stugots
Čovek
- Poruka
- 37.325
Moja ulitimate fntazija, sama na pustom ostrvu sa stotine nagih i obdarenih crnaca![]()
joj ja fantaziram Marakanu ispunjenu zgodnim Brazilkama i kako svakoj svršavam po čelu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja ulitimate fntazija, sama na pustom ostrvu sa stotine nagih i obdarenih crnaca![]()
Osim što si rasista, još si i paranoičan. Tipično za srBskog patriJotu.
- - - - - - - - - -
Nije čudo štio se moije prijateljice okreću ka muškarcima iz drugih nacija. Osim jedne, sve su u vezisa strancima.
Pa ne družim se samo sa devojkama iz mog gradića. Jednoj je muž Albanac, kao što sam spomenula. Udala se na Kosovo. Dvema su momci Romi, žive u Beču, imaju austrijsko državljanstvo. Jedna ima dečka u Šaniji.
pametne vala
- - - - - - - - - -
ma i ti si neka njihova sto posto
Meni je baka po majci Romkinja., Ali kao što sam rekla, mene nacionbalna pripadnost neinteresuje ja sam pre svega gradjanka sveta.
- - - - - - - - - -
I kkav je to prizvuk rasizma. Šta imaš protiv Roma? Samo d aznaš, sve više "belih" devojaka je sa Romima.

Ulogovala sa se na jedan inostrani forum i već sam pričala sa nekim devojkama iz UK o crncima. Sve od reda su mi rekla da su crnci bolji u krevetu, nevezamo za veličinu alatke i atraktivnost tih tipova. Prosto imaju nešto animalistički u sebi, sirovo, muški. E pazi sad ovo, posotje svakako devojke nežne dušice kojima ne bi prijao takav seks, i za njih nisu crnci. I još jedna stvar, medjurasne veze su tamo normalna stvar. Bigota ima, ali u daleko manjoj meri. U Londonu je sasvim normalno videti crnca i belu ženu. Društvo je emancipovanije, žene pogotovo, oslobodjenije stega religije i patrijarhata.Tetka jedne devojke iz Belgije primila je u svoju kučću dvojiucu momaka iz Gambije i živi sa njima. Tamo je normalna stvar da obični ljudi udoimljavaju emigrante., To je širina i ljudskost o kojoj govorim.
Samo se vi tešite, ja sam Lara, ne nekakav troll. I jedn sam od hiljade devojaka koja bi pre bile sa crncem nego sa nekom zadriglom srbendom. Sve nas je više.
Samo se vi tešite, ja sam Lara, ne nekakav troll. I jedn sam od hiljade devojaka koja bi pre bile sa crncem nego sa nekom zadriglom srbendom. Sve nas je više.

Ne pijem pivo, samo vino i koktelčiće
Pivo i rakiju izbegavam zato što me asociraju na seljanu.
- - - - - - - - - -
U životiu s edstanciram svega što asocira na srBstvo. Gade mi se tako te neke tradicionalne stvari, nisma ja u tom fazonu. Moja domovina je Jamajka, tu pronalazim sebe![]()
Pozdrav svimaZovem se Lara, imam 19 godina i dolazim iz jednog manjeg mesta u Srbiji. Još kao klinka primetila sam da me crnci opasno lože, privlačniji su mi od drugih muškaraca. Želela bih upoznati nekog crnca i započeti romansu sa njim. Zanima me ima li ovde devojaka koje su (bile) u vezi sa crncima? Volela bih da čujem vaša iskustva
![]()
Idi onda mila u domovinu pa tamo trazi crnce a ne da ovde pljujes po svojoj zemlji....kakav smo mi narod to na kugli zemaljskoj nema....ugledaj se na tvoje drugarice idi i ti budi sa strendzerom i nemoj ovde pljuvati po tradicionalnim vrednostima kojih nisi dostojna...
Moze da kaze sta oce a imao bih i ja dodati jos koju....govorio sam ja odavno da je doslo do velike erozije morala kod mladog sveta i da se vide te nus pojave prodora zapadnog sistema vrednosti na ovaj prostor ne u tome sto se njoj svidjaju crnci protiv kojih nemam ali apsolutno nista vec se ona sa svojih 19 odrice svega srpskog i gnusa se tradicije....dete 99to godiste....za koga izginuse onoliki golobradi momci da bi se danas tako lako svih njih odricali....sramota i treba da se stidi svojih reci ovde napisanih...
Moze da kaze sta oce a imao bih i ja dodati jos koju....govorio sam ja odavno da je doslo do velike erozije morala kod mladog sveta i da se vide te nus pojave prodora zapadnog sistema vrednosti na ovaj prostor ne u tome sto se njoj svidjaju crnci protiv kojih nemam ali apsolutno nista vec se ona sa svojih 19 odrice svega srpskog i gnusa se tradicije....dete 99to godiste....za koga izginuse onoliki golobradi momci da bi se danas tako lako svih njih odricali....sramota i treba da se stidi svojih reci ovde napisanih...