Hahaha drze se jos, kao jabukee sad.... jaja ti onda ko lubenice![]()
Hahaha drze se jos, kao jabukee sad.... jaja ti onda ko lubenice![]()
probaj po crkvama il sahranama...cuj nidje ne izlaze..kakva trash spam tema..Imam 26 godina i privlace me samo zene koje su starije od mene. Problem je sto te zene retko gde izlaze pa ne mogu cesto da ih upoznam. Da li imate neku preporuku za mesto gde izlaze zene 35+ godina, ili ako medju vama ima neka koja je slobodna a zeli upoznavanje, moze ovde da pise..
Imam 26 godina i privlace me samo zene koje su starije od mene. Problem je sto te zene retko gde izlaze pa ne mogu cesto da ih upoznam. Da li imate neku preporuku za mesto gde izlaze zene 35+ godina, ili ako medju vama ima neka koja je slobodna a zeli upoznavanje, moze ovde da pise..
Trash mozes biti samo ti. Zaobidji ako nemas nista pametno da kazesprobaj po crkvama il sahranama...cuj nidje ne izlaze..kakva trash spam tema..
ma jok, muz ne sazna..trust me![]()
pa nije saznaoMa da
Ali Bog zna i vjeruj muž tje ubrzo saznati
Pa se vi zaebavajte i gurajte se tamo dje vam nije mjesto
🤷🏻♀️
izreklamirao si se lepo, ako ima javiće ti se u ppUlazim u pricu ali nikako da bude necega. Jer kako sam napisao,mene privlace starije a one su cesto u braku pa je tu kraj. Zato sam mislio da saznam gde izlaze slobodne..
Moze li se na forumu ovde nesto upoznati?
Sram te bilopa nije saznao![]()
Poslednja nada je Krstarica hahaizreklamirao si se lepo, ako ima javiće ti se u pp![]()
ma dobro..to bilo par puta pre vise godina..a i ona je htela..nisam ja krivSram te bilo
Mislila sam da si tradicionalista i da ti ljubav duboko satkana s moralom i vjerom
A ti ustvari lopov
![]()
ne lupetaj..gubis vrijeme ovdje, idi u neki shoping centar pun je zena 35+..Trash mozes biti samo ti. Zaobidji ako nemas nista pametno da kazes
majeste..sad ce bas da navata zene koje zacakljenih ociju prave juris na prodavnicene lupetaj..gubis vrijeme ovdje, idi u neki shoping centar pun je zena 35+..
ma dobro..to bilo par puta pre vise godina..a i ona je htela..nisam ja kriv![]()
Ne bih rekao da tebi treba preporuka za mesto, nego za nacin...Imam 26 godina i privlace me samo zene koje su starije od mene. Problem je sto te zene retko gde izlaze pa ne mogu cesto da ih upoznam. Da li imate neku preporuku za mesto gde izlaze zene 35+ godina, ili ako medju vama ima neka koja je slobodna a zeli upoznavanje, moze ovde da pise..
I jedno i drugo. Upoznajem ja te zene na poslu, ali sve su to udate. Meni trebaju slobodne.Ne bih rekao da tebi treba preporuka za mesto, nego za nacin...
za uspešniji lov, okači se ovdePoslednja nada je Krstarica haha
Klinja si za njih. Batali. Osim ako nemaš baš love.Imam 26 godina i privlace me samo zene koje su starije od mene. Problem je sto te zene retko gde izlaze pa ne mogu cesto da ih upoznam. Da li imate neku preporuku za mesto gde izlaze zene 35+ godina, ili ako medju vama ima neka koja je slobodna a zeli upoznavanje, moze ovde da pise..
De klinja, ja covek pred penziju..Klinja si za njih. Batali. Osim ako nemaš baš love.
Imam 26 godina i privlace me samo zene koje su starije od mene. Problem je sto te zene retko gde izlaze pa ne mogu cesto da ih upoznam. Da li imate neku preporuku za mesto gde izlaze zene 35+ godina, ili ako medju vama ima neka koja je slobodna a zeli upoznavanje, moze ovde da pise..
Fudbaler? Teniser?De klinja, ja covek pred penziju..
To nije nikakav problem...Tu je problem 😭
E da, ovo ti je lepo rečeno. Starija 35 plus. To se misli 50 plus mozda od 40 najdalje 45.Starija žena od 35+… ti si dečko pacijent (bez uvrede)![]()