Privlace me zene starije od mene

Ja sam radio 10-15 god po klubovima + izlasci i nikad nista kvalitetno nasao ,ne mozes to da planiras ,mozes samo spontano da ulazis u pricu na svakom koraku
Ulazim u pricu ali nikako da bude necega. Jer kako sam napisao,mene privlace starije a one su cesto u braku pa je tu kraj. Zato sam mislio da saznam gde izlaze slobodne..
Moze li se na forumu ovde nesto upoznati?

Imam 26 godina i privlace me samo zene koje su starije od mene. Problem je sto te zene retko gde izlaze pa ne mogu cesto da ih upoznam. Da li imate neku preporuku za mesto gde izlaze zene 35+ godina, ili ako medju vama ima neka koja je slobodna a zeli upoznavanje, moze ovde da pise..

35+ većinom su udate

Ulazim u pricu ali nikako da bude necega. Jer kako sam napisao,mene privlace starije a one su cesto u braku pa je tu kraj. Zato sam mislio da saznam gde izlaze slobodne..
Moze li se na forumu ovde nesto upoznati?
Ovde sve tvrde da nisu tu zbog muvanja,slobodnih al ono pravo rasterecenih nema nigde,muka je to starije vratiti na fabricka podesavanja

Imam 26 godina i privlace me samo zene koje su starije od mene. Problem je sto te zene retko gde izlaze pa ne mogu cesto da ih upoznam. Da li imate neku preporuku za mesto gde izlaze zene 35+ godina, ili ako medju vama ima neka koja je slobodna a zeli upoznavanje, moze ovde da pise..
Zaboravio si da napišeš: nov sam na forumu..:D

Back