Prison Break

U novim epizodama pojaviće se
C-Note i Kelerman.:eek:

Hmm... Kellerman će se ili pojaviti u stilu Charlesa, tj. u nečijoj podsvesti ili se svojim super moćima izvukao iz kombija super obučenih pandura sa rukama u lisicama, naravno.
Franklin je kao i Charles i Kellerman očajan pokušaj da publika oseti onaj osećaj koji je imala gledajući prve dve sezone. Verovatno će i on imati neku nevažnu ulogu.
Ukoliko je informacija o njihovom pojavljivanju tačna.

Da, to sam i rekao, samo je u ovoj četvrtoj moguće mnogo više nego pre. Mnogo mrtvih ljudi se pojavljuje.
Ljudi koji su obučeni za stvari poput smaknuća Kellermana nalaze se sa njim u prostoriji od 4m[SUP]2[/SUP] dok je on zavezan. Ako ga ne ubiju u najboljem slučaju će biti otpušteni, a sumnjam da bi uspelo da se završi sa najboljim slučajem. Ako Kellerman pobegne iz takve situacije, onda šta reći...
A što se tiče Franklina, kao što rekoh, pojavljuje se baš zbog toga, svima bi bilo drago da se pojavi, ali to nije razlog zašto bi trebao da se pojavi.

cetvrta sezona najverovatnije ima 22 epizode, znaci jos ukupno 6 nisu izasle..zivo me interesuje sta ce da se desi, gledala sam neke trailer-e, ali nisam mogla nista krupno da naslutim..zanima me sta vi mislite - hepiend ili ne???

e da, da se nadovezem na one prepirke oko sarine glave..definitivno je da je od samog pocetka bilo nagovestaja da je ona ziva. link i nije dobro pogledao onu glavu, a i kasnije mu LJ kaze da je bio u toj prostoriji kada je sara ubijena, ali da nije video, vec je samo cuo vrisak..obratite paznju, ne znam u kojoj je to epizodi, u nekoj u 3. serijalu u svakom slucaju..

pa naravno da te smorila kad su poceli da se vrte u krug; ali pazite zadnjih par epizoda 4 serijala i kad general na brifingu u kome ga izvestavaju o uspehu operacije aziji i urusavanju tamosnjeg finansiskog sektora i izazivanja kolapsa u drzavama kaze sad je vreme i ovde malo ce duze trajati ali efekat ce biti isti i nacija ce okrenuti njima kao vodjama....
nisam mozda bas sve tacno preneo POGLEDAJTE VESTI?

Zna neko kad ce tacno da izadje 17. epizoda?!
I nije mi jasno....ako je majklova keva navodno umrla od one bolesti,a ta bolest je nasledna,kako onda da majkl ima tu bolest,kada njegova keva ocigledno nije ni imala tu istu bolest...

Jaoj bre...Citaj malo ranije postove :rtfm:...Napisali smo 100 puta da 17 ep izlazi 17 aprila...Njegova mama je imala taj tumor ali joj je ga Kompanija odstranila,kao i Majklu...

Back