Како је не тражим кад трпим страшна вређања због тога, тражим је на фејсу јер немам где другде. У реалу ћу исто трпети вређања, називаће ме манијаком, то ће ми све више смањити шансе јер ћу одустати, тј. и не желим већ сада то због вређања. Ако и успем да дођем до дејта она ће постављати 1000 услова док ја не смем ниједан да је не бих отерао, јер девојке не знају да воле, правиће идиота од мене и понижавати. Ако будем с једном и ако раскинемо опет, као што до сад нисам могао да нађем девојку нећу моћи ни после.
Једној се повремено јављам тако пар година и она ме углавном кулира, немам кога ни да мувам. Она ме бар не вређа. Али не знам како да одустанем јер ме углавном кулира а ја немам никога.
Да би неко нашао рибу треба да научи да буде вешт малипулатор и гутач го*ана, притом да се то не види отворено. Ја нити знам нити хоћу да глумим и да лажем и трпим туђе лажи.
Радим 50 склекова у једној серији, радим на томе да једном догурам да могу 75, и шта имам од тога? Немам самопоуздања око девојака јер никад нисам био са девојком, а нисам са девојком због недостатка самопоуздања са њима.