prisustvo oca na porodjaju

Ne odmah po izlasku već nakon 17 i više godina jer će to muškarcu da se javlja kao povremeni fleš i on neće moći da se izbori s tim. :mrgreen:

ali povremeni fles :rotf: pa naravno
evo mom flesira kad sam se ispovracala po podu mrtva bolesna pre neku god,da nisam imala snage da brisem pa je morao on
umesto da ga izbacim iz kuce da me ne gleda takvu :mrgreen:
nesto me gleda mrko,mislim da je to u pitanju

ali povremeni fles :rotf: pa naravno
evo mom flesira kad sam se ispovracala po podu mrtva bolesna pre neku god,da nisam imala snage da brisem pa je morao on
umesto da ga izbacim iz kuce da me ne gleda takvu :mrgreen:
nesto me gleda mrko,mislim da je to u pitanju

Ako nije prisustvovao porođaju onda je to sigurno razlog. Ali ne treba muškarcima suditi preoštro jer se ipak tolike godine bore s fleševima a ne odustaju odmah nakon prvog fleša.
Mene sad jedino interesuje ako je neko prisustvovao porođaju, vidio ženu kako povraća i plus to čistio, koliko se skraćuje taj period do razvoda?

Ako nije prisustvovao porođaju onda je to sigurno razlog. Ali ne treba muškarcima suditi preoštro jer se ipak tolike godine bore s fleševima a ne odustaju odmah nakon prvog fleša.
Mene sad jedino interesuje ako je neko prisustvovao porođaju, vidio ženu kako povraća i plus to čistio, koliko se skraćuje taj period do razvoda?

ma prisustvovao
i okupao bebu(onako direkt je izvadio iz lokve krvi)
pa ko zna koje kosmare taj moj covek ima :sad2:
i zasto uopste zeli sex sa mnom kad imam sve te fizioloske potrebe,krv,porodjaj ma svasta :eek:

Шта драмите побогу, оца обично посаде жени поред главе, "одозго" док доктори, бабице и студенти гледају "одоздо". Значи, једино што би том мужу могло да буде страшно јесте да слуша своју супругу како урла од болова (ако није узела епидурал), верујте да се "одозго" ништа не види. Ја се, ето, породих три пута и не видех ни кап крви, ни постељицу, ништа осим бебе, и то је најлепши могући призор. Ето тако!

jeste ali eto, muskarci misle da zenu ne boli puno i ne ona ne jauce i ne vristi od bolova jer je eto, stvorena je da radja
pa jelte, ako jadan muz vidi zenu kako se uvija i kako vristi ne daj boze, ode sva misterija u pm i ceo njihov odnos puca
rekoh lepo, rode donose decu...stomak koji raste 9 meseci je samo fora, da se prikrije cela ta misterija oko rode :)

нема то везе са кукавичлуком нити су мускарци ***** због тога. Но нема везе, видим да се не разумемо и је исто ок. Мада сам се више обратио женама а не мускарчима.

niste vi kukavice
nego vam je draze da pijancite dok vam zene vriste u porodjajnoj sali :lol:
ima tu jos dosta toga al nije to tema

a i srecom, niste bas svi isti, pa nije fer prema onima koji su izuzeci,da sad opletemo ovde

нема то везе са кукавичлуком нити су мускарци ***** због тога. Но нема везе, видим да се не разумемо и је исто ок. Мада сам се више обратио женама а не мускарчима.

kakve veze ima,ovo je dom i porodica,znaci za oba pola,valjda
ili je porodica malo vise zenska stvar
svako treba da radi kako se dogovori,ali nemojte mi prodavati pricu o flesevima ,gadjenju na krv i krvavu vaginu
kao i poredjenja s hemoroidima :rotf:

Имао сам утисак да је порођај, некако ипак мало више женска стваар , него мушка. Но добро, ако није тако, у реду... И онако се безглаво крећемо према унисџ временима, а оно ће свакако однети и некакве жртве, ко и свако време. Можда је то природни редосчед ствари. Мушлкарац може да убије у рату 500 лјди , и да им вири у лобање, а да изгуби сексуалну жељу према жени, чији је порођај пратио... Не да се гади, нити да пада у несвест, него само да престане да жели да води љубав с њом... Не свако, само многи.

Имао сам утисак да је порођај, некако ипак мало више женска стваар , него мушка. Но добро, ако није тако, у реду... И онако се безглаво крећемо према унисџ временима, а оно ће свакако однети и некакве жртве, ко и свако време. Можда је то природни редосчед ствари. Мушлкарац може да убије у рату 500 лјди , и да им вири у лобање, а да изгуби сексуалну жељу према жени, чији је порођај пратио... Не да се гади, нити да пада у несвест, него само да престане да жели да води љубав с њом... Не свако, само многи.

ljudi mogu vremenom da prestanu da zele jedno drugo,nevezano za porodjaj
to se desava
kao sto se desava da se oba supruznika zapuste,sto fiziciki sto kulturno,uzimaju jedno drugo zdravo za gotovo etc
tu treba traziti razlog a ne u prisustvu porodjaju

