sremski vuk
Elita
- Poruka
- 16.315
Ne naprotiv tvrdim da ni on ni neko drugi u srbiji nece biti kraljI?? Ko kaže da će Karađorđević biti kralj??? Koga bruga šta su bili, šta su danas...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne naprotiv tvrdim da ni on ni neko drugi u srbiji nece biti kraljI?? Ko kaže da će Karađorđević biti kralj??? Koga bruga šta su bili, šta su danas...
Cak i da je tako a nije to pokazuje da su sa milosevicem pregovarali dok sa kraljem nisu njega su prosto oteralida.. ali NATO pakt nije imao za cilj okupaciju CELE Srbije.. samo im je Kosovo trebalo!! I to je uglavnom bila sa Miloševičem dogovoreno!! Neki su to popushili, neki nisu, pa je Milošević, umesto heroja, završio u hahahahggguuu!![]()
Kako nije unistio hitler drzava je potpisala bezuslovnu kapitulaciju vojska se raspala , drzava okupirana i rasparcana nestala tek su boljsevici obnovili drzavuKralj je putovao sa LIČNIM stvarima, zlato je otišlo ranije, drugim putevima. Ono što je stvarano generacijama nije uništio Hitler, nego ono bravarsko boljševičko zločinsko krmče, tokom i nakon DSR-a!!!
Zamisli ti to kralj priznao robijasa kao vrhovnog komandanta i dan danas ste opsednuti sa titom zasto? Vi tako malobrojni bi morqli raditi na omasovljenju vaseg pokretq pridobijanjem naroda koga cete pridobiti pricama o titu pa mladji vise i ne znaju ko je bio titoA naredba da se JVuO stavi na raspolaganje Titovim partizanima??? Znaš kojem Titu?? Onome koji je pre rata u Monarhiji ROBIJAO kao državni neprijatelj!!![]()
![]()
Monarhista ne bira , on mora verovati da je kralj boziji predstavnik na zemlji a ne izdajnikPravi monathista, koji NE želi Karađorđeviće, višestruke izdajice Srba i SRBIJE....
Gluposti . Tad je kralj povukao vojsku i nije priznao kapitulaciju a u 2 sv ratu je povukao zlato i priznao kapitulacijuPa onda po tebi može i ovo: tokom PSR-a, CELA SRPSKA vojska je KUKAVIČKI preko Albanije POBEGLA na Krf!!???![]()
![]()
On hoce ali narod nece zove ga pric gicaPita narod "Oćete li me?", a mi kažemo "Oćemo"! Eto tako.
Како Принц мисли да дође на власт?
Da i ? Ne veruju svi u to .Opet bi vi da birate po zelji biraju samo republikanci . Vi trpite prvorodjenog sina poslednjeg kralja ma kakav on bio tu nema biranja monarhisti veeuju da je monarh , monarh voljom samog boga
Buduci da sada ima podrsku izmedju 0.5-2% treba jos samo pedeset puta da povecate svoju brojnost i eto imate vecinu da obnovite klasno drustvo sad problem je kako pedeset putq uvecati podrsku mozda da pojacate pricanje o titu ?Исто као и шпански краљ, када је народ увидео да нема Републику, већ бандите које треба вратити на улице одакле су дошли или их утамничити
Tako je mi republikanci ne verujemo u to po tome se razlikujemo od monqrhista to je kljucna razlika izmedju nas i njihDa i ? Ne veruju svi u to .
Mene vise interesuje sta misli ako se nekom nesrecom nadje na vlasti sta ce tako ne sposoban uciniti od cega ce narod ziveti bolje ? I sta misli kako bi se odrzao na vlasti imajuci u vidu da preko 98% naroda zeli da zivi u republici . Nastali bi ne miri nqrod bi se bunio blokirao gradove kako bi se izborio sa narodnim ne zadovoljstvomИсто као и шпански краљ, када је народ увидео да нема Републику, већ бандите које треба вратити на улице одакле су дошли или их утамничити
Da su u to svi Monarhisti verovali nebi ubili Aleksandra i Dragu.Tako je mi republikanci ne verujemo u to po tome se razlikujemo od monqrhista to je kljucna razlika izmedju nas i njih
A sto se mene tice ja verujem da je svaka vlast od Boga.Mene vise interesuje sta misli ako se nekom nesrecom nadje na vlasti sta ce tako ne sposoban uciniti od cega ce narod ziveti bolje ? I sta misli kako bi se odrzao na vlasti imajuci u vidu da preko 98% naroda zeli da zivi u republici . Nastali bi ne miri nqrod bi se bunio blokirao gradove kako bi se izborio sa narodnim ne zadovoljstvom
TO je bio zlocin zbog kojeg su ih karadjordjevici osudili na smrt u solunu . Definicija republikanca je da mi biramo ko ce biti sef drzave a monathisti veruju da je monarh , monarh voljom samog boga !! To je jedan od razloga zasto je monarhizam prevazidjen i drago mi je sto to sam uvidjas sada ces lakse sebi priznati da si republikanac.A sto se mene tice ja verujem da je svaka vlast od Boga.
Aleksa J, ti, Mistik i Srpski patriota, vodite retko dosadnu, nepismenu i neznavenu raspravu. Ali ne dajte da vas neko ometa....Recimo mistiku i njegovim pajtosima uspe da obnove monarhiju i ? STA ONDA

onda cekamo da vidimo dal ce da se primiRecimo mistiku i njegovim pajtosima uspe da obnove monarhiju i ? STA ONDA

A ti pismen pa ne znas da se ne pismeni pise odvojenoAleksa J, ti, Mistik i Srpski patriota, vodite retko dosadnu, nepismenu i neznavenu raspravu. Ali ne dajte da vas neko ometa....![]()
A ti pismen pa ne znas da se ne pismeni pise odvojeno
A sta bi to bilo ono sto bi krenula na bolje ??? Koliko bi ne sposobni jugoslovenski princ imao ovlastenja ako bi ih imao zasto mislite da bi u drzavi krenulo na bolje ako bi je vodio ne sposobni starac koji ni jedan jezik ne moze da nauci za 80 god . Ako kralj ne bi imao ovlastenja kao u engleskoj i zapadnoj evropi tada bi promene bile kozmeticke sustinski nista se ne bi promenilo jer bi drzavu kao i sada vodio neki vucic koji dobije izbore!! I zasto mislite da bi vucic uspesnije vodio drzavu nego sada da ima svu vlast i pored sebe kralja koji ne sme da se mesa u rukovodjenje drzavom kao u engleskoj , sta je to sto sto bi vucica nateralo da bolje vodi drzavu ako kralj ne bi imao vlast . A ako bi kralj imao vlast kao u africkom svazilwndu zasto mislite da bi ziveli bolje nego sirotinja u svazilendu koji je jedna od najsiromasnijih drzava . Dakle dajte konkretno zasto bi nam bilo bolje da se vlast ne moze promeniti cak i kad ne valja nego sada kada imamo opciju da se losa vlast promeni drugomonda cekamo da vidimo dal ce da se primi
ko vakcina
ako se primi u narodu super...idemo na bolje...ako se ne primi, vracamo se opet nekim ćacijima al u drugoj garderobi