ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Da li se meni cini ili wild wind pokusava da obori zakone fizike?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je vec za drugu temu.
Konkretno sta?
Odgovorih lepo...kao uvod da se raspisem posto dosta znam...
Ali, ako ti je tema toliko crno-bela ok.
Podvlacim opet-nega kože je samo zavrsni deo, cime god...
Konkretno sta?
Odgovorih lepo...kao uvod da se raspisem posto dosta znam...
Ali, ako ti je tema toliko crno-bela ok.
Podvlacim opet-nega kože je samo zavrsni deo, cime god...
Nigde nisam videla toliko zelje da se obesmisli i najbanalnija tema osim na Krstarici....no dobro
Za lepo, zdravo, i sveže lice. Kocka leda za lice po receptu Merilin Monro.
Najseksipilnija diva svih vremena, Merilin Monro, svako jutro je brisala lice kockom leda.Ako je ovo radila Merilin, zašto bismo mi zanemarili njene savete. Šta se dešava sa licem posle ovakve procedure? Kada kocka leda klizi po licu, krvni sudovi se šire, kapilari se pune krvlju, a koža počinje da diše. Pre nego što počnete koristiti led, zapamtite nekoliko jednostavnih saveta same seksi dive.
Kocka leda za lepo, zdravo, i sveže lice.
1. Nikad ne koristite vodu iz česme. Koristite kuvanu, filtriranu ili negaziranu mineralnu vodu .
2. Čuvajte kozmetički led u zamrzivaču ne više od 10 dana.
3. Uzmite u obzir tip vaše kože. Suva koža lošije reaguje na led.
4. Lice brišite kockom leda ne duže od 3 minute.
5. Blago prelazite kockom leda po licu: od centra čela ka slepoočnicama, od podbratka prema ušima, od uglova usana prema sredini ušiju, od nozdrva ka slepoočnicama – na sličan način kad radite Zogan podmlađujuću masažu lica.
od babe devojka...
namažeš uveče a ujutru punoletna jedanput
nego... kad smo kod nege...
ne mogu zaboravim scenu iz državne apoteke sa mladom apotekarkom iz ove najnovije generacije intelektualaca sa fakultetom
imao sam problem sa iritacijama na licu, tražim neku kremu za lice... vidim na kvarno stavili bebi kreme i ženske za nas muške ništa
mi izgleda nemamo kožu mi imamo ko zna šta... ali sad tu ima dve kreme za suvu i za masnu kožu
pitam snajku koju bi trebalo da uzmem na osnovu simptoma a ona meni ni 5 ni 6 - "vi kao muško oćete kremu za lice"
"a više neću kremu sad hoću Vašeg šefa", ona sva ponosno pozove šefa da mi se kao ruga pa je pozove u stilu "dojite molim vas da čujete šta traži gospodin"
doje starija žena - "izvolite"
pitam: "jelte ove kreme jel su za prodaju ili za ukras? jel imate pravilnik ko sme šta da kupuje za svoje pare? Kako vaša snajka misli da dobije platu ako ona zna kome šta treba da se proda ili da se ne proda?"
posle malo porazgovaramo o istorijatu problea sa kožom itd itd - ali najvažnije fakultetski obrazovana snajka pobegla u drugu prostoriju
primer da škola i nudi znanje (pa ko šta zapamti i poveže) ali sigurno ne nudi pamet.
problem sam rešio niveinom bebi kremom
Kokosovo ulje koristim za negu lica i ruku i skidanje sminke.
Sodu bikarbonu ponekad dodam na pastu zazube, mada kazu da moze da zameni pastu, ali nemam osecaj da su dovoljno cisti.
Soda bikarbona moze da se koristi umesto dezodoransa. Mislim da se ne bih osecala dovoljno urednom, ali nameravamda probam.
Povremeno stavljam maske od gline.
Nekada sam stavljala pakovanja za kosu od maslinovog i ricinusovog ulja, ali toliko mi sampona treba da to isperem, da mislim da je tretman bio uzaludan.
Ja koristim dezodorans u stiku koji sama pravim:
Rastopis na pari 3 kasike pcelinjeg voska i u to dodas dobro sjedinjenu kasu od 2 kasike sode bikarbone, 2 kasike gustina i 3 kasike kokosovog ulja. Na kraju kad se malo prohladi po 1/8 kasicice ulja cajnog drveta i lavande. Mozes da sipas u kalup najbolje silikonski ili u staru tubu od dezodoransa (prethodno dobro ocistis alkoholom). Bolji je od bilo kog kupovnog, znojis se normalno ali nema neprijatnog mirisa + nema konzervansa i aditiva a drzi ceo dan.
Pcelinji vosak mozes da kupis u pcelarskim radnjama.
Ja koristim dezodorans u stiku koji sama pravim:
Rastopis na pari 3 kasike pcelinjeg voska i u to dodas dobro sjedinjenu kasu od 2 kasike sode bikarbone, 2 kasike gustina i 3 kasike kokosovog ulja. Na kraju kad se malo prohladi po 1/8 kasicice ulja cajnog drveta i lavande. Mozes da sipas u kalup najbolje silikonski ili u staru tubu od dezodoransa (prethodno dobro ocistis alkoholom). Bolji je od bilo kog kupovnog, znojis se normalno ali nema neprijatnog mirisa + nema konzervansa i aditiva a drzi ceo dan.
Pcelinji vosak mozes da kupis u pcelarskim radnjama.
...ne mirise skoro uopste mozda malo na lavandu nemas pojma
Sad znam zasto si na slikama uvek sama
Niko nece da pridje![]()