a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 28.083
nek obilazi i groblja..........naleti pokoja mladja udovica.Jesi li probao u crkvi
Dobrodosao na forum.
nek obilazi i groblja..........naleti pokoja mladja udovica.Jesi li probao u crkvi
Dobrodosao na forum.
Ako udata oce sex nece vas niko provaliti.Sigurnost zagarantovana.Немој да се кладиш у то
Tanko i to 98% su nadrkane tesko i u komunikaciju sa njim.I ove ruzne nesto odozgo gledaju.nek obilazi i groblja..........naleti pokoja mladja udovica.
Ima dosta razvedenih ali te su posebno ogorcene i ljute.Udovice ucviljene,one oko 40 ljeta sto su same vodaju kerove po naselju.Ovde sve tvrde da nisu tu zbog muvanja,slobodnih al ono pravo rasterecenih nema nigde,muka je to starije vratiti na fabricka podesavanja
E majko mila...Imam 26 godina i privlace me samo zene koje su starije od mene. Problem je sto te zene retko gde izlaze pa ne mogu cesto da ih upoznam. Da li imate neku preporuku za mesto gde izlaze zene 35+ godina, ili ako medju vama ima neka koja je slobodna a zeli upoznavanje, moze ovde da pise..
ma deeeee.....maksimum 25 godina.Samo nemoj da su bas mnogo starije.
Au al' ga doceka na noz ni krivog ni duznogUpravo tako.
Da ti ja kao starija žena kažem, meni je tako jednom jedan lik rekao pa je zamalo izleteo kroz prozor. Zapravo stvari su mu izletele, a i on naglavačke.
Ako hoćeš neku ženu sa iskustvom prvo nauči da biraš reči i da se izražavaš kao muškarac, a ne kao napaljeno derište.
(…jer ako žena hoće da se zabavlja sa detetom- rodiće ga.)
Генерално јесте тако али увек постоје изоловани случајеви који ескалирају, а сад ако баш хоће да игра руски рулет са једним метком нека играAko udata oce sex nece vas niko provaliti.Sigurnost zagarantovana.
Au al' ga doceka na noz ni krivog ni duznog![]()
Ali on je rekao starije od njegaGovorim u ime starijih žena![]()
Ali on je rekao starije od njega![]()
Dodjes na forum da pitaš kako da nadjes zenu i pritom si drzak.Trash mozes biti samo ti. Zaobidji ako nemas nista pametno da kazes
Popravljaj nešto , tipa , struja , voda, getribe... ih da te bog vidi !Imam 26 godina i privlace me samo zene koje su starije od mene. Problem je sto te zene retko gde izlaze pa ne mogu cesto da ih upoznam. Da li imate neku preporuku za mesto gde izlaze zene 35+ godina, ili ako medju vama ima neka koja je slobodna a zeli upoznavanje, moze ovde da pise..
E ovo je dobar savet. Srecu se zene, a i para ima.Popravljaj nešto , tipa , struja , voda, getribe... ih da te bog vidi !
Eto godinama radim , al ja volim mlađe , a to je retkost sresti u današnje....
Trazi ti ove oko 30 te su nabolje oa do 35 nakon toga su starije zene vec polako.De klinja, ja covek pred penziju..