Princ Aleksandar: Monarhija je rešenje

Kralj je putovao sa LIČNIM stvarima, zlato je otišlo ranije, drugim putevima. Ono što je stvarano generacijama nije uništio Hitler, nego ono bravarsko boljševičko zločinsko krmče, tokom i nakon DSR-a!!!
Kako nije unistio hitler drzava je potpisala bezuslovnu kapitulaciju vojska se raspala , drzava okupirana i rasparcana nestala tek su boljsevici obnovili drzavu

A naredba da se JVuO stavi na raspolaganje Titovim partizanima??? Znaš kojem Titu?? Onome koji je pre rata u Monarhiji ROBIJAO kao državni neprijatelj!! :rotf: :rotf:
Zamisli ti to kralj priznao robijasa kao vrhovnog komandanta i dan danas ste opsednuti sa titom zasto? Vi tako malobrojni bi morqli raditi na omasovljenju vaseg pokretq pridobijanjem naroda koga cete pridobiti pricama o titu pa mladji vise i ne znaju ko je bio tito

Zasto monarhisti toliko vole da caskaju o titu ?? Cim su saterani u cosak krece pricanje o titu cim nemaju odgovor na pitanje spominju tita kad se pitaju koje su to prednosti zbog kojih bi narod trebao da podrzi obnovu monarhije odgovor je zato sto je tito ovakav i onakav i zato sto je tizo bio ovakav ja treba da podrzim obnovu klasnog drustva hahahaha a gde su prednoszi monarhije zasto bi narodu , meni kao pojedincu bilo bolje ako bi se obnovila monarhija tu nema odgovora tu se prica o titu i komunizmu . Sta bi konkretno bilo promenjeno na bolje uspostavom monarhije? Koje bi zo oblastenja imao kralj o tome niko pojma nema svi vi mislite pa ako budemo monarhija bicemo kao engleska koja je bogatstvo stekla pljackanjem kolonija sirom sveta . Pricama o titu definitivno nikog necete pridobiti da podrzi monarhiju evo ja vas pozivam da prikazete koje su to prednosti monarhizma koje doprinele boljem zibotu naroda

Исто као и шпански краљ, када је народ увидео да нема Републику, већ бандите које треба вратити на улице одакле су дошли или их утамничити
Buduci da sada ima podrsku izmedju 0.5-2% treba jos samo pedeset puta da povecate svoju brojnost i eto imate vecinu da obnovite klasno drustvo sad problem je kako pedeset putq uvecati podrsku mozda da pojacate pricanje o titu ?

Исто као и шпански краљ, када је народ увидео да нема Републику, већ бандите које треба вратити на улице одакле су дошли или их утамничити
Mene vise interesuje sta misli ako se nekom nesrecom nadje na vlasti sta ce tako ne sposoban uciniti od cega ce narod ziveti bolje ? I sta misli kako bi se odrzao na vlasti imajuci u vidu da preko 98% naroda zeli da zivi u republici . Nastali bi ne miri nqrod bi se bunio blokirao gradove kako bi se izborio sa narodnim ne zadovoljstvom

Mene vise interesuje sta misli ako se nekom nesrecom nadje na vlasti sta ce tako ne sposoban uciniti od cega ce narod ziveti bolje ? I sta misli kako bi se odrzao na vlasti imajuci u vidu da preko 98% naroda zeli da zivi u republici . Nastali bi ne miri nqrod bi se bunio blokirao gradove kako bi se izborio sa narodnim ne zadovoljstvom
A sto se mene tice ja verujem da je svaka vlast od Boga.

T
A sto se mene tice ja verujem da je svaka vlast od Boga.
TO je bio zlocin zbog kojeg su ih karadjordjevici osudili na smrt u solunu . Definicija republikanca je da mi biramo ko ce biti sef drzave a monathisti veruju da je monarh , monarh voljom samog boga !! To je jedan od razloga zasto je monarhizam prevazidjen i drago mi je sto to sam uvidjas sada ces lakse sebi priznati da si republikanac.
DOBRODOSAO U KLUB.
Vidis nisi jedini koji je uvideo zqostalost monarhije zato i jeste danas broj monarhista simbolican 0.5-2% realno veci je broj ljudi koji na izbore izlazi bez naocara i nasumicno zaokruzuju neki broj . Tako da realno monarhista nema ni 0.5%

Back