Prison Break

ili, s obzirom da je i linc poceo da seta neke nove tetovaze, mozda istetovira plan zgrade na sebe...
a Majkl i Gretchen se smuvaju....
sta, pa i to je originalnije od onoga sto sada gledamo...

a sad da vas cujem........1)sta ce biti sa Michelom i Lincolnom na kraju serije...2)sta ce biti azijatom onim(neznam mu ime)i Gretchen...3)iiiii sta ce biti sa T-Bagom??????????????????

1 - Majkl ce umreti, Link ce se vratiti u Panamu i ziveti sa sinom i devojkom
2 - Azijata ce ubiti Mahon, a sto se tice Grecen mislim da ce joj se nesto lose desiti
3 - Mislim da ce uskoro otici u zatvor

Meni samo nije jasno zasto su uopste ubacivali Azijata i Bellicka u ovu sezonu? Hajde da su razradili njihovu pricu, pa i da razumem, nego se pojave po par puta u terminu, i kao su regular cacst. Jos Azijat kad krene da izvaljuje neke fore a Linc mu govori da umukne, mislim da su t ponovili barem deset puta, a meni nijednom, ama bas nijednm, nije bilo nimalo smesno.

Meni samo nije jasno zasto su uopste ubacivali Azijata i Bellicka u ovu sezonu? Hajde da su razradili njihovu pricu, pa i da razumem, nego se pojave po par puta u terminu, i kao su regular cacst. Jos Azijat kad krene da izvaljuje neke fore a Linc mu govori da umukne, mislim da su t ponovili barem deset puta, a meni nijednom, ama bas nijednm, nije bilo nimalo smesno.

Nekako imam utisak da ti se nista ne svidja kod ove sezone(bez uvrede):ok:

Ama bas nista. Pocev od glavne ideje sa karticama, koja je glupa do bola, preko kopiranja istih preko glupavog uredjaja ( vec vidjeno hiljadama puta u serijama tipa Alias i Nikita, a da ne govorimo o filmovima), pa sve do ogavnog Don Selfa i Vajata, i uzasne glume svih glavnih karaktera. Serija je postala totalni promasaj. Totalni.

Ama bas nista. Pocev od glavne ideje sa karticama, koja je glupa do bola, preko kopiranja istih preko glupavog uredjaja ( vec vidjeno hiljadama puta u serijama tipa Alias i Nikita, a da ne govorimo o filmovima), pa sve do ogavnog Don Selfa i Vajata, i uzasne glume svih glavnih karaktera. Serija je postala totalni promasaj. Totalni.

Meni nije tako lose ali svakako je bolja 1-va sezona

kartice su kao crna knjizica..tu se nalaze svi podaci o kompaniji,i kad sakupe svih sest kartica,sklope ih u celinu moci ce da razotkriju kompaniju...sto bi trebalo uskoro da se desi...pitanje je sta ce biti posle toga

Back