Prison Break

9-ka je extra.Od ekipe je riknuo Belik(u junačkoj borbi za ostatak ekipe-Holiwood) al ko ga šiša ionako je stočar. A tek da vidite tretman kroz koji je prošao crnja da bi ga na kraju Mahone(KRALJ!) bućnuo u ,,mutno Dunavo,,!
A vi žene uživajte, Majklu nije ništa (sprema se da ga otmu vanzemaljci);)

Jao bre ajde chibe bre....To je trebao da bude spojler sad znam sta ce biti u epizodi ajde chibe bre JOJ BRE STA MI URADI SAD NEMAM ZELJU DA GLEDAM :mrgreen:

9-ka je extra...
Od ekipe je riknuo Belik(u junačkoj borbi za ostatak ekipe-Holiwood) al ko ga šiša ionako je stočar. A tek da vidite tretman kroz koji je prošao crnja da bi ga na kraju Mahone(KRALJ!) bućnuo u ,,mutno Dunavo,,!
A vi žene uživajte, Majklu nije ništa (sprema se da ga otmu vanzemaljci);)

Sad si naso da stavljas, da Bog da ti pregorela tastatura :mrgreen:

Evo odgledah 9. epizodu.I mislim da je Gretchen najveca qrva mada je i pre bila :D....Krivo mi je sto se Brad onako zrtvovao.....Malo im je glup plan bio....I Michael samo sto nije umro.....Ali izdrzace on......I bas sam happy sto je onaj chamuga umro.....I najbolja scena je kad Mahone stoji onako ponosno a dole reka.....Uh bas je cool bila epizoda

Evo odgledah 9. epizodu.I mislim da je Gretchen najveca qrva mada je i pre bila :D....Krivo mi je sto se Brad onako zrtvovao.....Malo im je glup plan bio....I Michael samo sto nije umro.....Ali izdrzace on......I bas sam happy sto je onaj chamuga umro.....I najbolja scena je kad Mahone stoji onako ponosno a dole reka.....Uh bas je cool bila epizoda

potpisujem...:ok:

Odlicna epizoda..Zao mi Belika...i ocekujem da se wayt vrati...posto ga alex nije upucao.

Ja sam cuo da je najteza smrt potapanjem, i mislim da ga zato nije upucao.

Ne znam ali ja se nadam da je on gotov...ali ovo ti pb!

Bas se zato i nece vratiti, nije ovo The A Team.

Evo odgledah 9. epizodu.I mislim da je Gretchen najveca qrva mada je i pre bila :D....I bas sam happy sto je onaj chamuga umro.....I najbolja scena je kad Mahone stoji onako ponosno a dole reka.....Uh bas je cool bila epizoda

Ja mislim da Gretchen folira i da zeli srusiti Kompaniju. I meni je drago sto ga je Alex resio.

Ja sam ubedjen da ce se Wayt vratiti ali ubedjen sam...isto kad smo svi mislili da je sara mrtva jos smo joj videli i odsecenu glavu i na kraju ispadne da je ona ziva...tako da wayt se sigurno vraca. Ali daj boze da se ne vrati.
A Gretchen sigurno folira!!!

I sta mislite o nastavku sta ce se desiti?
Ja mislim da mahone nije ubio chamugu da ce se on nekako izvuci ali tesko ;)

Aj mi kazi kako da se izvuce?
Pa ni u ozbiljnom crtanom filmu ga ne bi vratili.
Cini mi se da ce premestiti Scyllu, i da ce ispasti da se je Belick za DZ zrtvovao.
A sto se tice Gretchen, ona je u fazonu "prijatelje drzi blizu a neprijatelje jos blize".

A kako su napravili onu scenu Linkoln i Bellick izlaze iz one prostorije, a FBI-ov agent ne prepoznaje osudjenika na smrt sa cijim je likom bilo oblepljeno pola Amerike ...

Da, isto sam i ja pomislila dok sam gledala.:roll:
A i Belikovo žrtvovanje je krajnje nategnuto i neuverljivo. Oduvek je bio crv od osobe, a odjednom plemenito žrtvuje svoj život za neki plan koji možda neče ni upaliti. Ma da...:thumbdown:
Jedine scene u kojima sam istinski uživala su mučenje&smrt Wyatt-a :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back