Privlače me crnci

Pa ne družim se samo sa devojkama iz mog gradića. Jednoj je muž Albanac, kao što sam spomenula. Udala se na Kosovo. Dvema su momci Romi, žive u Beču, imaju austrijsko državljanstvo. Jedna ima dečka u Šaniji.

Ulogovala sa se na jedan inostrani forum i već sam pričala sa nekim devojkama iz UK o crncima. Sve od reda su mi rekla da su crnci bolji u krevetu, nevezamo za veličinu alatke i atraktivnost tih tipova. Prosto imaju nešto animalistički u sebi, sirovo, muški. E pazi sad ovo, posotje svakako devojke nežne dušice kojima ne bi prijao takav seks, i za njih nisu crnci. I još jedna stvar, medjurasne veze su tamo normalna stvar. Bigota ima, ali u daleko manjoj meri. U Londonu je sasvim normalno videti crnca i belu ženu. Društvo je emancipovanije, žene pogotovo, oslobodjenije stega religije i patrijarhata.Tetka jedne devojke iz Belgije primila je u svoju kučću dvojiucu momaka iz Gambije i živi sa njima. Tamo je normalna stvar da obični ljudi udoimljavaju emigrante., To je širina i ljudskost o kojoj govorim.

Da ti teta kaže, ako nemaš upuštenu matericu i spuštenu guzu, ni ne pomišljaj na crnu alatku.

- - - - - - - - - -

Vidi se po pisanju da je Larina baka romkinja. Ima tu sofisticiranost.

- - - - - - - - - -

Moja baka je uzgred čistokrvna Nemica.

Samo se vi tešite, ja sam Lara, ne nekakav troll. I jedn sam od hiljade devojaka koja bi pre bile sa crncem nego sa nekom zadriglom srbendom. Sve nas je više.

Ocigledno nisi makao/makla dalje od Srbije...da jesi, skapirala bi glatko da smo jedan od par naroda na svijetu, sa ponajboljom genetikom...proputuj malo van sela...

- - - - - - - - - -

O.k, izuzimamo one gabore ovdje na fotografijama...ali na ulici je sasvim druga prica...: ))

Ne pijem pivo, samo vino i koktelčiće ;)
Pivo i rakiju izbegavam zato što me asociraju na seljanu.

- - - - - - - - - -

U životiu s edstanciram svega što asocira na srBstvo. Gade mi se tako te neke tradicionalne stvari, nisma ja u tom fazonu. Moja domovina je Jamajka, tu pronalazim sebe :)

Idi onda mila u domovinu pa tamo trazi crnce a ne da ovde pljujes po svojoj zemlji....kakav smo mi narod to na kugli zemaljskoj nema....ugledaj se na tvoje drugarice idi i ti budi sa strendzerom i nemoj ovde pljuvati po tradicionalnim vrednostima kojih nisi dostojna...

Pozdrav svima :) Zovem se Lara, imam 19 godina i dolazim iz jednog manjeg mesta u Srbiji. Još kao klinka primetila sam da me crnci opasno lože, privlačniji su mi od drugih muškaraca. Želela bih upoznati nekog crnca i započeti romansu sa njim. Zanima me ima li ovde devojaka koje su (bile) u vezi sa crncima? Volela bih da čujem vaša iskustva :cmok2:

Jel bas crnci crnci, sto im se u mraku vide samo beonjace i zubi ili afro-amerikanci, oni su cokoladni

Moze da kaze sta oce a imao bih i ja dodati jos koju....govorio sam ja odavno da je doslo do velike erozije morala kod mladog sveta i da se vide te nus pojave prodora zapadnog sistema vrednosti na ovaj prostor ne u tome sto se njoj svidjaju crnci protiv kojih nemam ali apsolutno nista vec se ona sa svojih 19 odrice svega srpskog i gnusa se tradicije....dete 99to godiste....za koga izginuse onoliki golobradi momci da bi se danas tako lako svih njih odricali....sramota i treba da se stidi svojih reci ovde napisanih...

Moze da kaze sta oce a imao bih i ja dodati jos koju....govorio sam ja odavno da je doslo do velike erozije morala kod mladog sveta i da se vide te nus pojave prodora zapadnog sistema vrednosti na ovaj prostor ne u tome sto se njoj svidjaju crnci protiv kojih nemam ali apsolutno nista vec se ona sa svojih 19 odrice svega srpskog i gnusa se tradicije....dete 99to godiste....za koga izginuse onoliki golobradi momci da bi se danas tako lako svih njih odricali....sramota i treba da se stidi svojih reci ovde napisanih...

Nisu svi šupljoglavi, ali me njeno pisanje podseća na govor jedne osobe iz okoline, koja nema baš puno veze sa životom i dalje (nije mlada toliko više), ali mnogo baljezga i mnogo misli da se zalaže za nešto o čemu nema tri blage; poenta je u "biti", ali ne i "zašto (biti)", što me izluđuje, pošto im se teško šta može objasniti, ali oni vole da se čuju....

Ovo je cisto gubljenje zivaca kod ljudi koji i dalje nose u sebi neki patriotski ideal i veruju u svetlu buducnost ove zemlje ali nazalost svedoci smo sve vise ovakvih pojava u drustvu. 20 godina je trebalo zapadu da disktedituje sve moralne vrednosti kod nas,da nam okrene omladinu,da odbranu zemlje poistoveti sa ratnim zlocinom i tako dalje da ne nabrajam sada. Ova devojka ovde ili sta je vec je namerni provokator svih onih ljudi koji i dalje vole svoju zemlju i pamte heroje koji su je branili o kojima bih mogao govoriti naredna 3 dana ali oni nisu zasluzili da im se imena prljaju time sto ce se spominjati u ovoj temi. Te godine kada je ova cura rodjena taj zapadni svet kome trce ona i njene drugarice izveo je zlocinacki akt prema zemlji koja je njena realna otadzbina ali zivimo u vremenu kada si in ako pljujes svoju zemlju....niko je ne tera da voli ali nije red ni da pljuje...to je nedopustivo

Kojih je terao da ginu? Mogli su lepo da zapale iz zemlje kd je Miloševiić otpočeo rat. Ja sam ponosna štoo su me majka i otac odgojili u drzgačijim vrednostima, vrednostima kosmpoplitizma i tolerancije.
Kod mene erozija morala jer mi se dopadaju crnci? Svašta. Pre će bitit kod ebe i ebi sličnih koji veličate velikosrBstvo.

Slusaj me sad dobro mala. Nemas ti prava da tako govoris o hiljadama mladica koji su poginuli da bi ti danas mirno spavala! I ti pripadas toj generaciji ispranih mozgova kojima je odbrana zemlje ratni zlocin! Ti znas ko je rat zapoceo vidim kako su te majka i otac odgojili alal im vera...kako te puca prozapadnjacki kompleks pa pises ovo veliko b to je cudo jedno...stidi se guzice kad obraza nemas niti koliko je crno ispod nokta!

Back