Privlače me crnci

Ne razumem pitanje i kako si mogao zakljucak te vrste da izvuces iz bilo kog mog komentara ali reklo bi se da je ovo nesto pogrdnog karaktera s tvoje strane...
pa krajisnik si vidim, a aktivan si na temi a lutkica ima flash za srbende... a de ces vecih od krajisnika... nekako ispod praga svesti mora da je imala nekog krajisnika koji nije mogo da je qara, pa jadnica otvara psiho temu tunela strave i uzasa da imalin natovci imajuvece srce od vas junacina sa markala i shire :lol:

Niti je ona moje dete niti sam ja njoj otac da bih joj ja otvarao oci i govorio sta je ispravno a sta nije,sama je rekla da su je roditelji vaspitali da bude kosmopolita i da se sa gnusanjem odrice svega srpskog,to su sve njene reci.....Ne znam na koje to junacine sa markala mislis....Usli bismo u temu istorije i politike kada bismo o tome govorili....Nije ona sa podrucja niti jedne Krajine,ni Kninske ni Bosanske,vise mi deluje da je iz ovih istocnih srpskih zemalja sa ovu stranu Drine jer tamo je nacionalni ponos izrazeniji nego ovde....

Niti je ona moje dete niti sam ja njoj otac da bih joj ja otvarao oci i govorio sta je ispravno a sta nije,sama je rekla da su je roditelji vaspitali da bude kosmopolita i da se sa gnusanjem odrice svega srpskog,to su sve njene reci.....Ne znam na koje to junacine sa markala mislis....Usli bismo u temu istorije i politike kada bismo o tome govorili....Nije ona sa podrucja niti jedne Krajine,ni Kninske ni Bosanske,vise mi deluje da je iz ovih istocnih srpskih zemalja sa ovu stranu Drine jer tamo je nacionalni ponos izrazeniji nego ovde....

nisi ti za nju... ni telesno a ni mentalno... drz se ti gusli

Човјек изгледа није никад био у Крајини, не зна ни шта прича. :lol:

Dok svima objasnis ode ti dan a poneki put i zivci....

- - - - - - - - - -

Ja zaista, ali zaista ne vidim ništa loše u pušenju trave i vodjenju ljubvi u 19 godini. Kada ću ako neću sad?

Travu nikad....ni sad ni za 100 godina....sta vam trebaju te gluposti....

Back