Vidis, ovo je, eto forum... svako iznosi svoje misljenje. U nekoliko postova gore sam izneo svoje misljenje i ipak dao kakve takve argumente za to moje misljenje.
Od tebe sam dobio karakteristiku, šta sam ja. šhou.. u kom kontekst, pitam se ja? A ne sta misliš o temi , niti o onome što sam napisao... Dakle, ja sam šhou. Mada nije jasno dal to šhou ima pretenziju da me pokaze kao glupog coveka... ili kao malo ludog coveka, ili kao ordinarnu budalu. Mozd bude pokusaj vredjanja, moz da bude pokusaj diskreditacija, a moze da bude i izraz blage simpatije. U svakom slucaju, bolje je biti malo lud, nego malo glup. Zar ne. Mada zapravo nije ni jedno od toga, obzirom da dolazi od tebe. A ti si izdrzavano lice, domacica , alapaca, svadjalica, koja voli da se prepucava. i i jos nekoliko stvari....No to ne menja cinjenicu da je mozak u muskarca prilicno primitivan i da cesto ne moze intelektom da nadgradi primitivne porive , koji se grade u mracnim predprostorijma alter ega, dok im je građa vizualni dozivljaj, koji je cesto vazniji , mocniji i postojaniji nego sva nauka sveta i bilo koji mejn strim.
A sam mejn strim je nakazan u vecem delu 20 veka, pa i u celom dosadasnjem trajananju u 21 veka.
To je zato sto se mejn strim, koji se inace gradi planski i vestacki, odavno kreira ud najgoreg ljudskog soja na planeti.... Od strane nesrecnih ljudi i losih novinara. Pa sad... ko kako voli. Neko ce da rizikuje zarad romanteicne predstave, ili zbog potrebe lose vaspitanih zena da umesto svojeg JA izgradjuju zajednicko naše MI...( što je put bez povratka u 100% situacija), u koliko su ljudi zdravi u opste, a neko ce se setiti da su se genracije rodile bez prisustva oca, koji su i te kako bili i fantasticni muzevi i odlični očevei ako nisu prisustvovali porodjaju.... Izbor je tu sliobodan. Ko i izbor strejt ili gej.. U ostalom... muzevi stoje kod glave, ne mazu se posteljicom po grudima.... A to je još jedan maleni glas za... Izvini za duze recenice. Ipak sam ovo mrao da napisem onako kako sie izražavam. Nije svaki novitet obavezno i napredak.

vidis, kako utisak zna da prevari... meni je onaj tvoj post izmamio osmeh, ako zanemarimo to da je notorna glupost, cak je i simpatican, a sta mislim o tebi kao autoru istog je skroz druga stvar i zadrzacu je za sebe... ovaj drugi je pak odraz tvoje kulture, lepo se vidi da si jedno jadno stvorenje koje ne ume da diskutuje bez da se gadja nekim licnim informacijama... nepotpunim btw... sto se tice tvog dozivljaja mene, zovi me i vazom samo nemoj da ne polupas
i sto se tvog stava da propadaju brakovi zbog prisustva muza na porodjaju tice, moram da ponovim da je najveca glupost koju sam cula ovde u poslednje vreme... cisto da ostanem dosledna sebi :lol:

Poslednja izmena:
Jedan predivan video, koji na prelep način prikazuje zašto bi zaista jedan muškarac želeo da prisustvuje rođenju svog deteta (iako sam porođaj nije eksplicitno prikazan).
Što se mene tiče, kao što rekoh već, nisam u braku i ne čeznem za detetom trenutno.
Sutra, ako zajedno sa tim nekim budem planirala roditeljstvo (smatram da to može biti samo zajednički plan i želja), želela bih da je u pitanju takva osoba koja će iščekivati rođenje svog deteta zajedno sa mnom i želeti da prisustvuje njegovom dolasku na svet, te čija ljubav neće visiti o grančici toliko tankoj i krhkoj, da je jedan pogled na moju sutra krvavu vaginu ili posteljicu može slomiti.

Poslednja izmena:
Jedan predivan video, koji na prelep način prikazuje zašto bi zaista jedan muškarac želeo da prisustvuje rođenju svog deteta (iako sam porođaj nije eksplicitno prikazan).
Što se mene tiče, kao što rekoh već, nisam u braku i ne čeznem za detetom trenutno.
Sutra, ako zajedno sa tim nekim budem planirala roditeljstvo (smatram da to može biti samo zajednički plan i želja), želela bih da je u pitanju takva osoba koja će iščekivati rođenje svog deteta zajedno sa mnom i želeti da prisustvuje njegovom dolasku na svet, te čija ljubav neće visiti o grančici toliko tankoj i krhkoj, da je jedan pogled na moju sutra krvavu vaginu ili posteljicu može slomiti.
ma to je neki folirant

pitacemo ga, kad mu krenu flesevi, sta i kako

tako tipicno, uzeti primer najnizeg moguce glumca, za neoprane mase koji promovise stvari koje su fantazija i nadsve lazne. Kao referent .
Zaista odraz licemerja i laznosti.

Ja na lične provokacije slabo reagujem, tako da ću samo još jednom da kažem da je krv sastavni deo porođaja. :)

...И саставни део сваке менструације (и секса током исте, јелте, кад се деси;)), и саставни део сваке одеротине колена, вађења зуба...и да не набрајам...

И не само то, заједнички живот доноси и држање чела за време повраћања, пражњење лавора до повраћке, подригивање и прдење, купање после неке евентуалне операције, чишћење ране, пресвлачење...па све до запирања и мењања пелена једнога дана у болести и старости...

Back