Prince of persia

Бежање од Дахаке је доста занимљиво, док не дође до дела где јури тебе из будућности, а ти гледаш како те убија, и пошто сада знаш будућност, покушаваш да је промениш, све време ходајући по зидовима и опет избегавајући госн. Дахаку :roll: Мада, једном ме је добрано препао, баш зато што сам сее сморио и умртвио, кад он исскочи иза ћошка к'о чупаац из кутије :lol:

marina pojma ti nemas! kao prvo to je drugi deo i zove se Warior Within a bezis od Dahake i to je jedan od najacih momenata igrice

Uh :-o izvini molim te sto ne znam kako se zove! Igricu sam igrala pre 3-4 godine! Znam samo da ima neke veze sa menjanjem vremena i da mi taj deo bezanja uopste nije bio zanimljiv :lol: cim sam je batalila nakon toga.

Tnx Big Mazi upravo kao što si rekao. Uglavnom ne odgovaram na paranoične provokacije ali evo - zaista nemam predstavu koji su koji delovi, ni koliko ih ima a kamoli kad su izašli, niti sam se u nekom trenutku pretvarala da znam! Šta više, igrala sam (neka) dva dela a sećanje na njih mi varira tj. mešaju mi se scene upravo jer je bilo davno (s mog aspekta). Jedan deo sam prešla ceo i veoma mi se svideo, a ako se dobro sećam deo posle njega se odnosio na to bežanje i vraćanje u prošlost. Možda sam i taj deo prešla - ne sećam se! Upravo je poenta mog dolaska ovde bila da se podsetim igrice koja je na mene ostavila dobar utisak (toga se sećam ;) ) zato - 'izvinjavam se zbog mog neznanja' but I am just a girl ;)

Cause she's bittersweet,
she knocks me off of my feet.
And I can't help myself,
i don't want anyone else.
She's a mystery.
She's too much for me.
But I keep comin' back for more.
She's just the girl I'm lookin' for.

hehehe ;)

----------------------------------------------------------------

Jel se prica u trecem delu zavrsava, ili ostavlja prostor za nastavak ?

WW je stvarno dobar shto se tiche priche mada na nekim mestima bude malo nejasno, ali mi se ne svidja taj preterano darkerski fazon. Muzika je OK ako volish tu vrstu muzike...sve u svemu ocena za WW 4.2 od mogucih 5
SoT i TTT ocena 4.7 od 5

Jel ti citas sta pise? Niko joj nije dao 4 od 5 nego 4.7 ili 4.8 ili 4.x od 5. To sasvim dovoljno pokazuje koliko im se igra svidja. A od 1 do 100 je cisto preseravanje jer kako bas da ti se igra svidi za 86 a ne za 87? Tolika preciznost nije potrebna u ocjenjivanju video igara jel je zasnovana na cistom lupetanju pri davanju ocjene....

Ljudi brate meni je malo falilo da zaplacem kod zadnjeg glavnog u 3. delu...Onaj vizier brate kad baci ono kamenje pa moras da mu uradis 3 speed killa da mu skines oklop pa se onda popne na nebo i gadja te magijama...Posle toga se koljes sa dark prince-om a to je u nekom virtualnom svetu...A nije losa ona riba sa kojom se smuvas na kraju...:D

Haha ljudi nece biti 4. dela....To je za psp lik se nalozio pa misli da ce biti 4. deo....A i kako da bude 4. deo kad se sve razjasni u 3. delu...Jedino ako dodje neki paladin i ressurectuje dahaku i viziera :D :D :D :D :D

Back