Gucanin
Primećen član
- Poruka
- 543
Ja ne smem da pisem o iskustvima, jer ce duhovi preko koaksijalnog kabla uci na internet i sve ce da ode u vrazju mater. I posle ce nam nam syebu krstaricu i sve co.yu domene jer su mahom anti-srbi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POTPISUJEMLutjena Tinuvjela:Zašto mnogi vole toliko da se bakću oko stvari koje nas se ne tiču
direktno? .. Barem ja se uvek naježim kada se setim lica uplašene i histerične žene koja je dospela u takvo psih.stanje zbog prizivanja duhova u mladosti da i dan danas ima problem zbog toga. Toliko verujemo da počinjemo zaista da opažamo stvari koje nisu tu. Blah.. btw, ta žena je svaki dan nosala neke prazne boce flaša na groblje a uz to je jednom od tih puta slupala kola u drvo.
Daklem, čudo šta sve mozak nije u stanju da umisli, just imagine..
Verujemo i svojom verom pokrećemo misli kojima kasnije utičemo na čitav tok događaja, svesno ili ne .. Definitivno ova igrica nije za mentalno i emotivno labilne osobe..
Prijatelju, nesto kontam nije to nas neuspeh. jesi citao inostrane forume?Кулиража:A sta mislis Sal zasto su sve to losa iskustva i to svim amaterima-prizivacima.
De ces vece bruke za Balkance do neuspeli pokusaj necega, pa makar to bilo i prizivanje duhova i onda naravno krecu izmisljotine koje naravno opet nisu realne (opet odlika Balkanaca da ne znaju ko ljudi da slazu vec stvarno zaseru)

Кулиража:@Dollar MC
Nista od B. trougla, zagubio sam ventil od camca, definitivno propalo.
U ta prizivanja bas i ne verujem, kao sto sam i pisao na pocetku ove teme, ali ako hoces da idemo ja sam za, samo da bude negde kod nas, u inostranstvo mi se ne ide nigde, i da ne bude negde na Kosovu. Svako drugo mesto moze, samo reci kad, kako i s kim.