Prison Break

Hmmm
nisam ocekivao nista spektakularno od 10-te epizode
al zaista je to moglo mnogo bolje
bar neki prosjecan kvalitet da se dostigne
zaplet je izuzetno naivan
odredjene situacije su veoma povrsno odradjene
sto je sasvim ocekivano
ocigledno da scenaristima ponestaje ideja
odjednom i fantomska bolest uzima maha
problem sa minom je rijesen sa nepodnosljivom lakocom
sve sto je trebalo da se uradi je da se rucno premosti sistem
dakle okidac i gle cuda
problem rijesen
i trebalo je 45 minuta da se to okonca

Poslednja izmena:
Unistice kompaniju
onda ce ta zavjera da dobije svoju medijsku verziju
najveca prijetnja za demokratsko uredjenje nase zemlje je uklonjena zahvaljujuci frakciji bjegunaca
zvanicni ili ti izvjestaj za javnost ce govoriti da su oni u tom herojskom poduhvatu izgubili svoje zivote
ipak zavrsna scena prikazuje njih kako se brckaju na nekom rajskom ostrvu
svi srecni,svi zadovoljni

Ne znam sta je u ovoj epizodi bilo zanimljivo... Totalno smor!
Kako epizode prolaze sve vise se pitam zbog cega jos uvek pratim ovu seriju, a nekada mi je bila omiljena...
Ne znam ni jednu seriju (a gledala sam ih MNOGO) koja nije na kraju sjeb***... !!!

Ja znam jednu ...:whistling:
Mada i meni nedostaje Prison Break iz ranijih dana (prva sezona), sada gledam samo iz navike, jer i pored svakog napora da ne tražim dlaku u jajetu i ne sudim prestrogo jasno mi je da je ova serija potpuno obesmišljena :neutral:

Koju?

Eh.. Pa kome ne nedostaje taj Prison Break.. Znojila sam se redovno gledajuci, a vidi ovo sad..

Ako mislis na Lost, mislim to da nije sjeb***, ajde nije, ali ni ona nije ono sto je bila.. :rtfm:

Eh.. Pa kome ne nedostaje taj Prison Break.. Znojila sam se redovno gledajuci, a vidi ovo sad..
Da, zaista je mučno gledati ih sada :(
Početak sezone mi i nije delovao tako loše (prve dve epizode), ali sam vrlo brzo promenila mišljenje.

Ako mislis na Lost, mislim to da nije sjeb***, ajde nije, ali ni ona nije ono sto je bila.. :rtfm:

Normalno, nije ono što je bila, ali ono što je sada je podjednako kvalitetno (milslim na četvrtu sezonu koja je po mom mišljenju u potpunosti osvežila seriju), ali to nije priča koja pripada ovoj temi. S druge strane, PB se promenio u najnegativnijem mogućem smislu.

Back