KraNp
Veoma poznat
- Poruka
- 10.725
Хвала на савету. Још испаде да морам у дупе да га љубим. Човек ми пре шест месеци заказ'о операцију. Ја се пре четри дана јавим у болницу по позиву мед. сестре са одељења. Хирург дошао и каже мени: "Ко ти је рекао да дођеш ! Нисам ја никакву операцију заказао" ! Ја му покажем извештај где пише: "заказати операцију" и још додам да погледа у свеску мед. сестре где се пацијенти уписују који су на програму, он каже: "Не знам ја ништа. Нека те воде у операциону салу. Ја ћу погледати, ако то није за операцију ја те нећу оперисати". Ја испиздео. Одем доле, они ми прикључ инфузију, и све остало. Када је стигао тражи да ми се да тотална анестезија само за преглед. Анестетичарка му каже да је глупо то радити чисто ради прегледа. Него да ме оперише ако сам већ у тоталној анестезији. Иначе ми рекао пре шест месеци "није то ништа страшно да би се оперисало" а у отпусној листи пише да су 3. и 4. степена.Kojom tehnikom je urađena intervencija? Nakon klasične neko minimalno krvarenje je uobičajeno. Moj je savet da se obavezno javiš hirurgu koji te je operisao na kontrolni pregled da se sve proveri.
Poslednja izmena od moderatora: