mario80
Stara legenda
- Poruka
- 82.371
Zašto? Gde god gurneš ulaziJest zdrav ali nije zdravo kad mladi jure matorke ili ubrnuto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto? Gde god gurneš ulaziJest zdrav ali nije zdravo kad mladi jure matorke ili ubrnuto
samo da ne predje 58-uZašto? Gde god gurneš ulazi![]()
neces valjda neku koja ima 70Zašto? Gde god gurneš ulazi![]()
Imas ovde na forumu, ali su teske ko zemlja za bilo sta.Imam 24 godine i privlace me samo zene koje su starije od mene. Problem je sto te zene retko gde izlaze pa ne mogu cesto da ih upoznam. Da li imate neku preporuku za mesto gde izlaze zene 50+ godina, ili ako medju vama ima neka koja je slobodna a zeli upoznavanje, moze ovde da pise.![]()
Dabome i spremi 1000 evra momce.Šta ga ubijate u pojam.
Otvori profil na nekoj aplikaciji, staviš tamo raspon godina koji želiš i sačekaš da te neka lajkuje
Brena onako..a Suzana je bomba.Što? Šta fali lepoj breni i suzani mančić?!??
Њих имаш на фејсу по групама за упознавање, проверено. Ја ту тражим девојку али ту скоро да нема девојака, али дешавало ми се да ми се јаве старије жене које иначе не тражим.Imam 24 godine i privlace me samo zene koje su starije od mene. Problem je sto te zene retko gde izlaze pa ne mogu cesto da ih upoznam. Da li imate neku preporuku za mesto gde izlaze zene 50+ godina, ili ako medju vama ima neka koja je slobodna a zeli upoznavanje, moze ovde da pise.![]()
A ti si Hrvat pa Vojvodjanke nisu vase?Vojvođanke su daleko aktivnije i raspoloženije za jahanje od ovih naših
Ova ima 56-7
ovu si temu vec otvarao..............al pod drugim "nikom".Imam 24 godine i privlace me samo zene koje su starije od mene. Problem je sto te zene retko gde izlaze pa ne mogu cesto da ih upoznam. Da li imate neku preporuku za mesto gde izlaze zene 50+ godina, ili ako medju vama ima neka koja je slobodna a zeli upoznavanje, moze ovde da pise.![]()
Vrlo su slične!A ti si Hrvat pa Vojvodjanke nisu vase?
Hmmm stara koka dobra supa,samo ponesi ulje sa sobom,možda zatrebaImam 24 godine i privlace me samo zene koje su starije od mene. Problem je sto te zene retko gde izlaze pa ne mogu cesto da ih upoznam. Da li imate neku preporuku za mesto gde izlaze zene 50+ godina, ili ako medju vama ima neka koja je slobodna a zeli upoznavanje, moze ovde da pise.![]()
nije starija zena za tebe.ti si klinac,neiskusan.Hmmm stara koka dobra supa,samo ponesi ulje sa sobom,možda zatreba![]()
Imam 24 godine i privlace me samo zene koje su starije od mene. Problem je sto te zene retko gde izlaze pa ne mogu cesto da ih upoznam. Da li imate neku preporuku za mesto gde izlaze zene 50+ godina, ili ako medju vama ima neka koja je slobodna a zeli upoznavanje, moze ovde da