sedgwick
Ističe se
- Poruka
- 2.938
Napisala je na pocetku cini mi se da ima 19 godina i da joj je opsesija to sto jeste....de meni mladost prolazi bog te veselio....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisala je na pocetku cini mi se da ima 19 godina i da joj je opsesija to sto jeste....de meni mladost prolazi bog te veselio....
Nije to isto....ona je naglasila da ima 19,da je privlace crni muskarci,da ima neke odredjene fantazije u vezi njih i slicno....
i da su cigani iz njemačke bolji frajeri!

i da su cigani iz njemačke bolji frajeri!
pa krajisnik si vidim, a aktivan si na temi a lutkica ima flash za srbende... a de ces vecih od krajisnika... nekako ispod praga svesti mora da je imala nekog krajisnika koji nije mogo da je qara, pa jadnica otvara psiho temu tunela strave i uzasa da imalin natovci imajuvece srce od vas junacina sa markala i shireNe razumem pitanje i kako si mogao zakljucak te vrste da izvuces iz bilo kog mog komentara ali reklo bi se da je ovo nesto pogrdnog karaktera s tvoje strane...

Niti je ona moje dete niti sam ja njoj otac da bih joj ja otvarao oci i govorio sta je ispravno a sta nije,sama je rekla da su je roditelji vaspitali da bude kosmopolita i da se sa gnusanjem odrice svega srpskog,to su sve njene reci.....Ne znam na koje to junacine sa markala mislis....Usli bismo u temu istorije i politike kada bismo o tome govorili....Nije ona sa podrucja niti jedne Krajine,ni Kninske ni Bosanske,vise mi deluje da je iz ovih istocnih srpskih zemalja sa ovu stranu Drine jer tamo je nacionalni ponos izrazeniji nego ovde....

S takvima i ne zelim da budem,a i za gusle si omasio...to je deo crnogorskog folklora...![]()
Човјек изгледа није никад био у Крајини, не зна ни шта прича.![]()
Ja zaista, ali zaista ne vidim ništa loše u pušenju trave i vodjenju ljubvi u 19 godini. Kada ću ako neću sad?

Човјек изгледа није никад био у Крајини, не зна ни шта прича.![]()

barenju riba u ciklusuiskustvo u krvarenju ili barenju riba?
Meni to zvuči sexy, da pušim trevu sa dečkom.