Prison Break

E aj ne pravi se pametan!
Iovako se prvo mislilo da je Sara mrtva pa je onda ispala živa!
A nije fazon uvek sve odgledati na netu,jer onda niko ne bi gledao TV!!!
Nemoj se gubiti molim te....
:evil:

xaxxxaxaxxaaxax briljiras pamecu...
pazi ni jednu nisam odgledao na tv-u jer sam znao da ce da drkaju ljude kao i sto rade
sto nisu pustili nastavak lepo kako su krenuli nego opet iz pocetka?!?!!?pa da bi mladi majmuni sedeli ispred tv-a i gledali rts!!!!!
imas na netu da skines lepo sve i da gledas, da ne zavisis od mucenika tijanica...
a sto se tice sare iz aviona se vidi da ono nije njena glava...:bye:

pazi ni jednu nisam odgledao na tv-u jer sam znao da ce da drkaju ljude kao i sto rade
sto nisu pustili nastavak lepo kako su krenuli nego opet iz pocetka?!?!!?pa da bi mladi majmuni sedeli ispred tv-a i gledali rts!!!!!
imas na netu da skines lepo sve i da gledas, da ne zavisis od mucenika tijanica...

:rotf::rotf::rotf::klap::klap::klap::klap:...I ja sam lepo celog leta pricala kako ono nijeee njena glava...:D:D:D...

Pa šta?
Neko možda ima pametnija posla od 24-časovnog sedenja ispred kompa,samo zbog neke obične serije.
Uostalom skoro sve serije su tako prikazivali,kako ti kažeš - drkali su ljude....:roll:
A i šta bi ti da nema interneta?
Ne vrti se ceo svet oko net-a.
Bar ne svima.

Pa šta?
Neko možda ima pametnija posla od 24-časovnog sedenja ispred kompa,samo zbog neke obične serije.
Uostalom skoro sve serije su tako prikazivali,kako ti kažeš - drkali su ljude....:roll:
A i šta bi ti da nema interneta?
Ne vrti se ceo svet oko net-a.
Bar ne svima.

znas kako malo me zracis, ae idi cekaj april maj da bi odgledala sve...:hahaha::hahaha:

:rotf::rotf::rotf::klap::klap::klap::klap:...I ja sam lepo celog leta pricala kako ono nijeee njena glava...:D:D:D...

Ona glava je trebala da bude njena glava zato što ona nije više htela da glumi u seriji, ali se i ona i scenaristi predomislili i vratili je u seriju. Znači, da nije došlo do predomišljanja, serija bi se završila pričom da je ona mrtva, a da je to bila njena glava. Jel bi i tada sigurno tvrdili da to nije njena glava? Ne.

Ona glava je trebala da bude njena glava zato što ona nije više htela da glumi u seriji, ali se i ona i scenaristi predomislili i vratili je u seriju. Znači, da nije došlo do predomišljanja, serija bi se završila pričom da je ona mrtva, a da je to bila njena glava. Jel bi i tada sigurno tvrdili da to nije njena glava? Ne.

naravno da bih, kao sto sam i tvrdio, citaj prethodne strane!!

Ne znam da li bih...Ali znam da od kada je Linkoln otvorio onu kutiju bilo vise nego ocigledno da ono nije njena glava!!!...A to sto se ona vratila u seriju po meni je :worth:...:worth:...:worth:

Ma bre ljidi cetvrta sezona ne moze da se meri ni sa trecom a kamoli sa prve dve. Malo sam pogledao na netu sta ce biti sve u cetvrtoj sezoni i razocarao se! Pa ovo sve vise lici na spansku seriju! :dash:

Back