
samo sta ja cjeli zivot volim istrazivat nepoznato i uvjek tome tezim jer sam jako znatizeljna osoba tako da me i to zanima samo nakon ovakvih prica mislim da necu ali bi volio da se to vise i jednom za uvjek znanstveno objasni..

@Sunch4any
Sasvim je pozitivno biti znatiželjan. Jedan plus, barem se čini da smo na taj način otrgnuti od lenstvovanja u glavama. Paranormalne stvari, parapsihologija..

@jednastvar
Ne, nije se to odnosilo na tebe. Kazem u opšteno da mentalno labilni više ispaštaju, skloniji su tome, i možda teže snose posledice tih igrica..

Jeb'te svi laprdaju kako su im prizivanjem duhova isti naneli zlo. Zar nema nikoga koji ce se ispovediti da mu je neki duh valjao i spasio ga od necega ili ga usmerio ka boljem?
Ja taj zenski entitet nisam prizvao ( barem svesno ) al' verujem da se ta "dusica" zatreskala u mene...
Od kako me zaposela, budim se pod " satorom " ( carsaf mi na pola metra vislji od visine brade u horizontali, ujutro ), posao mi bolje ide, sve mi od ruke ide, hodam nasmesen....Sem jedne stvar
Ne mogu kao pre da upoznam devojku...Ovaj zenski duh sto me zaposeo, sjebe mi sve...Crvenim se, zamuckujem, laprdam bezveze price..znam da je to u mom interesu, al ko je jbe vise...Ja zivim ovdje na ovom svetu, a ona nek se prca tamo u paralelnom...
KAKO DA JE SE RESIM?
AJMO LAPRDARE, VESTICE I BELI FOL GLUMCI-MAGOVI..KO CE MI POMOCI DA SE RESIM LEPOTICE DOBROCINITELJKE SA ONOG SVETA KOJA SE TAKO ZATRESKALA U MENE DA CAK NE MOZE NI DA UMRE ZBOG MENE JER JE VEC ODAVNO TO ODRADILA.....

jucer je na nasem glupom rtl bila sanja show nwznam dali to meozes hvatat vecina ljudi tamo strucnih i to kazu da duhovi nisu opasni ako je osoba koja ih doziva stabilna i ima iskustva i mogu pomoci i rjesiti neke stvari ako su dobri.ako se zelis rjesiti duha najbolje bi bilo da nekako kontaktiras dragu plecka malo pro googlaj cini mi se da on dosta toga zna posto je bio na hrpu tih seansi i kaze da se nikad nije nesto lose desilo jeba..ga mozda kad se dozivaju treba mislit pozitivno i ne se bojat onda je sve ok ..ko sa psima civ vidi da ga se vlasnik plasi pocinje teroriziranje :-D

A sta mislis Sal zasto su sve to losa iskustva i to svim amaterima-prizivacima.
De ces vece bruke za Balkance do neuspeli pokusaj necega, pa makar to bilo i prizivanje duhova i onda naravno krecu izmisljotine koje naravno opet nisu realne (opet odlika Balkanaca da ne znaju ko ljudi da slazu vec stvarno zaseru)

Кулиража:
A sta mislis Sal zasto su sve to losa iskustva i to svim amaterima-prizivacima.
De ces vece bruke za Balkance do neuspeli pokusaj necega, pa makar to bilo i prizivanje duhova i onda naravno krecu izmisljotine koje naravno opet nisu realne (opet odlika Balkanaca da ne znaju ko ljudi da slazu vec stvarno zaseru)
Prijatelju, nesto kontam nije to nas neuspeh. jesi citao inostrane forume?
Sticajem srece znam njemacki ( odrastao tamo ), pa da vidis njihovih sranja tek...
Imam i ja neko iskustvo sa tim, krajem '80'ih. Ne mogu racionalno objasniti, nego karakterno okrenuo na zezanciju i psiholosku odbranu tipa "primaj sve, analiziraj i nedaj neuroveg.sistemu da nesto zasere panikom i strahom". Objasnice se vremenom sve. Ako duhovi zaista i postoje, zasto bi nam cinili ista nazao? Ja bi iskreno voleo da mene moji dragi posete, ne u snu, to se ne pika...Ko im nije za zivota nista nazao ucinio, ne bi trebao da se boji toga
:) :o :D ;) :p

Znači :D :D :D
Pročitao sam 10ak stranica unazad... Da li ste vi svesni da ova tema opstaje mesecima :D I ništa.. niko nije promenio mišljenje osim Predatora koji je misteriozno nestao :)
I pazite sada, Kuliraža i ja (ako hoće može još neko sa nama (jednastvar, Oximoron itd)) smo spremni da odemo kod nekog ko želi da podeli svoje iskustvo sa nama. E sad, da nije previše daleko. I evo.. u slučaju da to sve ne uspe.. tražimo samo hranu, piće i prenoćište (ma ne moramo ni spavati jednu noć :D ). Evo svi vi koji ste spremni, javite se :D

I da se Кулиража ne bi bunio što sam njega spomenuio.. sam je rekao :D
Кулиража:
@Dollar MC

Nista od B. trougla, zagubio sam ventil od camca, definitivno propalo.

U ta prizivanja bas i ne verujem, kao sto sam i pisao na pocetku ove teme, ali ako hoces da idemo ja sam za, samo da bude negde kod nas, u inostranstvo mi se ne ide nigde, i da ne bude negde na Kosovu. Svako drugo mesto moze, samo reci kad, kako i s kim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back