cns | Kimi
Domaćin
- Poruka
- 4.417
realno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E tako je @cns | Kimi .
Pa jde da predvidjamo sta ce se desavati u narednim epizodama?

Don Self ima da ih nesto zaj...![]()
a Majkl i Gretchen se smuvaju....

Don Self ima da ih nesto zaj...![]()
a sad da vas cujem........1)sta ce biti sa Michelom i Lincolnom na kraju serije...2)sta ce biti azijatom onim(neznam mu ime)i Gretchen...3)iiiii sta ce biti sa T-Bagom??????????????????
Neverujem,pre ce ih onaj azijat ili Belik(mada vise nije u stanju)zeznuti.....

ja mislim da ce opet da zaglave u nekom tvorzi nece se tako lako zavrsiti...
Belik je u njihovom timu najslabija karika
Pa da je ovo PB kakav je bio, to bi se desilo bas zato sto niko ne misli da ce to se desi...![]()
Meni samo nije jasno zasto su uopste ubacivali Azijata i Bellicka u ovu sezonu? Hajde da su razradili njihovu pricu, pa i da razumem, nego se pojave po par puta u terminu, i kao su regular cacst. Jos Azijat kad krene da izvaljuje neke fore a Linc mu govori da umukne, mislim da su t ponovili barem deset puta, a meni nijednom, ama bas nijednm, nije bilo nimalo smesno.

Ama bas nista. Pocev od glavne ideje sa karticama, koja je glupa do bola, preko kopiranja istih preko glupavog uredjaja ( vec vidjeno hiljadama puta u serijama tipa Alias i Nikita, a da ne govorimo o filmovima), pa sve do ogavnog Don Selfa i Vajata, i uzasne glume svih glavnih karaktera. Serija je postala totalni promasaj. Totalni.