Prince of persia

Pa necu sada da mi jezik bude brzi od pameti...ali danasnja omladina igra ono sto je novo i sto je aktuelno, a neke prethodnike tih igara samo isqliraju a mozda nisu ni igrali :) Da im neko kaze da je to 4 deo, bio bi naj naj :)

danshnja omadina....Shta ti mazi???imash 60 godina???sa 18 vishe nisi mlad....ti si omladina,barem za mene i to josh uvek...:lol: a ako pod omladinom smatras klince koji su chuli za ASUS i WINDOWS i chiji je omiljeni sajt kidsgames onda ti se izvinjavam....

xD
Ne postoji nova verzija za PC,postoji za PSP i onu novu WII konzolu...
Zove se "rival swords"
Samo mi nije jasno gde nađe ove podatke za System Requirements... xD
XP i SP2 na konzolama xD

Jel si siguran da nemaš 10 dina?

Igrao II i III deo,ali WW je mnogo jaci og T2T-a.WW sam igrao na PS 2,a za T2T imam CD malo pre sam pozajmio drugu.Oba su dobra,ali WW mi je mnogo bolji.U T2T mi je malko glupo sto nema kao u WW ono kada presecete protivnika na pola i malo mi je dosadno da svo vreme idem i rokam onim nozem za secenje 'leba.Ali prica odlicna.Ajd zdra'o.

QUOTE]Od Kaline je bolja maharadzina cerka iz prvog dela (The sands of time). To mi je ujedno i najbolji deo (ne kazem da su ostali losi).[/QUOTE]
Jesi li svestan sta pricas jedinica je najgora . A Maharadzina cerka je ima i u trecem delu

Back