anya_misic
Aktivan član
- Poruka
- 1.007
Joj ljudi kako sam plakala kad je Belik poginuo, ovo je bio 1. put da placem dok gledam Prison Break..........................................................................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da ce belik mozda da prezivi....Isto je bilo i sa sarom pa je ziva...Najverovatnije ga voda izbaci negde....
Joj ljudi kako sam plakala kad je Belik poginuo, ovo je bio 1. put da placem dok gledam Prison Break..........................................................................
Ma majstorbatin je sux. Je***s hrvatski, srpski rules!
Ja mislim da ce belik mozda da prezivi....Isto je bilo i sa sarom pa je ziva...Najverovatnije ga voda izbaci negde....

Da, i bas u ovoj poslednjoj epizodi pocne sa pricom kako nema nikoga, kako Linkoln ima dobar zivot jer ima sina (ili tako nesto)...Neko mora da umre
tragedija je sastavni dio svakog ostvarenja
al bas Belik da se zrtvuje
to zrtvovanje je u velikom raskoraku sa njegovim ranijim ponasanjem
kada je u vise navrata htio da napusti projekat
a odjednom vidis njega koji se zrtvuje za ekipu
kad je mogao i komotno da sa izvuce

To vec ne bih volela, mislim da se vrati Belik... Ne kazem ja da ga sad odjednom volim, nego su mi suze krenule kada je stajao sam i gledao kako voda nailazi... Bio je preplasen skroz...
Da li neko moze da mi kaze gde mogu da skinem desetu epizodu???Hvala
Ako nekome treba titl,na pp šaljem.
Inače gledao sam oko 16h.
Ako nekome treba titl,na pp šaljem.
Inače gledao sam oko 16h.

Poslatotreba meni
???
Treba i meni![]()