Privilegovani muskarci i zlostavljane zene

Max Hoover

Obećava
Banovan
Poruka
54
Prvo - disklejmer: ovde se obracam iskljucivo muskarcima, kao i uvek, mislim da sam na pravom mestu da to radim. femizam i njegovi rezultati mi daju za pravo da kazem da dijalog sa zenama nije potreban, feminizam je problem muskaraca pre svega i zato se samo njima i obracam ovde.
zenama ne mogu da zabranim da ucestvuju, mogu da ih pozovem na fer plej, i ako se neka javi ovde, stavicu je na ignore odmah, niti cu da je vidim niti cu citam sta pise niti da joj odgovaram...

-----------------------------------------------------------------------------------
99.9999% zrtava na kosovu su muskarci.

97% samoubistava posle rata su pocinili srpski veterani.

93% smrtnih slucaja na radnom mestu se desi muskarcima.

76% ubistava je izvrseno nad muskarcima

80% samoubistava su izvrsili muskarci.
----------------------------

Poslednja izmena od moderatora:
Не бих много да ламентирам над својом судбином.Оно што мене копка је питање ових самоубица.Бескорисно је убити себе тек тако.Много боља варијанта је идентификовати кривца за лоше ствари које су ти се десиле,ако постоји и скратити га за главу.И тек онда можда убити себе.А можда сачекати још мало...

Не бих много да ламентирам над својом судбином.Оно што мене копка је питање ових самоубица.Бескорисно је убити себе тек тако.Много боља варијанта је идентификовати кривца за лоше ствари које су ти се десиле,ако постоји и скратити га за главу.И тек онда можда убити себе.А можда сачекати још мало...

o da.
ako hoce da bude brutalna, izivljava se nad decom radi osvete, da se ponasa ko musko, onda i treba da dozivi i prezivi sta znaci nokaut i shutiranje dok se koprca po asfaltu ako vec hoce da bude musko.
al bolji je advokat

o da.
ako hoce da bude brutalna, da se ponasa ko musko, onda i treba da dozivi i prezivi sta znaci nokaut i shutiranje dok se koprca.
al bolji je advokat
То је мало уопштено,ја не мислим искључиво на жене него на све злотворе који то раде из разних побуда.Ако си решио да се убијеш,не треба ти адвокат,ни новац али можеш свет да решиш једног проблема.

nije uopsteno, zena ne daje nista drustvu, ona je trazioc, samo hoice i hoce. nasa potreba, insinkt da ih zastitimo, udovoljimo je i dovela dotle da srbija postane to sto jeste. gledaj kakvu generaciju uzgajamo. sve same pichketine kao njihove majke.

nece to dugo da traje kolega.
ona slika gde se srpska i crnogorska vojska srece na kosovu ce opet da se desi. kad tad.
mamini sinovi ce biti tatini sinovi. meni je uzelo 40 godina da ukapiram da me je otac napravio jakim covekom, uzece i nasim mladim pichkonjama, mozda krace jer im je teze.

nije uopsteno, zena ne daje nista drustvu, ona je trazioc, samo hoice i hoce. nasa potreba, insinkt da ih zastitimo, udovoljimo je i dovela dotle da srbija postane to sto jeste. gledaj kakvu generaciju uzgajamo. sve same pichketine kao njihove majke.

ona slika gde se srpska i crnogorska vojska srece na kosovu ce opet da se desi. kad tad.
mamini sinovi ce biti tatini sinovi. meni je uzelo 40 godina da ukapiram da me je otac napravio jakim covekom, uzece i nasim mladim pichkonjama, mozda krace jer im je teze.

Ti stvaaaarno brzo kapiraš:flert:

Drustvo je u opstoj krizi samo zbog cinjenice da su zene dobile priliku da u svim segmentima iskazu svoju nesposobnost.Ok ,videli smo gde nas je to dovelo dakle vracamo se na stari proveren sistem zeni krpa metla i varjaca i jezik da drzi za zubima.

Drustvo je u opstoj krizi samo zbog cinjenice da su zene dobile priliku da u svim segmentima iskazu svoju nesposobnost.Ok ,videli smo gde nas je to dovelo dakle vracamo se na stari proveren sistem zeni krpa metla i varjaca i jezik da drzi za zubima.

