Pristina - Podujevo

Mozda u nekom drugom zivotu:dash:
...vazhi... ako mislish da ti je ovaj pri kraju... toliko pesimizma...
... ako veq ulazish Sh/Ar/Al u doope pokushaj makar da ostavish pertle na cipelama odvezane da mogu da te izvuku po obavljenoj misiji...

...nadam se da si ukapirala da taj nivo komunikacije neminovno vodi u verbalni sukob na 4umu... mozhda se to nekome i svidja...

P.S... i ne stavljaj blokeje a cipele da im ne povredish shuljeve...

... ako veq ulazish Sh/Ar/Al u doope pokushaj makar da ostavish pertle na cipelama odvezane da mogu da te izvuku po obavljenoj misiji...

...nadam se da si ukapirala da taj nivo komunikacije neminovno vodi u verbalni sukob na 4umu... mozhda se to nekome i svidja...

oooohhhhhoooohohohohohohoho....doktore pa ja sam misleja da si ti djentlmen...!!!??? zhimi oci...

oooohhhhhoooohohohohohohoho....doktore pa ja sam misleja da si ti djentlmen...!!!??? zhimi oci...

...@*iskander... obichno jesam, ali, ako ishta mozhe da me izvede iz takta to je ulizivanje Sh/Ar/Al koji BTW to ne zasluzhuju... i ne trazhe od nas...
... mozhda nekom i koristi to doopeuvlachenje, tamo je makar toplo... ali ja neshto na mogu, bljak mi je...

Ok,ja cu u guzu!A ti Dzentlmenu,kako te je ovaj nazvao jedi kifle,pogacice...jeftinije je nego nesto drugo da jedes!

...@slavka69... to je tvoja volja, ja nemam nista protiv...

BTW, to je najbezbedniji nachin za izbegavanje produzenja vrste...

Naravno,takvih DR.kao sto si ti!
I naravno da prekinemo da ne bi neko ,,puko,,kako navodi u postu,bila bi grehota za mlado celjade.

P.S.Da...naravno ja cu i dalje da idem na Kosovo,i to u Prizren.
Navrati i ti ba da zajedno poijemo kafu u centru.

Najgore u zivotu sto moze da snadje jedno bice, a tice se njegove licnosti - je da bude kratkog pamcenja...na taj nacin se gubi sam smisao njegove licnosti i dovodi u opasnost da zivi nekim drugim (ili necijim drugim) zivotom, t.j. prihvata sugestije i pokusava da zivi ono sto nije...

Najgore u zivotu sto moze da snadje jedno bice, a tice se njegove licnosti - je da bude kratkog pamcenja...na taj nacin se gubi sam smisao njegove licnosti i dovodi u opasnost da zivi nekim drugim (ili necijim drugim) zivotom, t.j. prihvata sugestije i pokusava da zivi ono sto nije...

Ponekad, kad se smejes, niko ne primeceuje tvoj osmeh... Ponekad, kada places, niko ne primecuje tvoje suze... Probaj da prdnes!

Ponekad, kad se smejes, niko ne primeceuje tvoj osmeh... Ponekad, kada places, niko ne primecuje tvoje suze... Probaj da prdnes!

Interesantna stvar...ovo je "vas" vec drugi ili treci post u kojem se spominje zadnjica, guza, bulja...ili nesto sto ima veze sa njome...kazu kada muskarci gledaju prvo zenama u sise da imaju sindrom majke, t.j. jos uvek su mladi i zeleni (aludira se na dojenje), a kada gledaju u guzu zreli su i spremni na zivot...kada zene rade isto to, mogu samo da konstatujem da im nesto fali u istom predelu...vece sise, manja guza...ili jednostavno muska ruka na istima...:per:

P.S.Da...naravno ja cu i dalje da idem na Kosovo,i to u Prizren.
Navrati i ti ba da zajedno poijemo kafu u centru.

...vrlo rado @slavka69... chim mi se ukazhe prilika...

P.S... ja sam bio u Prishtini do 02. Jula 2000... a posle toka sve do bolesti ishao svake nedelje... Ono shto sam video i prozhiveo, moglo bi da stane u knjigu... ranjen sam Novembra 1999. godine u centru Prishtine... by Dalip GrXXXXXXXX...nema veze...

P.S.S... bio sam u Prizrenu, onog dana Septembra, 1999. kada je u svojoj kuqi gorela jedna mladja srpkinja... Spavao sam u kuqi "karshi"... tako da sve znam o Prizrenu iz Perioda kad u njemu nijwe bilo zhivih Srba...
...a i pucali na nas u qebaptore "te Sules" ispod mosta...

