Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

Sad ti ni Cincari ne valjaju.
Ne znam gde si našao da je Apis Piroćanac, jedina veza sa Pirotom je da mu je zet tamo bio direktor škole.
Screenshot_20240614_010941_Chrome.jpg

Dao Bog. Obrenovići su bili naši ljudi, davali narodu i mislili na nas. Ovi nesrećnici Karađorđevići nas upropastili i zavili u crno.
Ta linija Dositej Obradovic,Obrenovici,narocito knez Mihajlo je evropska ,naklonjena Austriji. Zato su ih i pobili Crna Ruka,Apis,Voja Tankosic,Mustafa Golubovic proruski teroristi,mozda i Gavrilo. Karadjordjevici su bili pod ruskom paskom.

Ta linija Dositej Obradovic,Obrenovici,narocito knez Mihajlo je evropska ,naklonjena Austriji. Zato su ih i pobili Crna Ruka,Apis,Voja Tankosic,Mustafa Golubovic proruski teroristi,mozda i Gavrilo. Karadjordjevici su bili pod ruskom paskom.
To je rusko maslo. Odmah po majskom prevratu su doveli Nesrbe na vlast.
Trojica najznačajnijih ličnosti u zemlji da budu Cincari, slučajnost možda? Ajde jedan ali tri? :think:

Prestani da lupaš gluposti. Aleksandru Obrenoviću je ruski car bio kum na venčanju , već tad je Srbija prelomila ko će joj biti pokrovitelj . Petar Karađorđević je samo nastavio takvu politiku. Osim toga Tankosić i Gavrilo nemaju nikakve veze sa Rusima a Golubović se tek kasnije priklonio komunistima. Ludilo u tvom mozgu.

Ето још једна спска заебанција. Нису Драгу и Ацу изболи прекодринци а као и свака српска власт сигурно су били неомиљени.
Тако да не бих ја баш био сигуран ко је ту ко а у сваком случају обе су народне династије.
Kolega Nenad1331 nije Srbin, on kao gorljivi bugarski patriota ne oprašta Kralju Peri i Pašiću što su im sasekli u korenu njihovo sanjano Treće bugarsko carstvo.

Strašno mi je žao ali kad neko uz Valjeva naprimer otvori usta i prozbori kod mene već započne dijareja od akcenta i izgovora. Mada gotivim Vojvođane. Ipak su mi bliži nego neki Krkan iz Ključa i Drvara sa kojim nemam apsolutno ništa.
Ovim samo dokazujes koliko ti nisi nikakav covjek.Govoreci o drugima,govoris zapravo o sebi.

Nekada su izBosne dolazili veliki ljudi kao što su Branko Ćopić, Meša Selimović, Duško Trifunović, Skender Kulenović ili Ivo Andrić, a sad su došla gola g... u vidu Nemanje Kusturice zv. Emir, otac i sin Kecmanović, dr Nele Karajlić i čovek koji mi posebno ide na onu stvar Muharem Bazdulj.
Kako nam samo Drugu Srbiju sekiraju Srbi muslimani kao što je Muharem Bazdulj.

Nebitno , već se tad spoljnopolitički Srbija okrenula ka Rusiji.
Pa što su ga ubili Rusi onda ako je bio njihov? Jer njega nisu mogli da kontrolišu i da koriste kao šahovsku figuru. Obrenovići su gledali interes svoje zemlje i nisu jurili u rat zbog tuđih interesa kao Karađorđevići. Da su Obrenovići ostali Srbija bi se možda proširila na Kosovski vilajet bez ispaljenog metka u zamenu za neutralnost u Balkanskim ratovima.

Pa što su ga ubili Rusi onda ako je bio njihov? Jer njega nisu mogli da kontrolišu i da koriste kao šahovsku figuru. Obrenovići su gledali interes svoje zemlje i nisu jurili u rat zbog tuđih interesa kao Karađorđevići. Da su Obrenovići ostali Srbija bi se možda proširila na Kosovski vilajet bez ispaljenog metka u zamenu za neutralnost u Balkanskim ratovima.
Koji to istoričar govori o tome kako iza atentata stoje rusi ?
Možda Darko Trifunović ili Šahrimani :mrgreen:

Ne lupaj gluposti, Obrenovići su vam prirasli za srce jer kao austrougarski pioni nisu smeli da pomisle da zucnu da Srba ima i na Kosovu, i u Bosni. Sam znaš da je tvoja crkva, koja se tad nazivala Egzarhija pokušavala da uspostavi svoju jurisdikciju čak i nad Crnom Gorom i Srbima u Bosni.

Koji to istoričar govori o tome kako iza atentata stoje rusi ?
Možda Darko Trifunović :mrgreen:
Ruski carski zlikovci su gurnuli Srbiju u provaliju 1903. i uterali je u Balkanske i Prvi svetski rat. Srbija je mogla da dobije teritoriju od Turaka i uz pritisak K&K u zamenu za neutralnost. Nek se Grci i Bugari sami rokaju sa Turcima, za šta ima Srbin da gine u Skoplju i Edirnu za interes drugih naroda.

Ruski carski zlikovci su gurnuli Srbiju u provaliju 1903. i uterali je u Balkanske i Prvi svetski rat. Srbija je mogla da dobije teritoriju od Turaka i uz pritisak K&K u zamenu za neutralnost. Nek se Grci i Bugari sami rokaju sa Turcima, za šta ima Srbin da gine u Skoplju i Edirnu za interes drugih naroda.
Postavio sam ti pitanje koji to istoričar tvrdi nemam nameru da odgovaram na baljezgarije izgubljenog forumskog trola . Nema nikakvih dokaza ili nekih sumlji da iza atentata stoji ruski car. Ludost i trabunjanje.

Vreme prolazi Srbija tavori ,korak napred dva nazad. Vlada se vise bavi R.Srpskom,GG,Kosovom,Hrvatskom nego Srbijom,koja se prazni. Zasto je tako,pa jel vladu cine decenijama Bosanci,Krajisnici,Crnogorci...sta ih briga za Negotin,Trgoviste? Daju novac za DRVAR? Sad dali 10m. evra za put do Bijeljine. Alo bre ,Srbija je nasa zemlja! Sve smo vam dali ,malo vam je. Hocete da vladate a sta god se dohvatite propadne. Ne mrzim ih ali me njihova tvrdoglavost nervira.Cast izuzetcima ali malo ih je. Oni iskljucivo glasaju za svoje dok autenticnih domacih i nema.Autohtonih. Srpskog kralja ismejavaju.

Koje svoje, moje, tvoje, njihovo, naše ... O čemu ti? Beneficirana struja iz RS može, izvoz 10 puta veći nego uvoz može, Arbitražni sud u BG uzeo 200 miliona da bi ispali nepristrasni pred Slovencima a nama onda vrate 10 i kažu to vam je pomoć. Kad smo kod kulture dovoljno je bilo vidjeti Srpska open i kulturu ponašanje publike u BL, organizator je sam priznao da je nebo i zemlja u odnosu na cirkus u BG

Back