Jest kad bi se ti pitao....al posto se nista ne pitas,razguligu:bye: Nego se ti ipak pripremaj na zivot pod stiklom i za svaki slucaj pocni da treniras taj rad sa krpom i varjacom,trebace ti a cuvaj i zube za jezikom :zcepanje: :manikir:

možda nije baš najbolja tema za ovo, ali recimo da negde ima sličan prizvuk.

evo, konačno i u našoj štampi vest o nečemu što se ovde smatra za tabu , i osnivanje jednog udruženja koje će okupljati ljude sa sličnim problemima.

ps. jedan forumaš je okačio link na drugom pdf. kradem jer mislim da mu je ovde mesto.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/39...azvoda-lazno-prijavljuju-da-zlostavljamo-decu

Udruženje očeva: Supruge nas tokom razvoda lažno prijavljuju da zlostavljamo decu

Beta | 09. 07. 2013. - 17:43h | Komentara: 4

Roditelji koji prolaze kroz razvod braka četo koriste decu kao sredstvo osvete svom bivšem partneru tako što ga prijavljuju za zlostavljanje deteta i time žele da ga spreče da viđa decu, izjavili su danas predstavnici Udruženja očeva.
359660_dejan-pavlovic-01ras_ff.jpg
Predsednik Udruženja očeva Dejan Pavlović

Predsednik Udruženja Dejan Pavlović rekao je na konferenciji za novinare u Novom Sadu da očevi postaju "skrajnuta" društvena i socijalna kategorija, na marginama zakonskih prava i obaveza u oblasti roditeljstva.

- Turbulentna društvena kretanja dovode do sve češćih i težih razvoda, a u sudskim postupcima se krivica prebacuje na očeve, pa smo zbog toga oformili Udruženje očeva i želimo da aktivizmom prikažemo drugačiju stvarnost od one koja se plasira u medijima - kazao je Pavlović.

Prema njegovim rečima, očevi su mnogo uradili za 40 dana od kada su oformili Udruženje, čiji cilj je sistemska zaštita porodice, roditelja, dece, samohranih roditelja i rizičnih grupa, sa posebnim akcentom na ulozi oca, koja mu i zakonski pripada.

Predsednica Udruženja "Roditelj" Novi Sad Dragana Ćorić rekla je da je došla da podrži Udruženeje očeva, pošto imaju iste ciljeve - borbu za roditeljstvo.

- Strašno je to što smo došli u situaciju da se borimo za prava muškaraca, odnosno očeva, jer kada vidite da je broj prijava za pedofiliuju povećan, pomislite da nije moguće da je svaki drugi razvedeni tata pedofil - rekla je Ćorić.

U upravnom odboru Udruženja očeva je i Nevena Vrtulek koja smatra da je ključ u popravljanju sadašnje situacije edukacija tata, ali i mama, sa ciljem da se oni malo drugačije postave u priči o roditeljstvu.

- Stvorena je fama kod nas, verovatno iz tradicionalizma, da očeve deca ne interesuju, međutim njih itekako inetresuju njihova deca i žele da učestvuju u njihovom odrastanju - rekla je Vrtulek.

hejteri, dušebrižnici i ostale feminadrk babetine koje se šatro groze ovakvih tema i diskusija,
odjebite u troskocima...ili, u kojem god stilu odjeba hoćete.

tema nije tendenciozna, a svi koji podržavaju ovakva udruženja, jednostavno se priklanjaju istini, a ne zavađenim stranama u nekom izmišljenom rodnom ratu.
mislim da će svi oni razvedeni roditelji (i majke podjednako kao i očevi) koji su postigli normalan i po decu najbolji mogući dogovor oko starateljstva, shvatiti koliko je i ova strana priče bolna i štetna za dobrobit deteta.