P.S.S.S... ja u Prizrenu imam puno prijatelja i Sh/Ar/Al i Turaka, Srba i Goranaca...

Poslednja izmena:
Molim Vas za pomoc.
Naime uskoro bih posetila svoje prijatelje u Pristini. Ja sam iz Aleksinca. Zanima me da li mogu svojim kolima da predjem granicu kod Podujeva, sta mi je potrebno od dokumenata - Pasos ili je dovoljna licna karta. I jos jedna molba, suprug je bio vojno lice i radio je na Kosovu, ali je otisao iz vojske 1997 godine, sa Kosova je otisao 1995. godine. Da li bi on imao problema preko prelaska granice?Naravno da nije napravio ni jedan zlocin. Imao je i vojnike i ima prijatelje koji su Albanci.

Zelite reci da ste imali neku kucicu i imanje na Kosovu ili se ja varam? Okrenite se nazad i pogledajte kako je Kosovo uopce izgledalo prije, kakve su bile njegove gradzevine a kakvo je sada. Nazalost, ni danas dan se vi pravoslavci nemozete opametiti i ne pristajete da zivite mirnim zivotom. Na naziv sifhtar,sihtar ili kako to vi vec nepravilno nazivate, tu nemogu kriviti vas to su naravno krivi nauka,odgoj i obrazovanje pravoslavaca! Ah sta jos da vam kazem, da ste pametan narod mogli bih uvjek zivjeti na svome tzv. imanju ali niste pametni pa vam ljudi nedaju ne samo u Kosovu nego ni u citavom svijetu-nazalost vasu! Lijek za vase bolove je, opametite se vec jednom pa ce vam biti lijepo! Nemojte samo tucati glavom u zrak tuknite malo i u zid neka vam se promijesa to sto je u glavi.

...a... ima, ima... ako mislish na nazadno sexualno orijentisane mladiqe... to im je deo folklora, narochito je taj folklor izrazhen u Djakovici, koju inache, od milja, zovu "Buljarice"

P.S... ima i ona pricha. kada dva Sh/Ar/Al sede u kafiqu i kafenishu, i prolazi zgodna devojka... jedan od njih kazhe: "...vidish ovu devojku, kresnuo sam joj brata"... :rotf::rotf::rotf:

Zelite reci da ste imali neku kucicu i imanje na Kosovu ili se ja varam? Okrenite se nazad i pogledajte kako je Kosovo uopce izgledalo prije, kakve su bile njegove gradzevine a kakvo je sada. Nazalost, ni danas dan se vi pravoslavci nemozete opametiti i ne pristajete da zivite mirnim zivotom. Na naziv sifhtar,sihtar ili kako to vi vec nepravilno nazivate, tu nemogu kriviti vas to su naravno krivi nauka,odgoj i obrazovanje pravoslavaca! Ah sta jos da vam kazem, da ste pametan narod mogli bih uvjek zivjeti na svome tzv. imanju ali niste pametni pa vam ljudi nedaju ne samo u Kosovu nego ni u citavom svijetu-nazalost vasu! Lijek za vase bolove je, opametite se vec jednom pa ce vam biti lijepo! Nemojte samo tucati glavom u zrak tuknite malo i u zid neka vam se promijesa to sto je u glavi.

@stpetersburg... bravo!!! doobro si im napisao, e, vallah i neka si... da se opamete jednom ti pravoslavci... Zamisli idiote koji hoqe da zhive na svome... to chak i ja teshko mogu da razumem...budalle... bolje da zhive na tudjem, tzv imanju... a i mnogo je jeftinije, slozhiqesh se... Ovaj tvoj post mora pd hitno da se objavi na You Tubetu ili negde da to mogu svi da vide, i da ukapiraju... ovako to vidi samo par ljudi ovde, a i ne mogu da shvate glupi pravoslavci, kako ti kazhesh...
Budhi&Allahu hvala shto ja nisam jedan od tih glupih pravoslavaca...

P.S... molim te napishi josh neshto u ovom stili, nemoj sada da odustajesh, nikako, pisanje ti ide od ruke...
P.S.S... jedva chekamo tvoj sledeqi post...
P.S.S.S...o zhivljenju "na tudjem" shto je izgleda "modus vivendi" Sh/Ar/Al, sadashnjh, veqinskih korisnika teritorije KiM, ovde je mnogo pisano... jer slozhiqesh se samnom, mi smo privremeno i na ovom svetu...
P.S.S.S.S... ide ti doooobro ova ijekavshtina...

Poslednja izmena:

Back