Princeza

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislim da mene "muzjaci" prestravljuju, sva sreca zive na drugoj planeti
ne volim tu vrstu pritiska da ce ako pogresim da me zaskochi kao kretena i shta znam
bilo bi mozda lepo da psotoji prijatna varijanta toga ali ako ocu striktno da sacuvam neku vezu onda me i to nervira kao neko nerivranje, taj me nesto kao cita ovo ono *hipoteticki
ebiga sta radis s takvim likom o cemu pricate?
mada kontam neko i njih gleda ko ljudska bica, mozda im i zavidim, al to su neke nedostizne ravni
meni treba da budem chesto glupava a oni to razumeju kroz seks ponasanje sto je valjda ok

Sta to znaci kad zena koja je sprcala bar 3 banqe u dupe vidi sebe ko princezu?
Kako bi vi to definisali?
Da li je to problem odgajanja ili su uzroci druge prirode? :think:
Imaju te žene neki fejl u glavi žešći... msm nije uopšte prijatno gledati ženu od trideset godina kako se ponaša kao šesnaestogodišnjakinja. Msm jedno je razmaženost, to je crta koja nas mahom prati ceo život, a drugo je ovo. Ja to kontam kao prenemaganje i gledanje kroz ružičaste cvike. Ne znam kako neko ko je bar jednom izašao iz kuće može da funkcioniše na taj fazon.

Ovo je interesantan odgovor.
Pravog sta?
Konja vola i ostalu domacu zivinu ili?
Sto se nerviras? :) Za svaki tip licnosti postoji komplementarna licnost. Ti se uzasavas takvog ponasanja, a neke muskarce bas takve zene inspirisu i daju im osecaj da su vitezovi ;)
Svako zivi svoju predstavu, pa tako i "princeze". Trpe ljudi mnogo gore stvari od necijeg prenemaganja :aha:, pa ko voli, neka uziva.

Odmah dođe! :manikir:

artprinceza.jpg

:malav:
ova mi liči na jedni bivšu modicu...

ja ne mislim da su princeze metiljave i kilave,vec zene koje brzo i pametno misle
volim da se prema meni ponasaju kao prema dami
volim da mi se sipa pice u kaficu i sedecu pola sata pored prazne case i cekati
i ocekujem da mi se pridrzi kaput
i da mi se otvore vrata
i da mi se ponesu kese iz prodavnice
ta paznja puno znaci
a kad "on" nije tu,nije mi tesko da potegnem sve sama
ali volim bajke

sve to se mora zaslužiti...misim pridržao bi Vam i sve, al kad bi video da ste đubre, ne bi Vam više pridržavao...

Imaju te žene neki fejl u glavi žešći... msm nije uopšte prijatno gledati ženu od trideset godina kako se ponaša kao šesnaestogodišnjakinja. Msm jedno je razmaženost, to je crta koja nas mahom prati ceo život, a drugo je ovo. Ja to kontam kao prenemaganje i gledanje kroz ružičaste cvike. Ne znam kako neko ko je bar jednom izašao iz kuće može da funkcioniše na taj fazon.

Da, ali osim toga sustina je razlicita, bar u ovom kontekstu kako je tema postavljena.

to kako je tema postavljena,bitno je samo postavljacu
ovde svako vrti kako mu se svidi :lol:
nego ja se sad setila,ja se osecam pored voljenog bica kao princeza i bitno mi je da imama taj osecaj u vezi,ali me malo ebe oblacenje
ne umem lepo da nosim roze:think:

Zanimljiva stvar je da razmazenost mahom uzima oblik neke svadjalice uz mrvu sujete, bahatosti i nadobudnosti...neretko zivi u ljudima koji smatraju da treba da dobiju sve jer su samopouzdani, mocni, strasni, sposobni, glasni i jasni, slikovitije receno, kod Patka Dace mojemojemojemoje, menimenimenimeni, jajajajaja...:lol:
Mnogo sam manje u zivotu imala prilike da sretnem razmazenu princezu u roze haljini koja suska krinolinom, pucka obraze i duri se sa visine, ona bi mi bila smesna za sve pare al' Patka bih mogla da zadavim. Od ovih glasno razmazenih, tiho razmazeni ne padnu ni u deseti kamoli u prvi plan.

Ja bih molila postavljača teme da objasni da li princeze ribaju WC šolju.
Čisto da znam gde da se svrstam.

Svakako.
Ali, to nije obichno ribanje.
Kada princeza riba, ona u stvari vrshi unutrashnje dekorisanje klozetske sholje.
Brabonjci su njeni leptirici, cak i govna mirishu jer je ona tu.

Back