tako da one nadrke ovde koji se u čudu pitaju, kako ti kao majka staješ na stranu ovih očeva, obaveštavam da nekada treba pogledati malo dalje od svoje sebične malograđanske guz.ice pa će se manje zgražavati nad nečim što je u svetu već uveliko deo javnog diskursa, bez padanja u šok i nesvest:roll:

i jedan ne baš veseo primer femi propagande na šund tv

Tipičan primer diskriminacije muškaraca i očeva u razvodima brakova prikazan u epizodi broj 12 (od 21.5.2013) serijala "Dama bez blama" Prve TV-e u sceni u kojoj se majka i ćerka raduju što ih muž i otac napušta i što je odustao od starateljstva prikazujući tako kao da se svi očevi tome raduju u priželjkuju ostavljanje deteta.

a pazi ovu ludaču koja je nekoliko puta lažno optužila muškarce za silovanje. što je najgore, zbog ovakvih idiotkinja kojih je sve više, uskoro će i prave nesrećne žrtve silovanja biti podvrgnute sumnji.
ovo je strašno.
naravno, ludači preti zatvorska kazna, ali kažem, sve češće čitam ovakve slučajeve.
nije li i kod nas ona manekenka nešto slično uradila?

http://www.dailymail.co.uk/news/art...lse-rape-allegations-ex-boyfriends-years.html

Woman is finally jailed after FIVE false rape allegations against her ex-boyfriends in eight years

• Leanne Black, 32, falsely accused five partners of molesting her
  • Escaped justice for eight years but has now been given two years in prison
  • Judge tells her she has harmed genuine rape victims with her lies

article-2358759-1ABA2948000005DC-965_306x425.jpg

ta manekenka se hebala sa trojicom mora da bila I nadrogirana zaspala negde napolju I onda seljanka izmislila da je silovana da juu ne pomisli svet da je ***** :hahaha;
I posle jos kao qq atak na nju jadnu naivnu..

e,ali čitam da je sve više takvih lažnih optužbi svugde po svetu.:eek:
strašno. pomisli samo koliko će to štete doneti stvarnim žrtvama silovanja?
žene koje ovo rade bi trebalo osuditi za takvu vrstu lažne optužbe otprilike kao i nekog stvarnog silovatelja.

e,ali čitam da je sve više takvih lažnih optužbi svugde po svetu.:eek:
strašno. pomisli samo koliko će to štete doneti stvarnim žrtvama silovanja?
žene koje ovo rade bi trebalo osuditi za takvu vrstu lažne optužbe otprilike kao i nekog stvarnog silovatelja.

Čuo sam ja isto nešto ranije oko fore za sipanje nečeg u piće devojkama, koje uzmu previše tura nekih koktela. Sve pod geslom kao - koktel je, nema puno alkohola, pa onda poslednja tura sledi neki dodatak, koji devojku natera na žestoku potrebu da se ispiški i ona trk u WC, ali do tamo valjda proradi i druga komponenta, koju su dodali u koktel i ona se uopšte ne seća šta joj se desilo te večeri. Tzv. crna rupa, koja joj posle donese kašnjenje mece.

Mada, dosad najbizarnije što sam čuo je da se na nekoj studentskoj žurci, na proslavi u čast puštanja na slobodu hrvatskih generala desilo bizarno ubistvo. Nešto kao, pijani momak ubio pijanu devojku gurajući joj nešto jako veliko (nemam ti ja pojma šta glomazno) u anus. Navodno je to čudo iskidalo njenu utrobu.

Sve na dobrovoljnoj i pijanoj bazi, ali opet, taj lik je na optuženičkoj klupi.

Ne verujem da će lažne prijave za silovanje dovesti do toga da se stvarne prijave dovedu u sumnju. Mi i inače hrlimo u nekom nepoznatom i bizarnom pravcu, ne čuvajući svoje žene i ono malo lepog i tradicionalnog što je te žene krasilo i čuvalo.

Pijane devojke sam viđao kada sam bio student. Otprilike u ovo doba godine, kada je u Novom Sadu Egzit (Exit), onda ranije se u onom parkiću sa topolama, nedaleko od univerzitetskog kampusa, nalazio mali kamp sa šatorima gde su momci i devojke koji idu gore na tvrđavu uveče. Ono je zaista neobičan prizor. Momci se još i drže nekako, neke devojke isto tako, ali jednu bukvalno nosaju i sirota devojka samo povraća.

I dan danas mi je neobična i pomalo neshvatljiva tolika potreba za bacanjem mladosti. Kako muške tako i ženske.

Back